bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
tomasa spune:
Magga, nu mai sunt studenta, facultatea am terminat-o de ani buni deja, slava Domnului. Acum imi fac masteratul ca am tot amanat din diverse motive, cariera, etc., iar acum ma gandeam ca voi fi mai libera stand acasa cu copilul. A fost insa doar o iluzie
. Sa-mi spui si mie te rog ce stii in legatura cu urlatorii!
Crinuta, chef as avea ca e ceva ce imi doresc demult sa fac pt. mine personal, insa cu timpul stau f. prost. Nu prea era momentul pt. asa ceva, mai ales daca vreau sa-l fac in mod temeinic...asta este!
Patricia, decoltata domnisoara ta in fata baietilor! ![]()
Desi m-am prins ca neintentionat, dar prinde bine! Multumesc pt. urari, stii cat imi doresc si eu, poate imi porti noroc! 
Amaya, sanatate multa lui Andrei. Poat incerci un siropel Natura Mix se numeste, este cu afine si laptisor de matca. Noi nu l-am folosit dar Simona Dinca ii da Eleonorei pt. imunitate si e multumita de efet. Suna bine si compozitia, poate n-ar strica sa-i faci o cura. I-am spus si lui Ixxi aseara de el. Se gaseste in farmacii si costa vreo 500.000 lei vechi cura pt. o luna, asa mi-a zis Simona.
Bubu, la noi a durat cam o luna de la primii pasi pana a mers bine-bine. Bravo, felicitari!
Liviana, magazinul Casa Retro pe care il stiu eu e intr-adevar acolo unde spune Kita, la Piata Victoriei si mai participa pe la targurile de profil. Sa mergi neaparat ca nu o sa-ti para rau. Si acum mi-am amintit ca parca nu ti-am raspuns la o intrebare mai demult...sorry, m-am luat cu altele. Iritatia lui Tudor tot de salivatie este provocata. In combinatie cu gerul de afara (ca noi stam f. mult pe afara la aer) si cu ceva sintetic (prostia mea!!!) a iesit tare urat.
Azi o sa vina un dermatolog acasa sa-l vada ca tot nu i-a trecut, uneori se scarpina tare. Sa ne tineti pumnii va rog!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Mi-am aruncat si eu un ochi pe pozele de la intalneala. Foarte reusite! Frumosi copii si mari deja, intr-adevar au crescut mult!!!
Magga, nu pui si tu te rog cateva poze??? Ca vreau sa va vad!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
lbelciug spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Merci Tomasa si Kita pt info privind Casa Retro. Gasisem si eu site-ul lor pe web, insa deocamdata nu e terminat. Sa vad cand voi putea sa ajung la ei... Tomasa, succes la masterat! Chiar ca ai curaj! Sa-mi spui si mie ce-ti transmite dr in legatura cu iritatia. Lui Matei i-a trecut cea de pe fata, insa acum i-a aparut pe manute, intre umar si cot. Cred ca i se trage de la balsamul de rufe pe care l-a folosit socra-mea cand i-a spalat de mana vreo 2 bluze.
Ca parca nu putea sa i le lase fara balsam...
Gabi.i sa-mi spui ce poze vrei ca sa ti le trimit la marimea originala (da-mi nr. care a afisat in dreptul fotografiei din album).
Kita, as fi vrut sa-mi trimiti si mie pozele facute cu aparatul tau de la party DC in care apare si sotul meu...
Fetele, voi cu ce ii mai curatati pe copii in urechiuse? Eu tot am folosit betisoarele, insa vad ca de la o vreme Matei tot isi duce manuta la o ureche si ma intreb daca o fi de la curatarea lor...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics
sirimie spune:
Am mai pus poze
cu Vladut la baie la 4 luni, si Vladut la 4-5 luni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=87b9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=5ce4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Lucrez sa ajung la zi, cu poze cu bb mare.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Amaya spune:
Am zis ca revin cu pareri despre pompita care se ataseaza la aspirator...sunt extrem de multumita si v-o recomand cu caldura (daca bebilor nu le este frica de aspirator)...Andrei nici macar n-a mai plans cand i-am curatat nasul, el care de obicei urla de ziceai ca-l tai...aseara, de cand l-am primit l-am folosit de 3 ori iar dupa baita i-am pus ser si am aspirat bine tot ce era in nasuc apoi i-am dat cu gel Zicam si pana acum nu i-a mai curs nasul absolut deloc, asta dupa ce 2 zile i-a curs ca la robinet...
Se pare ca s-a dus raceala cu toate ca azi a mai tusit sec de cateva ori si a mai stranutat.
Tomasa, multumesc mult pentru sugestie, o sa-i iau si eu, dar am hotarat cu doctorita sa ii dau remedii pentru imunitate abia dupa un an si jumatate - doi ani...pana atunci doar vitamina C natural si il las sa-si intareasca imunitatea naturala.
LA MULTI ANI Ioana Clara, Rares Daniel, Stefan si Lucia Mihaela, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot norocul si fericirea din lume
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Si pe mine ma tenteaza pompita aia, dar am o singura rezerva: cat de igienic e sa o folosim? Daca stau sa ma gandesc cat praf e in aspiratorul ala, cati microbi, si desi stiu ca partea care se introduce in nara se sterilizeaza parca tot ezit.
Pe de alta parte am auzit ca face minuni. Deci, cum e cu igiena?
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI tutor sarbatoritilor zilei!!!sa cresteti mari si frumosi si sa aveti o viata plina de bucurii!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kita spune:
Scuze de intarzierea cu care va urez, dar am motive intemeiate, sunt racita rau, cred ca mi s-a intors raceala, ca sa nu mai spun de durerea de cap si ochi, pe care sper sa n-o transmit telepatic, mamicilor ce citesc 
La Multi Ani IOANA-ELEONORA!
La Multi Ani SABINA IOANA!
La Multi Ani NECTARIE IOAN!
La Multi Ani celor care s-au nascut azi!
La Multi Ani IOANA CLARA!
La Multi Ani RARES DANIEL!
La Multi Ani STEFAN!
La Multi Ani LUCIA MIHAELA IOANA!
Liviana ti-am trimis emailul de anul trecut ca sa nu raman cu datorii, dar il mai retrimit odata;
Crinuta, no comment la faza cu igiena, da.. e buna ca si-a facut treaba; acum imi vine sa o folosesc si eu 
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Amaya spune:
Crinuta, ce legatura are praful din aspirator cu pompita? nu are cum sa intre praf in acea pompita...daca decizi sa o cumperi vei vedea, nu pot sa-ti explic exact cum este compusa dar este perfect sigura din acest punct de vedere...eu stiu ca sunt extrem de multumita de ea si imi pare rau ca n-am descoperit-o mai devreme, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Amaya, cat a costat pompita? Si pe mine ma tenteaza, dar multumesc lui Dumnezeu, nu am avut probleme pana acum!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz