Mamici de martie-aprilie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Astazi am iesit din casa pentru a face analize(sper ultimele) la Cantacuzino(urina,toxoplasma....)si,daca tot am iesit,am trecut si pe la Unirea sa mai iau una-alta de pe listuta.Nu am reusit sa iau decat 2 camasi de noapte speciale(cu despicatura) si papucei asortati.
Am gasit camasile la etajul 1,aripa Calarasi,undeva vis-a vis de lifturi(Doublemomsi celelalte doritoare).Au f.multe modele si sunt dragute foc si deloc scumpe(am dat 930.000 pe 2 camasi si pe o pereche de papucei,luati tot de acolo).

Laura Ioana,unicul si deja obositul meu neuron,te-a confundat cu Aida,la care a venit o veverita,pe care o vroiam si eu.Dar asta pt. ca m-am gandit ca atunci cand veneam la piatra la bunici,veneau veveritele in curte.Asa cred ca am facut asocierea...

Anairda si pe mine m-ai bagat in ceata cu marimile astea(40?).Eu mi-am luat 95 B(mai mari cu o cupa,daca pot sa zic asa)si cand ma gandesc ca aveam sanii atat de mici,incat nici nu prea purtam sutien,nu-mi vine sa cred... .In concluzie,ia-ti cupa mai mare cu un nr.

ANDREEA GEORGIANA +28 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

piatra=Piatra Neamt

Gata,trebuie sa duc neuronul la nanel,ca nu mai face fata.Nu am dormit prea bine,dealtfel.
Pupici si vb. mai tarziu, cand poate se milostiveste careva sa deschida un alt capitol(asta daca Tina este ocupata...)pentru ca noi(se subantelege,din cauza neuronului ostenit si abulic)nu facem fata unei asemenea provocari.

ANDREEA GEORGIANA +28 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR AM DESCHIS UN NOU SUBIECT!VA ROG SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66104" target="_blank">AICI
Adar,caruciorul roz il ai trecut deja,si numele fetitei,insa greutatea nu am putut sa o pun deoarece nu stiam cate saptamani aveai cand au cantarit-o!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pispi - pup fata mult si sper sa iti treaca amortelile si intepaturile!!!!! Lasa mama ca trece si jucati voi fotbal!!!

Tina - sper sa nu cumva sa uiti s-o treci pe fiica-mea pe lista, ca-i vai si amar de fundul tau!!!!!!!!!

Bai fetili, da cu ..... sexu....cum mai stati??????

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

TINAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Date complete:

Bebelina MAIA, 25w, 1046 gr. - mama: Adar
Te stresez pana imi pui copilu pe lista copiilor.

Te pupam.
Si eu si bebelina MAIA de 1046 gr. la 25w....

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput