Mamici de martie-aprilie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Tcelen acum am citit mesajul

curaj ca tu dai startul!

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Catrinel mama sper sa nu ai grija si a sotului si sa trebuiasca in timpul nasterii sa-l culegi de jos :)) Chiar acuma mi-am adus aminte ca in 22 sunt si eu programata la tur de spital si am sa vad atunci ce reactii are a meu, poate lesina din prima si atunci stiu de-o treaba. La spital mi-au dat antibiotic zitromax care se ia o data pe zi si sirop de tuse gen robitusin pe care nu-l mai iau ca nu mai behai si numa dorm de la ala pana la pranz. Ai dreptate, ma dor muschii s-ar putea si la mine sa fie aceeasi problema.
Doublemom nu m-am mai dus la medic ca nu am avut chef. Oricum am controlul joi si intre timp mai bag cate un No-spa. Azi am purtat toata ziua centura pentru burtica si mi-a fost mai bine dar in schimb bebelina a fost tare cuminte azi, parca prea cuminte si daca nu as fi citit pe aici ca si alti bebei au toane din astea m-as cam fi speriat.
Pispirica ai cam lipsit in ultima vreme. Hmmm nasoala treaba cu durerea ta, poate ca a fost un carcel mai rau sau poate bebe s-a miscat cumva si apasa pe unde nu trebuie...oricum ca sa te linistesti mergi la medic.
Delia pun eu listuta mea imediat si ne sfatuim.
Andreea Georgiana adica daca eu acuma am 40D tre sa-mi iau 42D sau 40DD sau 42DD?? ca sunt in ceata ...
Aileana, Andreea credeam ca numa eu m-am defectat cu mancarea. Am facut o mancare de mazare tare buna si a meu a papat cu pofta iar mie mi s-a facut greata si am aruncat-o si am mancat la pranz paine cu unt si cu gogosar!
Loriana iti doresc multa sanatate si sa poti sa o tii pe bebelina macar inca 3-4 saptamani in burtica.
Tclen iubita deja ai eliminat dopul? Esti prima dintre noi si imi dai emotii zau. Uhh

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Tcelen nastere usoara-usoara si rapida de tot, sa te refaci repede si sa ai laptic mult-mult si bunutz pt bebelina ta. Sa fiti sanatoase amandoua si repede acasa. Mult curaj si te asteptam cu vesti.

Kim, multumesc pt incurajare si pt urare, noi speram sa fie totul ok. Azi dimineata am fost la analiza glicemiei si zilele astea asteptam rezultatul, care sper sa fie in limitele normale. Nenea dr ne suspecteaza de diabet gestational (Doamne fereste!!!), altfel e sarcina mai mare decat credeam noi. Nu ma sperie ca vine mai repede, vreau sa fie sanatos si nu aiba probleme nici la nastere nici dupa. Am avut o sarcina mult prea frumoasa si usoara pana acum ca sa o patesc asa ca tiganul la sfarsit. Sa-mi tineti pumnii!!!

Colac peste pupaza m-a luat si un inceput de raceala, asa ca de aseara bag tare la ceaiuri si acum la birou la fel.

30s3z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele noastre,

va uram cu parere de rau mai tarziu decat ar fi trebuit (dar ce sa faci, asa suntem noi mai intarziate!!!)

UN AN NOU PLIN DE BUCURII, NASTERI USOARE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI!!!

TCELEN - tinem pumnii puiut si sa stii ca si daca nu scriem mare lucru, ne gandim la tine mereu si abia asteptam sa ne scrii ca ai ajuns cu bebelina acasa si ca sunteti bine..... Sa dea Dumnezeu sa fiti bine amandoua si sa treceti peste probleme, iar noi asteptam pozici cu mami si cu bebelina......
Hai, sa ai grija de voi si CURAJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! ca de reactia ta depinde soarta noastra....

RESTUL TRUPEI - va pupam si va iubim la fel de mult, va dorim sanatate si sa aveti grija de voi si de bebei....noi vom pune pozici zilele astea de la ultimul eco unde am aflat ca are putza de fetita!!!

TINUTA - sa stii ca bataita ta se va difuza pe toate posturile de televiziune, daca nu treci datele lu fiica-mea pe care ti le-am dat din 22 decembrie!!!!!!! Si anume ca se intituleaza MAIA si ca are 1046 grame!!!!Si carucior roz!!!!!!!! Ai inteles??????????????

Va pupam cu multa dragoste,

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am reusit sa intru Le arat eu astora cu internetu'

Multumesc mult fetelor pentru urari: Lumysti, Delia, Andreea Georgiana, Kim, Zuzilici, Ema, Ama Kaly, Doublemom, Ciuf, Lady Hawk, Aida, Nshiro, Anairda, Tina, Catrinel, Aileana, Pispi, Tania, Tcelen sunteti niste scumpe si adevarate prietene

Lady Hawk mi-a placut La multi ani-ul pe care mi l-ai cantat, ai o voce super

Delia nu am fost o gazda prea buna, nu-i asa? V-am lasat sa petreceti singure, dar uite ca azi am adus tort

Andreea G la ce musafiri te referi?

Am zis ca nu-mi fac ziua si am iesit sambata doar cu parintii si cu frati, surori la masa de pranz, dar pe seara m-am hotarat sa-mi chem prietenii acasa, la o pizza si la o felie de tort pe care mi-l facuse mama mea (face prajituri super). Si ca sa vezi treaba ca am uitat sa le dau tort (si era un tort maaare). Si atunci i-am chemat si duminica

Laura cu ? 29+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tcelen m-au apucat emotiile cand am citit mesajul tau cu dopul gelatinos... Doamne, deja se da startul si la noi????? Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara Sa intri pana atunci, daca poti, mai des ca sa ne dai de stire ce-i si cum!

Moooaaama si aveam emotii cand citeam despre fetele de la ian-feb ca deja nasc, pai acum m-a apucat batzaiala rau de tot; mie imi este tot mai frica de momentul zero

Laura cu ? 29+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Salutare fetele

Cu mare intarziere, va urez si eu : SA AVETI UN AN BUN, CU UN (DOI) BEBE SANATOS, VESEL SI MANCACIOS !

Tcelen, tinem pumnii sa nasti usor !!

Fetelor eu va citesc mereu, chiar daca nu scriu decat rar. Sa stiti de mine ca deocamdata sunt bine, si bebe la fel. M-am ingrasat 25 KG (!!!) si ma simt cat o balena, miscarile sunt mult incetinite si greoaie. Dar asta nu e tot. In seara de 30 decembrie tati si-a fracturat piciorul stang, si acum e in gips pana pe 3 februarie . Dupa aia vor urma cel putin 2 saptamani de recuperari
Asa ca va dati seama ce familie de 2 invalizi suntem. Tusea si junghiul Nici unul dintre noi nu se poate apleca, etc. Cred ca o sa apelez si eu la serviciile unei femei, sa ne faca curatenie. Familiile noastre sunt departe, la 600 km, noi suntem singuri aici in Constanta. Nu ne ajuta nimeni, asa ca ....

Va pup pe toate, si sa stiti ca sunt pe aici, prin umbra ....

Irina. 32+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna fetele!

Va multumesc pentru incurajari si suport. Aileana ai descris exact fenomenul. Va multumesc mult. Pe mine cel mai rau m-a speriat faptul ca mi-a intepenit piciorul si nu l-am mai simtit si nici nu l-am mai putut misca si in plus am avut si o mare intepatura in burtik.
Ne-a linistit nenea doctorul. Ne-a palpat, ne-a facut echo si tuseu. Totul este ok, insa evident ca piscotzica a tinut sa se dea in stamba si n-a stat o clipa locului cat a durat controlul. E tot cu capul in jos si desi se misca intr-una si loveste destul de tare inca nu si-a rasucit cordonul si sper nici sa n-o faca.

O sa incerc sa citesc si sa raspund din urma, ca ce-i drept in ultima vreme am cam tras chiulul, dar tare ma enerveaza internetul asta care mergem extrem de greu.

pupici si ne auzim

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Salut burtici dragutze!!
In sfarsit ne mai tragem si noi sufletul ca tare ocupate am mai fost zilele astea.
Ieri am fost la vestita comisie medicala - care de fapt e formata din 1(unu) doctor - pentru prelungirea concediului medical. Ca te apuca jalea ce vezi si cum merg treburile astea cred ca ni mai trebuie sa va spun.
Ca sa ne refacem moralul am fost la cosmetica si la coafor ca doar trebuie sa fim mamici frumoase , nu-i asa??
aileana, doar poza cu tricou bleu e facuta in parcul Titan, celelalte sunt din parcul de pe Basarabia cel de langa Patinoar. eu stau pe Basarabia si mi-ar placea sa ne vedem.
Nu e posibil ca bebe al tau sa fie doar ceva mai maricel pentru varsta lui?
anairda bafta joi la consultatie, pana atunci stai la caldurica si sa nu faci efort si o sa fie bine. Si bebitele mele au toane asa ca nu cred ca e o problema. Ma bucur ca te ajuta centura, eu o port intodeauna cand am de mers sau de stat in picioare si spatele meu e foarte fericit!

tcelen sa fii curajoasa ca e foarte important pentru bb sa fii tu cu moralul sus. Noi iti tinem pumnii si ne gandim la tine .
ce ghinion irina! Ii uram recuperare rapida si sa poti conta 100% pe el cand vine clipa cea mare.

Miha 29+
http://community.webshots.com/user/doublemom100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Tina super pozele de la revelion. Cele de pe plaja cu soarele ala sunt dementiale.
Aida_o cam tarziu dar felicitari pentru bebelina, deci pana la urma se pare ca ai incalcat traditia familiei asa e? Si eu manac portocale la greu, 4 pe zi nu mi se pare mult. Cam asa mananc si eu. Si cand ma gandesc ca pe vremuri nu le suportam si in general nu mancam fructe. Si inca ceva…tare mult mi-a placut musafirul tau? Vine des in vizita?
Nshiro pup fata indispusa si mica plagacioasa. Sper ca ti-ai mai revenit. Oricum am vazut ca sunt niste super zapezi pe acolo, cel putin asa arata la televizor. Tu stai intr-una din zonele astea pline de zapada? Si cu gimnastica cum merge? Succes sa se intoarca bebelina ta. Important e ca la masuratori a iesit bine si ca e sanatoasa si dezvolta corespunzator.
Anairda eu stiu ca te poti face cu ceara insa numai cu ceara rece. Oricum ambele pot provoca contractii si probabil chinezoaicele alea or fi si speriate de bombe. Sper ca nu mai esti racita.
Doublemom am rams de-a dreptul impresionata de burtica ta cu 2 gogoshici. Felicitari si bine ai venit printre noi. Acum avem si noi cu ce ne mandri, avem mamica de gemene. Sa-ti traiasca gogoshicile si sa dea Dzeu sa duci sarcina cat mai aproape de termen fara nici un fel de probleme.
Corinag si eu am parte uneori de vise ciudate si urate. Stai linistata ca nu e nici o problema. Distractie placuta la munte si sa nu te obosesti prea tare.
Catrinutza dar ce bebelina miscacioasa ai. Si eu am auzit ca se pot intoarce de nenumarate ori in toate pozitiile. Atata timp cat e loc de manevra pentru bebei, se intorc cum au ei chef.
Catrinel vad ca te-ai distrat de sarbatori si vreau sa-ti zic ca arati tare bine si ai o burtica destul de mica, cel putin din poze e greu sa o ghicesti. Imi plac pozele cu familionu. Nu-i asa ca n-ai dormit deloc si ca toti au tras de tine sa te vada sa-ti mai povesteasca ce si cum?
Tania 2 super poze, super mamica. Felicitari
Andra Simona bine ai venit. Si nu mai crede in toate babismele astea cu aduce ghinion ca n-aduce. Nu poti sa le iei pe toate dupa ce nasti si parca nici sa lasi pe alti sa ti le ia ca poate tie nu-ti plac, nu? Cel putin eu asa ma gandesc.
Tcelen ce rau imi pare ca am stat atata la Galati si nu am reusit sa te vad. Macar sa-ti fi scos nasucul la geam sa-ti fac cu mana. Succes sa nasti usor si fara nici un fel de probleme. Iti tinem pumnii. Cred ca fratiorul nu mai poate de bucurie sa-si vada surioara, nu?
Dea nici macar niste ovule nu ti-au dat? Stiu ca Poligynax sunt pentru asa ceva. Mie mi-a recomandat doctorul la un moment dat cand am avut problema asta de care vad ca tu nu mai scapi. Dar o analiza a secretiei nu ti-au recomandat? Poate ar fi bine sa faci. Zic si eu…
Ile 77 sper ca ai scapat de raceala aia nasoala.
Noe misto faza cu epilatul dupa harta din amintiri. Si sa nu crezi ca dezertez. Nici o grija sunt aici.
Ciuf poate si agitatia asta cu sarbatorile sa fi contribuit la starea ta moleseala? Sper ca esti mai bine
Andreea Georgiana multumiri pentru listuta. Si mai lasa-i in pace pe socri ca nu stii ca asa sunt? Marea majoritate...
Aileana a fost mare supriza cand ti-a zis ca de fapt ai 34 de saptamani si nu 30? Pe mine cred ca m-ar fi apucat tremuratul sincer.
Loriana inca o data LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti, sper sa nu mai ai probleme de genul celor de la Craciun. Succes! Iti tin pumnii. Stai cumintica in pat.
Irina 71 esti haioasa la faza cu tusea si junghiul. Sanatate sotului tau. Am mai vazut ceva... ca suntem nascute in aceeasi zi.
Kim asa a fost s-a rasucit piscotica cea nastrushnica. ce-ti mai faci burtika?
Laura Ioana zau ca a fost super tortul mi-a placut. Sa mai faci.
adar multi pupici

M-am intins cat o zi de post. Va las ca v-am zapacit destul.

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput