Baiat sau fata?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Am senzatia ca pana la urma tot ceea ce simte mama cantareste mai mult...eu am simtit din prima clipa ca e baietel si asa a fost.Faptul ca testele babesti sau alte comedii au relevat acelasi lucru mi se pare doar o coincidenta.Echografiile depinde de cine sunt facute..

Joker...mama de ied zapacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

quote:
Originally posted by joker

Am senzatia ca pana la urma tot ceea ce simte mama cantareste mai mult...eu am simtit din prima clipa ca e baietel si asa a fost.Faptul ca testele babesti sau alte comedii au relevat acelasi lucru mi se pare doar o coincidenta.Echografiile depinde de cine sunt facute..

Da ce te faci daca stai prost cu intuitia????
Io's cam varza la capitolul asta

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Hmmm..exerseaza...poate ti se pare.trebuie ca ceva din tine sa iti spuna ce e...sau cauta un echografist bun.sunt destul de buni prin iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

La ultimul ecograf tot fetita a iesit. Nici capul nu a vrut sa si-l arate numai cu pasarica a pozat.Doctorita mi-a zis ca si ea tot baiat a simtit dar a nascut fetita. Eu i-am avertizat pe toti sa nu cumpere prea multe hainute roz si in nici un caz din alea cu dantela(chiar de o fi fata) si mai vedem dupa ce nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

De la prima eco de la 13 saptamani am stiut ca va fi baiat. Si calculele dupa data conceptiei tot baiat aratau. Si baiat a fost.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu am simtit toata sarcina ca am un baietel dar a iesit o fetita superba.
Va veni si baiatul daca e sa fie!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

In cele din urma am un raspuns la intrebarea pusa de mine. Deci am simtit baiat si am avut semne de baiat, dar la ecograf iesea mereu fata si uite ca m-am pricopsit cu o mandrete de fata. In cazul meu, ecograful a avut dreptate.Nimic nu mai conteaza cand iti tii copilul in brate si e sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by printze

Fetelor eu va dau o metoda 100% sigura, care nu a dat gres niciodata si a fost testata pe multe gravidutze, de-a lungul timpului.
Varsta ta in momentul conceptiei + luna in care ai ramas insarcinata = numar par (baiat); numar impar (fata) Chiar as vrea sa o testam si pe forum ca sa vad si eu daca chiar tine, ca asa am de gand sa fac, pentru ca imi doresc si un baietel. Am deja o fetita superba de 19 luni.
Va pup si va doresc tot binele in noul an!

printze

varsta mea in momentul conceptiei=28 impliniti,luna a 10-a,deci suma= 38.
iese clar nr par si am o mandrete de fata in loc de baiat cum iesea la socoteala asta testata.
mi-am dorit fata f mult,iar sotul si mai mult

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarrahh spune:

Am aflat ca voi avea o fetita la doar 16 saptamini la clinica Diagnosis de pe Calea Floreasca. Asa a fost sa fie, pe 22 ianuarie s-a nascut frumoasa mea printesa. In timpul sarcinii nu m-am patat, am avut burtica mult mai jos decit la baietelul meu( de 7 ani acuma), linia aceea maro a fost mult mai evidenta la fetita decit la baiat, pofte intr-adevar de dulce cu fetita, la baiat nu imi mai amintesc.
Fetita a iesit mult mai usor si mai repede decit baietelul desi au avut amindoi acelasi nr de kg la nastere. Ce pot sa spun cu siguranta este ca daca as mai avea un copil(desi nu imi mai doresc avind cite unul din ambele sexe)as prefera sa fie fetita pt ca e de o mie de ori mai cuminte decit baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Am raspuns si mai demult la intrebare...dupa toate testele babesti si calendarele chinezesti sau cum or fi fost, trebuia sa fie fata baiatul si baiat fata...iaca n-a fost asa...

Mergi la inceput