Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele..eu de ieri sunt bolnavioara si nu am mai putut citi ce ati scris...dar promit sa recuperez.
Am aflat ca voi fi nasa pe 29 iulie, in Snagov...asa ca vreau si eu pe listuta...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Ralu nu se mai aude nimic de intalnire

Hai sa va zic... azi ii zic lui iubi ca avem de gand sa facem o intalnire... si ca de data asta nu am de gand sa o ratez.... si surpriza ce credeti ca-mi zice....: ah... da stiu...
Pai ...io... de unde stii... pai am vazut pe mesenger... Ralu

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

Fetele..eu de ieri sunt bolnavioara si nu am mai putut citi ce ati scris...dar promit sa recuperez.
Am aflat ca voi fi nasa pe 29 iulie, in Snagov...asa ca vreau si eu pe listuta...

Corina
Albumul meu

Felicitari... sa fii cea mai frumoasa nasica... si fa-te bine cat mai repede.... mai ales daca planificam intalnire....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Multi pt toate fetele de pe

Hai ca am ajuns sa vorbesc singura... Ralu nu e .......

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

sunt sunt.
nu se aude ca multa lume nu a raspuns.
eu ce sa fac?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

LA MULTI ANI, miresicilor!

Tot ce va doriti voi in noul an, sa fiti sanatoase, frumoase, iubite si sa aveti succese! (cam asta mi-as dori eu asa ca va doresc tot ce-i mai bun -in viziunea mea!)

OK, nu ne-am mai auzit de mult timp, pe unele dintre voi nici nu va recunosc, pun pariu ca este reciproc, asa ca va urez un "Bine ati venit!" si mie "Bine am revenit!"

Ei, daca tot am trecut pe aici, poate imi dati cateva referinte: ma bate gandul sa dau petrecerea de nunta la hotel-restaurant Caro. Evident, imi place arhitectura localului, are o terasa super si o curte interioara misto, asa am auzit, plus ceea ce ma intereseaza pe mine: un lac! In ceea ce priveste designul interior al localului, as spune ca nu reprezinta exact ce mi-am dorit, dar se pot face imbunatatiri. Exemplu, Laguna Blu, care nearanjat arata intr-un fel, pe cand aranjat de o firma specializata este de vis!

Ma intereseza referinte despre acest loc. Ati fost, ati vazut, nu v-a placut ceva si ce anume, ce v-a placut s.a.m.d. Imi place sa am toate informatiile, ca apoi sa pot discuta cu ei si sa pot remedia eventualele probleme.

Cine ma ajuta?

in plus, am cununia peste luna, ne-am hotarat brusc! Stiu, nu-mi spuneti, nu mai am timp aproape pentru nimic, dar asta e! va tin la curent cu tot, dar..... AM NEVOIE DE O STOFA ALBA SAU CREM si nu gasesc! Mi-au explicat cei de la postavarie ca se fabrica greu si rar! Sau, sa-mi cumpar un costum elegant, dar chiar nu am gasit 100% lana. cine stie sau a vazut?

Va pup pe toate si ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani, Kreliutza! Sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita si fericita! Sa-ti dea DD tot ce iti doresti! Si sa ai o zi minunata, chiar daca ai inceput-o cu trezit de dimneata si un ...dragut viscol afara!
Neata fetelor,
Azi e sarbatoare! Si uitati-va pe geam..cine isi dorea ieri zapada..acum are!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

LA MULTI ANI! KRELIUTZA Sa ne traiesti si sa ai cea mai frumoasa nunta, asa cum ti-o doresti tu.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia!!!!
Vroiam sa te sun, dar Marco o ia inainte!!!
Castigi pariul?
Fetelor cred ca s-a rupt apa.

Ma aranjeaza Clau jos, sun pe dr. si sa vad ce zice.
Daca nu mai mintru sper sa-mi tine-ti pumnii ca ma cc pe mine de frica.
Trimit vesti!!!!!!!!!
Vine Marcolinooooo

Sunt inca pe net, m-au luat durerile de burta, Clau fumeaza si pe urma ma aranjeaza.
Vai fetelor ce par am!!! Se sperie Marco cand ma vede!!!

gio si bb Marco 39s+1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Ieri va spuneam ca nu-mi mai sunt buni cativa pantaloni. A venit iubi, m-a luat de manuta si mi-a cumparat 2 perechi de pantaloni mai larguti, ca sta stea bb bine si sa nu fie strans. Asa ca m-am ales cu hainite noi de ziua mea. Ca ieri in calendarul evanghelic a fost Sf. Andrea (desi numele meu se crei cu 2 de e). Am acceptat bucuroasa cadoul, ca doar e de la iubi.

POZE

Mergi la inceput