Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
ralu_trancu spune:
eee. eu lucrez din 2000, ca nu am putut sa imi platesc taxa de scolarizare, ca eram la stat cu plata
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Rexanne spune:
Ma car si eu acasica la mine (usurata de 6 milioane, cat platesc chiria...)
Va bubicesc
andreea_trend spune:
Krelia ... ai fugit ai...
Vezi ca ti-am trimis o inv pe mesenger...
Nunta noastra
Poze
Rallu spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Exact Rallu!!! Ai descris exact modelul dorit de mine!!! Da, da si sa iasa popoul in evidenta si apoi sa cada asa ca o ... codita cu o foarte micuta trena!! Nici eu nu stiu exact daca se numeste turnura!!! Eu una m-am mai uitat prin oras dupa un astfel de model, dar nu am vazut decat rochite pe crinolina (laaaaargii si rotunde). Tu mai stii cum se numea firma respectiva ? Care are modelul ? Eu nu am vazut asa ceva in Bucuresti !!! Macar sa existe cineva in Bucuresti care sa fie in stare sa o faca!!!
In Bucuresti ti-am zis, nu m-am uitat.
Firma de la PItesti se numea Alcadibo si era chiar in centru, in cladirea unui hotel parca cu acelasi nume.
Rochita era pe crinolina deci infoiata dar nu exagerat si incretita cumva in spate.
Efectul de turnura (cum ii zici tu) era prezent dar slabut asa ca am vorbit cu ele si au zis ca nu e nici o problema, il accentueaza si o modifica dupa gustul meu.
Ce m-a incantat pe mine foarte mult e ca nu era plina de zorzoane si broderii ci era facuta dintr-un material mai special, brodat el in totalitate...in rest nimic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
krelia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
nu am fugit...am plecat acasa ..in plus, astazi netu' nu a mers mai deloc....iar maine dimineatza pe trezesc la ora 3.......sper sa depasesc momentul si sa fiu totusi fresh la servicel....
...nu am primit nici o invitatie, sa stii....ma duc sa te scriu pe lista [;)[...sa check maine, ok?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
SunSmile spune:
De ce te trezesti Krelia? Injectie iar? Sau faci papa bun pt maine?
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by andreea_trend
nu am fugit...am plecat acasa ..in plus, astazi netu' nu a mers mai deloc....iar maine dimineatza pe trezesc la ora 3.......sper sa depasesc momentul si sa fiu totusi fresh la servicel....
...nu am primit nici o invitatie, sa stii....ma duc sa te scriu pe lista [;)[...sa check maine, ok?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
moko spune:
Kreliutza...........vreau si eu link cu cat mai e pana la nunta mea...am gasit pe undeva explicatiile tale, da' cred ca-s io secutza rau..da' au de tot!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
ralu_trancu spune:
krelia e pe aeroport maine dimineata.
SunSmile spune:
Aha! Ok..isi incepe "misto" ziua de nastere! Sa-i fie bine si sa fie sanatoasa, ca in rest se descurca ea!
quote:
Originally posted by ralu_trancu
krelia e pe aeroport maine dimineata.