Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by ooana

...bravo voua! La un moment dat si mie imi trecea prin cap sa facem noi singurei invitatiile, cardurile pentru mese si meniurile...dar parca mi-a pierit avantul...acum auzindu-va pe voi cred ca iar ma apuca!
Astept sa vad poze!

Nu e mare filosofie, crede-ma. Totul e sa ai o imprimanta buna, ca sa le poti scoate, si sa te pricepi putin in Corel (sau alt program). Iubi acum a invatat sa lucreze in corel, experimentand pe invitatiile noastre. Mie imi place cum au iesit, ca am vrut ceva simplu si in culorile nuntii: alb-portocaliu. Ce a durat mai mult a fost pana am gasit o hartie care sa ne placa. Dar am rezolvat si problema asta. A tiparit si plicurile cu numele invitatilor, si pana acum toti au spus ca acel plic ni-l vor inapoia la nunta. Cred ca are efecte faptul ca sunt tiparite plicurile, si nu scrise de mana.

POZE

Andreea, poti sa-mi spui si mie te rog, ce fel de imprimanta aveti (laser sau inkjet) si pe ce hartie le scoateti?
Multumesc mult
Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by BraveGirl

Unde iti faci rochita? Si eu vreau sa-mi fac rochita de nasa , dar nu prea stiu unde. Cred ca pana la urma o sa merg tot la Monica Darie...asta daca nu gasesc ceva mai ieftin

Eu nu-mi permit MD... asa ca o fac la Unirea, in spatele bis. Sf. Gheorghe... unde intoarce tramv 21... acolo am gasit cel mai mic pret, dupa ce-am umblat de nebuna...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Spune-mi si mie cam cat costa manopera + material...adika cat costa rochita pe care ti-o faci tu...asa ca sa pot sa fac o comparatie cu preturile practicate pe la mine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ciciep

Andreea, poti sa-mi spui si mie te rog, ce fel de imprimanta aveti (laser sau inkjet) si pe ce hartie le scoateti?
Multumesc mult
Cecilia

Am scos la imprimanta Canon inkjet, dar nu stiu sa iti spun ce model e, oricum ceva mai nou, parca. Am luat-o in decembrie. In orice caz, ceea ce conteaza e ca imprimanta sa aiba bun capul, ca sa poti scoate poza ca lumea. Hartie am luat alba, cartonata (dar nu foarte groasa), si cu ceva model in relief (se simte cand o pipai, dar se si vede putin). si nu e scumpa, 3000 coala. Am facu in vitatiile la dimensiunea de 9/20 (impaturita). Si pe portiunea care ne-a ramas am facut cardurile de multumire.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
adika cat costa rochita pe care ti-o faci tu...

6 milioane...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

quote:

Am invitatie in corel si vreau sa o fac jpeg sa o pot pune in album, ca de mult tot primit ca v-o arat. dar nu stiu cum sa fac treaba asta.

deschizi corel (draw sau photopaint), apoi file/export/files of type - jpg

[font=Book Antiqua][navy]Multumesc. Cand ajung acasa asta o sa fac, pun invitatia in album sa o vedeti.
Si totusi...despre numarul de invitati ce ziceti? ca eu sunt cam speriata.

POZE

Mergi la inceput

quote:

quote:

...bravo voua! La un moment dat si mie imi trecea prin cap sa facem noi singurei invitatiile, cardurile pentru mese si meniurile...dar parca mi-a pierit avantul...acum auzindu-va pe voi cred ca iar ma apuca!
Astept sa vad poze!

Nu e mare filosofie, crede-ma. Mie imi place cum au iesit, ca am vrut ceva simplu si in culorile nuntii: alb-portocaliu.

POZE

...si noi o sa avem aceleasi culori la nunta: alb-portocaliu!Si asa am vrea si invitatiile, cu aceeasi combinatie de culori!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Si totusi...despre numarul de invitati ce ziceti? ca eu sunt cam speriata.

Eu zic sa nu fii... dimpotriva, eu m-as bucura sa-mi vina peste... in acelasi timp, e ff posibil sa nu vina cat aveti pe lista.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:

Am scos la imprimanta Canon inkjet, dar nu stiu sa iti spun ce model e, oricum ceva mai nou, parca. Am luat-o in decembrie. In orice caz, ceea ce conteaza e ca imprimanta sa aiba bun capul, ca sa poti scoate poza ca lumea. Hartie am luat alba, cartonata (dar nu foarte groasa), si cu ceva model in relief (se simte cand o pipai, dar se si vede putin). si nu e scumpa, 3000 coala. Am facu in vitatiile la dimensiunea de 9/20 (impaturita). Si pe portiunea care ne-a ramas am facut cardurile de multumire.

Saru'mana mult! Mie mi-a dat dat ideea Raza (iti dau drepturi de copyright sa stii!) cu invitatiile in forma de inimioara. Si iata ce am gasit:
www.paperdirect.com/Valentine Heart/id=102/shop.axd/Content " target="_blank">http://www.paperdirect.com/Valentine Heart/id=102/shop.axd/Content . Sunt inimioare de Valentine's Day dar pot fi foarte usor folosite si pentru invitatii de nunta, zic eu.. Ce ziceti de asta?
Apropos, thanks again Raza pt idee (eu visam la cai verzi pe pereti in forma de casutza...).
Mai ramane sa gasesc solutia pentru scris auriu sau argintiu, care nu stiu cum ar putea iesi asa pe o imprimanta normala...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
adika cat costa rochita pe care ti-o faci tu...

6 milioane...

Raza de soare

Superrrrr....de acolo si-a luat si sora lui Marius rochia de mireasa acum 4 ani si a costat 3 mil!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Raza eu nu zic ca imi vin cati am pe lista, dar daca imi vin peste 160 unde ii pun? Ca nu imi incap in sala. Asta e problema mea. Sala e de 150 de locuri...si stau lejer oamenii.

POZE

Mergi la inceput