Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 32
tigrutz spune:
Krelia, cura aia cu 3-3-3, te ajuta sa slabesti foarte mult pe moment, dar apare efectul yoyo (adica ala de pui dublu la loc) si are foarte multe carente, pt ca organismul nu poate rezista de ex, 3 zile numai cu lactate, are nevoie si de altceva. Asta spun medici, si stiu si cateva persoane care au experimentat-o pe pielea lor si rezultatele pe termen lung nu exista, sunt doar pe termen foarte scurt.
ooana spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by ooana
...sa inteleg ca voi singurei v-ati facut invitatiile?
Eu cu ideile, iubi cu executatul Am facut si carduri de multumire.
POZE
...bravo voua! La un moment dat si mie imi trecea prin cap sa facem noi singurei invitatiile, cardurile pentru mese si meniurile...dar parca mi-a pierit avantul...acum auzindu-va pe voi cred ca iar ma apuca!
Astept sa vad poze!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by andreea_trend
La conta te pot ajuta cat de cat, iti dau maine un raspuns...
dar la engleza nu am asa ceva, si nici nu cred ca gasesti ceva gata facut cu titlurile alea, sa cine stie...
Multumesc mult de tot. La conta nici macar suport de curs nu avem. Carte nu ne-au dat, ca au spus ca pun pe CD ce trebuie sa invatam. Si cand au venit CD-urile aveam de toate, mai putin cionta. Asa ca nici nu stiu de unde o sa invat. Da' ce mai conteaza, ca examenul la conta e dupa nunta. Asa ca nu ma mai stresez degeaba.
POZE
Of, materiale despre conta iti pot da cu caru', numai chef de invatat sa ai...
Dar din cate vad eu tu nu esti din Buc, da-mi adresa ta pe PM si iti trimit cu cea mai mare placere carti despre conta si cursuri... cu o conditie sa mi le inapoiezi cand termini de invatat, nu e o urgenta ti le las cat vrei...
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
Fetele...eu nu tin o cura de slabire speciala...pru si simplu renunt la:
- paine
- cartofi (astia trebuie sa ii uitam de tot!)
- grasime si
- dulciuri!
...si mananc:
- fructe
- iaurt cu cereale
- carne, de preeferinta gratare
- ciuperci
...si altele dar acu' astea mi-au venit in minte pentru ca astea imi plac cel mai mult!
Oana & Marius
Wedding Day
Rallu spune:
Fetele eu am tinut cura cu ciorba de varza si cura cu 3-3-3...ei bine la mine au mers.
Aveam 75 kg si acum variez intre 55-58 kg. Cred ca daca ma mai urc vreodata pe cantar si vad 60 ma apuca plansul.
Si mama a tinut-o pe cea cu 3-3-3. E drept ca nu ramane exact rezultatul de dupa, dar, daca nu te arunci ca haplea in mancare, nu se pun la loc. La mama a ramas un minus de 5 kg din cele 9 date initial.
Ce sa spun...la cura cu 3-3-3, daca as avea numai zilele cu lactate si cele cu vegetale ar fi bine ca oricum numai din astea mananc. Pe mine zilele cu carne ma omoara.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Unde iti faci rochita? Si eu vreau sa-mi fac rochita de nasa , dar nu prea stiu unde. Cred ca pana la urma o sa merg tot la Monica Darie...asta daca nu gasesc ceva mai ieftin
Eu nu-mi permit MD... asa ca o fac la Unirea, in spatele bis. Sf. Gheorghe... unde intoarce tramv 21... acolo am gasit cel mai mic pret, dupa ce-am umblat de nebuna...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ooana
...bravo voua! La un moment dat si mie imi trecea prin cap sa facem noi singurei invitatiile, cardurile pentru mese si meniurile...dar parca mi-a pierit avantul...acum auzindu-va pe voi cred ca iar ma apuca!
Astept sa vad poze!
Nu e mare filosofie, crede-ma. Totul e sa ai o imprimanta buna, ca sa le poti scoate, si sa te pricepi putin in Corel (sau alt program). Iubi acum a invatat sa lucreze in corel, experimentand pe invitatiile noastre. Mie imi place cum au iesit, ca am vrut ceva simplu si in culorile nuntii: alb-portocaliu. Ce a durat mai mult a fost pana am gasit o hartie care sa ne placa. Dar am rezolvat si problema asta. A tiparit si plicurile cu numele invitatilor, si pana acum toti au spus ca acel plic ni-l vor inapoia la nunta. Cred ca are efecte faptul ca sunt tiparite plicurile, si nu scrise de mana.
POZE
krelia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
[font=Book Antiqua][navy]Am invitatie in corel si vreau sa o fac jpeg sa o pot pune in album, ca de mult tot primit ca v-o arat. dar nu stiu cum sa fac treaba asta.
deschizi corel (draw sau photopaint), apoi file/export/files of type - jpg
quote:
Originally posted by tigrutz
Krelia, cura aia cu 3-3-3, te ajuta sa slabesti foarte mult pe moment, dar apare efectul yoyo (adica ala de pui dublu la loc) si are foarte multe carente, pt ca organismul nu poate rezista de ex, 3 zile numai cu lactate, are nevoie si de altceva. Asta spun medici, si stiu si cateva persoane care au experimentat-o pe pielea lor si rezultatele pe termen lung nu exista, sunt doar pe termen foarte scurt.
tigrutz, o fi cum zici tu, numa' ca la mine nu prea merge o cura din aia a la long...infometarea, taica....am incercat sa mananc din 2 in 2 ore..din 3 in 3 ore, diversificat...nada, niente...zippo....we'll see....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Pe mine zilele cu carne ma omoara.
17 iunie 2006
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Eu am tinut cura asta 3-3-3 o singura data...si la fel...zilele de carne m-au innebunit, dar cred ca daca rezisti fara oricum slabesti si daca ti doar cu partea de 3 lactate - 3 fructe si legume!
Oana & Marius
Wedding Day
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Unde iti faci rochita? Si eu vreau sa-mi fac rochita de nasa , dar nu prea stiu unde. Cred ca pana la urma o sa merg tot la Monica Darie...asta daca nu gasesc ceva mai ieftin
Dar la alta croitoreasa mai "normala" ca preturi nu ai incercat pt. rochita de nasa?
Eu mi-am facut rochita pt. balul de absolvire la o croitoreasa pe care o stiu de mult. Lucreaza super bine si e destul de solicitata.
Rochita a fost asa de admirata incat croitoreasa a mai avut o groaza de cliente de pe urma ei.
M-a costat 1.500.000 lei materialul (matase naturala) si 1.800.000 manopera.
Daca-mi dai o adresa de mail iti trimit poze cu rochita mea sa vezi daca-ti place.
P.S.Ce m-a incantat foarte mult la aceasta croitoreasa e ca are tot felul de idei nastrusnice ca sa mascheze defectele corpului tau. De exemplu eu am sanii mari si nu pot sa nu port sutien dar totusi vroiam rochita fara spate. Ei bine, am avut rochita dorita si nimeni n-a stiut ca pe dedesubt aveam un sutien obisnuit.
17 iunie 2006