As vrea sa dispar dar trebuie sa traiesc pt copil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Andutzy,

Eu sunt convinsa ca pe el il deranjeaza (printre altele) si prezenta parintilor tai!! Pe TINE NU te deranjeaza (pentru ca sunt parintii tai), dar pe el numai ideea ca sunt in casa lui s-ar putea sa-l enerveze. Si parintii sotului meu sunt oameni care ajuta foarte mult si financiar si fizic, dar nu mi-ar place sa stau in aceeasi casa cu socrela si socru. Deci o parte din problema s-ar putea sa fie aici. Poate isi doreste si el sa aiba intimitatea lui si sa nu dea nas in nas cu socrii cand ii este lumea mai draga. Eu zic ca de aici sa pornesti un pic rezolvarea problemei tale. Te pup si bafta!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Am citit tot, sunt alaturi de tine, intra si mai spune-ne ce mai faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu stiu ce ai mai facut am gasit mesajul tau abia acum si as vrea sa ne mai zici cum esti?
Un sfat in primul rand ai tai trebuie sa plece acasa la ei din cauza asta aveti problemele foarte mari.E satul sa vina acasa sa gaseasca casa plina si toata lumea sa-l ia la intrebari.
Ai profitat ca ai tai sunt cu tine sa iesiti odata la restaurant? sau la o plimbare numai voi?
In general cand cineva locuieste cu tine in casa nu mai este la fel se ivesc tot felul de discutii si certuri, tu esti putin influentata de ai tai ,iar el vrea sa fie singur si se retrage in unuversul lui.
Nu inteleg ce nevoie de ajutor ai daca tot stai acasa?
imi pare rau daca sunt mai dura sper sa nu te superi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

andra, ma raliez celor care-ti recomanda sa-ti reiei serviciul, mai ales ca are cine vedea de copil. obligatiile profesionale si contactele umane pe care le vei stabili te vor ajuta foarte mult sa-ti abati atentia de la aceasta "criza conjugala", poate chiar mai mult, il vor face pe sotul tau putin mai nelinistit in privinta ta.
am vazut ca esti frumoasa ca o artista, nu mai zic ca esti si mult mai tanara decat sotul tau...ar fi cazul sa fie el cel gelos, nu tu.
nu-ti recomand sa pleci de acasa, parasirea domiciliului conjugal fara dovezi temeinice de abuz asupra ta (doamne fereste!!) sau incalcarea juramintelor maritale,...sustinute de alti martori decat cei din familie, ti-ar putea atrage neajunsuri. personal ma indoiesc ca prezenta parintilor tai e "factorul destabilizator" (desi, majoritatea traim mai bine singuri decat cu socrii...). mai curand, cred ca proaspatul sot vrea sa faca legea in casa, sa arate cine e stapanul...
ar mai fi ceva, nu chiar de ignorat: relatiile intime. daca functioneaza ok, mai sunt sperante. daca nu...punct si de la capat!
ai toate motivele sa traiesti pentru tine, nu numai pentru copil, parinti... trebuie sa depasesti aceasta depresie si doar reluarea activitatii profesionale iti va fi de folos in acest scop.
viata e frumoasa si daca n-am mai avea si necazuri n-am avea ce povesti la batranete.
si inca ceva: putin teatru nu strica. nu-l intreba nimic pe sotul tau despre viata lui, nici cand vine, nici cand pleaca...fii zambitoare cand il vezi ca atunci cand intalnesti un coleg de scoala. daca aveti cateva minute impreuna, la o cafea, etc.... comenteaza criza din liban, cazul mona musca, tendintele modei toamna-iarna, nu stiu..., chestii care sa-l nauceasca si sa-l faca sa se intrebe ce-o fi cu tine...
sus inima, nu s-a nascut inca barbatul ala pe care sa nu-l duca de nas cea mai proasta femeie, n-ai stiut ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Andra, esti o mamica frumoasa. Nu te lasa calcata in picioare acum, pentru ca o va face de acum incolo. Fa scandal, urla, descarca-te, ameninta, daca te ajuta. Eu i-as spune ca pana nu-si schimba atitudinea sa-si vada de familie sa se duca in alta parte ca tu n-ai nevoie de stres. Daca dispare, lasa-l, ca nu te merita. Stiu ca suna simplist ce-ti spun si ca nu e simplu, dar barbatii manipuleaza si cu cat suntem noi mai dragute si intelegatoare cu atat sunt ei mai ai dracu. De luat copilul nu poate, astea sunt aberatii de macho. La ce-i trebuie oricum copilul ca nu are grija de el? Vrea doar sa te sperie si sa te raneasca.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput