Fumatul si sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

sunt ffff trista ca iubitul meu sot tocmai m-a acuzat ca as fii egoista!tocmai eu!bine asta dupa ce de ieri nu vorbeste cu mine!ca nu ma gandesc nici o clipa la "COPILUL MEU".....NU LA AL NOSTRU !ca fumez mult...si azi pana acum am fumat 11 tigari..jur!si in ultimele zile tot asa fumez!dar acum l-a apucat pe el "dramaturgia"!si i-am spus ca-i usor sa arunce cu pietre!eu i-am propus acum ceva timp sa ma las eu de fumat dar sa se lase si el!si atunci nu mai fumam nici unul dintre noi 3!eu+el+bb!si a ziss ca nuuuuuuuuuuuuu!si i-am spus ca tare curioasa as fii daca el s-ar lasa daca ar purta el sarcina!ca e usor sa arunci noroi cand nu te pui in situatia celuilalt!cam atat!acum nu ma culc ca nu am somn!am dormit pana la 7 seara!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

mai ianioana dupa cate am citit eu acolo e ok sa fumezi in perioada alaptatului!toaat chestia e s-o lasi sub 20 de tigari si daca se poate cu 95 de minute inaintea hranirii bebelului sa nu mai fumezi!nivelul de nicotina scade la jumate in 95 de minute de la inhalare!asa ca eu ce sa mai zic!tot inainte???

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ioanaina multumesc pt. linkuri. Le-am citit am vorbit si cu medicul infectionist si tot la aceiasi concluzie am ajuns: risc 0 daca nu alaptez. Sincer nu stiu ce voi face. MA tot gandesc ca mai am timp sa ma decid pana atunci dar paraca nu mi-as asuma riscul sa-l infestez. Ok, el se poate naste deja infestat si atunci ii pot da san dar daca se naste sanatos are vreun rost sa risc? CA zic ca in lapte nu se afla prea multi si nici periculosi AgHBs dar daca am rani pe sfarcuri, si vb de cele minuscule, invizibile? Eu acum ma plang , sa nu crezi ca esti tu supusa la vreaun interogatoriu. E ca si cum ti-as cere un sfat, intelegi?
Am stat in pat, am dormit pana la ora 9 (21.00) de la 6 si dupa ce ca aveam insomnii acum chiar ca nu o sa mai adorm pana dimineata.

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, tu si medicul tau hotarati . Eu sunt adepta alaptatului dar nu fanatica. Adica daca nu se poate, e foarte bun si laptele praf, nu-ti face probleme pentru ca enorm de multi copii au crescut excelent cu lapte praf. Mai ales la ce lapte se gaseste acuma...
Pe mine ma enerveaza numai nealaptatul din motive ipocrite , gresite (dezinformare) sau de-a dreptul mincinoase. Adica pana la urma daca mama zice "nu imi place sa alaptez, nu suport, nu vreau" mi se pare absolut de inteles, nu am nimic impotriva dar, daca vine cu chestii de genul "nu am laptele bun, n-am lapte destul" etc...ma enervez.
Situatia ta este speciala si e firesc sa nu vrei sa risti. Asa ca...vezi-ti de treaba ta si lasa-l incolo de alaptat!


Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am multe de invatat din discutiile voastre!eu nu am nici un motiv egoist sa nu alapteaz!si m-am gandit bine si voi fuma ffffffffff putin numai ca laptele meu sa fie bun pt puiutul meu!si parca acum m-am mai linistit un pic tinand cont de compatibilitatea fumatului cu alaptatul!acum sper sa fie lapte din belsug!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

carminutza...inaioana.....alia....restul fetelor....nu mai fumeaza nimeni?????ca eu vin sa ma laud cu un nr de 12-13 tigari pe zi!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

RALUCUTZA si eu sunt pe lista... cu toate ca Ioana mi-a spus sa nu ma consider fumatoare la 2- 3 tigari pe zi dar credeti-ma ca as fuma un pachet pe nerasuflate, numai eu stiu cum ma abtin... recunosc ca mai sunt zile cind ajung si la 5.
Eu cred ca si la mine este periculos pt ca eu fumez dimineata pe stomacul gol si mai beau si cafea

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

raalucutza pe langa tine sunt si eu...este adevarat ca am si 2 zile pe saptamana cand fumez doar 7 tigari iar restul de 5 zile ajung la 10-14. 14 e cifra maxima. MA gandesc cateodatata ca totusi am reusit sa nu mai fumez cat fumam inainte (2 pachete/zi) si ma simt oarecum mandra, dar stiu ca dupa ce voi naste imi voi da liber la tigari. Si acum ma mai apuca pandaliile cateodata dar...
Cel mai nasol este cand mergem in vizita si fac eforturi mari sa nu fumez, pana la urma scot tigara si o aprind pregatindu-mi raspunsul pentru invariabila intrebare "Mai fumezi inca? " Deh, suport vreo 5 minute oprobiul public , de nici tigara nu-mi intra si uite asa trebuie sa imi aprind alta....

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, oamenilor le place sa se bage in seama si sa iti dea sfaturi. Obisnuieste=te pentru ca dupa ce vei naste vei auzi din astea zilnic!!!Ba ca n-are caciula, ba ca trebuie infasat fedeles, ca tre sa ii dai mar cu biscuiti la 3 luni, sau dimpotriva, sa ii dai mar dupa un an, sa ii pui suzeta, ba sa nu ii pui suzeta, ca de ce aia si de ce ailalta....sute si sute de sfaturi si intrebari si mutre socate si dezaprobatoare. E foarte enervant, vei izbucni din cand in cand,nu vei reusi sa te obisnuiesti cu nesimtirea oamenilor dar...vei invatza sa ignori in general.
Nu sustin ca e bine si recomandabil sa fumezi dar de obicei oamenii care fac atatea comentarii sunt dintre cei care fac lucruri cu adevarat rele copiilor lor (daca cumva au , pentru ca multi dintre cei care nu au copii iti vor da sfaturi!) din ignoranta, prejudecata si exagerari.

Dolce, si eu fumez la cafea pe stomacul gol doar ca fumez si dupa aia de-a lungul zilei asa ca...nu te mai lamenta ca nu-ti iese!

Raalucutza, nu mai intram pe aici pentru ca vad ca le e rusine altora sa se decalre fumatoare iar noi trei vorbim si pe la alte subiecte. Plus ca ce sa spun: fumez si azi ca si ieri?
tie felicitari petnru cele doar 12 tigari pe zi!


Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

ba si eu mai fumez chiar mai mult ca alta data , dar asta e daca stau acasa .Daca merg la servici nu fumez.Saptamana asta am venit la analize .Respir din ce in ce mai greu si nu stiu daca e de la burtica sau de la fumat .Oftez intruna ca mi se pare mai usor de luat aer asa Nu am mai scris demult pt ca nu am timp

ALIA 29 W

http://community.webshots.com/user/cypocs101



http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput