Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)
Raspunsuri - Pagina 6

Ven spune:
Valeria, exact asa face si Markus. Si eu lafel, nu stiu de unde sa mai iau rezerve de rabdare. Si nu mai stiu cum sa fac sa-i intru in voie in casa, ca e dezastru! Aseara mi-a umplut baia de apa vreme de 1 h, turnand apa dintr-o cana in alta......pana ce s-a gandit sa ia si doua castronele, ca sa fie baltile in baie si mai mari, asa ca am terminat distractia scurt. Nu va spun cat a plans de ciuda si nervi dupa.....cam o juma de ora.....
Si nu stiu ce-i cu vremea asta, ca nici nu ninge, nici nu e ger mare, dar pe mine ma doare spatele si toate oasele, de abia adorm seara de durere
Offf, se vede ca fac 30 ani peste 5 zile
Noapte buna!
Venera , mama lui Markus:
->
->

uki spune:
Buna!
Supermami, am vazut poze cu frumusetea ta, a cata oara, mey da' ce-a tinut bronzul...btw, sa stii ca si Mariuca are burtica... lumea imi spune ca e balonata, dar de fapt asa e ea...
succes cu operatiunea "tetas", o sa fie bine!
Ven, de criza la baitza mi-e teama si mie in fiecare seara...se matzaie Mariuca pe langa mine doar-doar face baie, daca s-ar putea si la 3 noaptea, n-ar zice nu
petrecere frumoasa, sa ne povestesti, sa pui poze din disco!
hai mey, ca totusi suntem tinerele
apropo de papa la copiii nostri... tre' sa va spun ca Mariuca e mare fan mamaliga...ea ii spune "gagale"...si m-a zapacit cu asta! ar vrea mereu, eu ii fac asa cu ou si branzica fagaras, cu smantana... e tare bun! dar nu se poate mereu!
si spaghetele ii plac mult, si fistic...rontz rontz
va pup! o seara frumoasa!

ciuf spune:
Fetelor, la noi sunt zile cand ii fac si de doua ori pe zi baie ca altfel nu ma inteleg cu el.
Ah si musai sa intru cu el in cada. Si n-avem loc de burta mea si de jucarii multe-multe.
Daca nu sunt eu in cada, goleste toata apa in WC.
Gata, ma duc sa incerc sa-l culc

vikinga spune:
Daca super mami face prezenta tre sa vinIn primul rind LA MULTI ANI sarbatoritelor de pina acum, LA MULTI ANI VEN si sa ai fun, sa danatzaluiesti pe cinste la schimbarea prefixului!Paula bun venit cu bb acasa!Ciuf sarcina usoara in continoare(ce m-a amuzat imaginea cu tine burtoasa in cada cu Luca si asta si de 2 ori pe zi
). Am avut si noi aceeasi problema cu somnul. Asa ca am eliminat de 2 sapt somnul de prinz ca alta solutzie nu am gasit. Acum se trezeste in jur de 9 si doarme seara tot asa pe la 9. Bine ca daca in timpul zilei il vad obosit frint, daca am fost la o plimbare mai lunga pe plaja si l-a obosit tare aerul sau daca nu a dormt bine noaptea, atunci mai il las sa doarma la prinz o ora si ceva, asta maxim. Insa nu mai tirziu de 4.30 ca suntem mincati de vii cu el:))Face si el prostii de ma ia risul plinsul. Aoleoooo greu tare cu criza asta de 2 ani
. Eu una nu ma asteptam chiar la asa batai de cap, serios. Tot cu pampersii, refuza sa-l deranjez cind e pe cale sa faca kk, cind stiu eu ca dimineatza dupa bibe, sau dupa o masa de fructe. Mai fetelor imi inchide usa in nas si-mi mai si zice "bye-bye". Nah am copil pe masura:)) Si noi citim seara povesti, cel mai mult ii place cartea junglei, recunoaste personajele, face si el asa ca tigru fioros, ii mai place ali baba caruia ii zice ali papa, de ma lesin de ris
nah ca lu' taica-su ii zice numai papa.Bibe dimneatza si seara cam 500-600ml pe zi. Avem tetinele de la bibe largite rau asa ca mai tare curge nu suge, in sfirist dar tot bibe e si tre sa scapam de el. Dar macar am scapat de suzeta! Nu a mai vrut-o el. Norocul meu ca m-a scutit de alte crize:)) Altceva nou nu mai stiu acum sa va zic.Eu merg acum la cursurile de germana, am o ora pe sapt la o scoala cu mai multi colegi si apoi inca o ora in privat cu profa. Plus multe teme acasa. Deja e mai limpede in capul meu cu cea germana. Ven, voi profii de lb straine multe destine ati mai schimbat, eu una sunt inamorata de profa mea, ma ajuta atit de mult!PS: UKI stai linistia e ok, nu am cum sa fiu suparata pe tine, ia un pup aici cu toata inima pt Mariuca cea frumoasa
SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

ciuf spune:
Tot su eunt. Dar sunt odihnita.
Laura, asa facem si fiu-meu la cap. kk. Stau cu ochii pe el sa-l vad cand se screme si vin fuga cu olita. No-no-no. Isi gaseste un loc dupa o floare, dupa un fotoliu, se asaza cu burta pe un scaun. Si-l intreb:" vrei mama sa faci kk la WC sa se auda pleosc-pleosc". La care el, vadit deranjat: "Nu, lasa, du-te". Eu tot stau langa el, doar-doar l-oi convinge. "Nu, mama, du-te, Luca face kk singur".
Ah, imi pronunta perfect r-ul.
Dar stam foarte prost la cap. numarat. L-am stresat atat de tare ca atunci cand vede ca fac mana pumn sau il intreb ce e primul nr. imi intoarce capul si fuge. Deci pur si simplu refuza. Ah, ma pune sa-i cant. "Degetul mare pleaca la plimbare..."
Deci nici acum nu stim sa numaram. Stie culorile. Ii spun galben ca soarele, verdele ca iarba, si cand il intreb ce culoare are resp. obiect imi continua comparatia.
La cap. povesti: pinocchio spus de 3-4 ori in sir, Alba ca zapada ("mama vitrega"), Scufita Rosie, Dalmatienii (asta de curand) si eu incerc sa-i bag si Cei trei purcelusi.
A cumparat careva povesti de pe povesti.com? Ca ma gandeam sa comand si eu cateva, sa mi le platesc eu, nu parintii. Ca am vazut ca sunt cam scumpe.
Si eu, Laura, ma gandisem sa-i scot somnul de pranz. Aici la unele gradinite nu-i lasa sa doarma mai mult de o ora jumate, tocmai pentru ca parintii se plangeau ca la varsta asta se culcau foarte tarziu si se trezeau in toiul noptii buni de joaca.
Azi am dormit cu fiu-meu vreo doua ore la pranz si sper sa fi recuperat de azi-noapte.
Tetinele le avem si noi marite. Ca eu adaug si ceva cereale, sa nu-i dau chiar lapte gol.
Acum fiu-meu il are in gura pe nu stiu, parca, cumva, inseamna.
Il intreb intr-o zi ce vede pe fereastra. Sta el si se gandeste asa filozofic, la care imi spune "ahhhh, parca nu stiu".
Hai ca va impuiai capul cu al meu plod.
V-am pupat,
Ciuf si Luca

boeru spune:
Buna fetele!
Mie nu prea mi-a mers forumul, nu stiu de ce... Sunt la serv, a inceput nebunia. M-am obisnuit acasa cu baietii mei! Pe-aici pe la serv muulte de facut si repede! Acasa la fel. Aseara am avut program de lipit abtibild-uri. I-am luat o carticica frumoasa care la mijloc are abtibild-uri si pe care le lipesti in functie de imaginea respectiva. Eu doar le dezlipeam si el le lipea. Mai ca i-au reusit toate, ca l-am lasat sa vad daca stie sa faca singur. In rest toate bune, vrea sa vina din nou Mos Craciun, inca nu intelege ca vine doar o data pe an. Seara cand ajung acasa ma controleaza sa vada daca i-am adus ceva! problema mare daca nu am nimic pentru el. Drept pentru care i-am spus ca s-au suparat deocamdata jucariile pe el si pana nu face kk si pp la olita nu mai primeste nimic. Vad ca doar incearca, sta pe olita si cam atat. Sper la un moment dat sa se si intample.
Va pupicesc si o sa pun poze noi in curand ca nu am timp!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi

super mami spune:
Ver@ esti tare draguta Si eu zic ca e o frumusete de copil...doar e a mea.
Ven noi te felicitam sambata..... Eu in nov fac...30....pana atunci is de 20 si ceva . Ma gandeam ca ori o fac lata in aceea zi ori nu fac nimic si trec peste ea. Cred ca nu e o idee rea cu discoteca....asa ca sa-mi amintesc de tinereti
Laura....ffff bine ca ai auzit strigarea. Mi-erea dor de tine. Un pt cretulici.
mey, nu dati si nu ziceti nimic printre strungarete....dar....eu ma tot minunez de cat de cuminte si intelegatoare e domnisoara noastra.
Nu am nici o problma cu ea....orice ii zicem sa faca sau sa nu faca...cu placere asculta. Nu ne tavalim, lovim, urlam, cerem...e o papausica cuminte foc.
Vorbeste incredibil de bine, canta tare frumos. Ma gandesc ca daca toata lumea reuseste fara efort sa recunoasca melodiile...o avea urechiusa muzicala.
Numara singura fara probleme, culori n-am invatat-o, toata lumea e strigata pe nume (mai putin papi si eu), e super sociabila (prea chiar), se culca singura, isi pregateste micul culcus singurica, e super incantata sa ma ajute prin casa, la baie sta cuminte (Doamne ajuta ca la cat par posedam....ar fi fost groaznic sa o apuce nebunia), la uscat cu feonul nici nu misca (Doamene ajuta iar).....ce sa mai nu am nici cel mai mic motiv de nemultumire.
Asta ca sa o laud putintel si pe ea Ma duc sa-mi modific semnatura...in urmatoarele 2 ore ma prind cum se face
Alexandra si Isabelita Isabel

super mami spune:
Mai voiam sa zic doua lucruri...dar intre timp pe unul l-am uitat. Neuroni obositi. Primul: Valeria...Elena si cine mai stie am ceva intrebari.Recent am obtinut viza pe 10 ani pt USA. Ne gandim sa mergem acolo cam prin martie...poate mai.
traseul: Miami - NY - Las Vegas.
Cum putem face plimbarile astea...cum e mai bine?Eu ziceam Miami - Ny cu o masina sau un tren. Exista...cum e...dureaza mai mult de 3 ore drumul ?
Iar NY - LV....cu avionul...cu trenul cu ce ? Cam cat ar dura drumul?
Nu stiu daca rezist la un milion de decolari intr-un timp asa scurt.
M-as cam zdruncina pisihologic...daca intelegeti ce vreau a zice
Chiar si asa ma intreb cum o sa fie cu Isa pe drum pana acolo....noroc ca-i plac filmele...vedem vreo 2 filme...papa...somnic si ajungem. Uite optimism aici.
Si oare cam cat costa toata tevatura asta....interna ?Cand mi-oi aminti ce voiam sa mai zic...revin.
Pupacim natiunea.
Alexandra si Isabelita Isabel

super mami spune:
Hai ca mai pun o intrebare.
Cum vi se pare asta pt camera Isabelitei ?
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=11&productId=60864&langId=-5&parentCats=15567*16242
Mie imi place tare, iar tati zice ca e mai mult decat urata rau O fi si nu o vad eu...ce ziceti...Alexandra si Isabelita Isabel