Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Paula, bine ai venit acasa cu piticotil! pupici si sanatate!

Ileana, am vazut si eu pozele cu voi, mey, ce mult v-ati schimbat, amandoi e asa frumos Luca! pe bune! si tu te-ai schimbat, vezi de schimba si poza aia cu care esti pe mess... ca induci lumea in eroare, ti-a cresctu parul si esti bruneta mey!!!

Ven, un an(scolar) frumos!

ver@ si noi am iesit in asa zisa zapada, de anul asta... si de bine ce am iesit... Mariuca si-a luxat iar manutza, tot aia de anul trecut...

am ajuns iar la spital, plangea de ti se rupea sufletul... treaba e ca s-a intamplat cu tati... era gheatza si el a tinut-o strans de manutza...ma rog, nu mai conteaza, am fost oarecum mai calma, stiind ca se rezolva imediat la dr...

si asa a fost, in nici 2 minute Mariuca zburda pe hol la Spital...

distractia ne-a costat cateva sute de mii...ca deh, tati bause ceva si n-am putut merge cu masina...si taxiuriel au tarif de duminica...

asta e, aveti grija de voi, iarna!

ps. noi n-avem inca saniutza! merita sa mai iau acum? daca nu mai ninge???

va pup, o saptamana frumoasa!

ps.2 eu ma apuc de "slabit"... sa vedem cat rezolv, dar sa nu spuneti la nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Hello!!!

Supermamide esuarile tale in bucatarie.

Isabel
e o dulceatza.Mai da' ce burtica are.Probabil ca abea isi bause lapticul??Are si tzitzici
Acum ma tot mir de ea,dar...Doamne ce par are.cu cine seamana asa cretzulina??

Uki,cum mai iar si-a luxat manutza,mititica?Off,din smucitura sau a cazut pe ea?Acum ii este bine?O doare?Ce i-au facut la spital?Draga de ea...
Nici noi nu am luat saniutza,cu toate ca sigur va mai ninge.Si daca o luam si nu ninge o sa o avem de acum in colo,nu?
Bafta cu regimul de slabire.

Ileana chiar ca meritai si tu noptzi dormite ca sa zic asa.Imi aduc aminte cat va chinuia Luca ...

Paula bine ati venit.Ce face bb? Papa bine?? Doarme bine??

Ven ce zici?Ai ce citi?Piticul tau ce face?A fost la saniush?

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uki, iar mai probleme cu manutza? Pupam sa treaca repede.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Mai fetelor Vladutz nu a vrut in ruptul capului sa iasa afara
Cica,zice el:"stam in casa amandoi" si era si tasu in camera.Eu ii zic totzi 3,mami.Si ne numar:1,2,3.Dar el de colo,cica numara si el si arata la mine 1,la tati 2 si la TV(era prezent. de stiri)4...

Ce mai papa copilasii vostrii?Vladutz nu mai papa decat ciorba de perisoare(dintre ciorbe).Supa nici atat si papa asa bine...
In rest mananca ce ii gatim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

da... iar cu manutza, da' a trecut acum... oricum, pupicii sunt bineveniti, is tare dulci

a cazut pe gheatza! (oare se marita anul asta???)

ps. Mariana(marioan) mai scrie, povesteste-ne cum ai petrecut... unde... tot tacamul!

ps.2 Paula, cand ai si tu timp, sa ne povestesti cum a fost la nastere...numa' daca vrei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mai pai nimeni nu-mi zice si mie ca am scris adresa super aiurea....pozele de ieri din adresa noua is ici sha:
http://community.webshots.com/user/isabel3_23Eu ca de obicei am pus si poze din anii trecuti....dar pe unele nu le stiti,e una dulcica cu codite impletite facuta in vara
Uki saracuta papusica. Bine ca nu a fost mai rau si ca s-a rezolvat repede. Nu te supara pe tati...se poate intampla oricui. Bine c-a tinut-o...rau era daca nu o tinea.
Of, of lasa ca se face ea mare. ce zice dr...o sa ramana cu o sensibilitate sau se recupereaza 100 % ?Ii trimitem un super pupic mareeee la manuta si pe nasuc.
Ver@ seamana cu tati...dar il depaseste. Si el avea parul ondulat, dar ea il are numai spirale. Muma soacra zice ca seamana cu persoana ei...mama soacra pardon ca am avansat-o...btw e tare draguta ultimamente. Doamne ajuta, ca e tare placut, mai ales ca nu-i fata rea....cand nu vrea ea
Isabel seamana cu taticul ei.Ven cum a fost azi ? Faci nani deja sau mai ai putere?
Carmen ce mai faci? Cum mai e puiutul bulinutul ?
Elena....?
Laura.....?Gata ca s-a pus masa. Pup iu all tare.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Multumim frumos de urari tuturor si va dorim tot binele din lume!

Petrecerea Mirunei a fost super da' pe mine m-a istovit rau de tot. Am avut invitati 14 copii (si 15 adulti0 si am pregatit totul singura caci sotul meu are un program de munca imposibil. Culmea e ca s-a nimerit asa ocupat saptamana trecauta ca abia sambata a vut timp sa ia cadoul Mirunei. In fine. De obicei nu fac petrecerea acasa caci am multi invitati insa am facut o exceptie anul asta si nu ne pare rau caci toata lumea a fost fericita. Am sa pun si poze in album.
Maia a fost la randul ei fericita caci tot ce tine de lumea Mirunei o amuza. Ea este o printesica cam baietoasa, ii plac masinile, mingile si...nu da doi bani pe papusi si moturi feminine. Papa o tona de lapte din canita ei, adica e fericita oricat i-as da dar incerc sa nu ii dau decat seara si dimineata cana ei de 300 de ml. Papa cam orice, uneori mai bine, alteori mai deloc. E iute, fuge, face desigur pozne si e greu sa o vezi doua secunde in acelasi loc. Se aseaza pe wc cu mare interes, are scaunel si colacel special. Se lauda ca e mare acum, da' apoi se da jos si face tot in pampers asa ca mai avem rabdare. Cu vorbitul, ce sa zicv, baiguie in fel si chip iar ceea ce e mai clar e in engleza. Nu spune prea multe chiar daca intelege orice. Asa ca, rabdare si iar rabdare...
revin cu poze,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!
Azi am zi libera, asa ca e zi de curatenie Trebuie sa fac azi, ca sambata am diverse motive sa nu fac, care mai de care mai intemeiate: merg la scoala, la recuperare, de la 8 la 15, iar seara mergem in discoteca, sa sarbatorim implinirea de catre subsemnata(duminica)a matusalemicei varste de 30 ani! Asa am decis eu anul asta, ca vreau sa-mi sarbatoresc ziua asa cum imi place mie, adica dansand pana nu mai pot in disco, si am spus prietenilor: "Daca va face placere, veniti, daca nu va place in discoteca, nu. It's your choice!" Asa ca abia astept ziua de sambata, care evident nu poate fi dedicata curateniei......
Iar luni probabil fac cinste la scoala, ca v-am zis ca suntem 3 capricorni de pe 15 inauarie.....
Gata, fug sa si apoi la treaba!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Supermami,am zis si eu sa vad ce ati mai scris si....iar dau de frumusetzea voastra de fata.Il pup eu pe Vladutz,dar imi inchipui ce o mai pupacitzi voi
Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa va bucuratzi de ea.Vreau si eu o fetitza ca a ta...

Si acum sa va spun Buna dimineatza!!ca tare m-am zapacit cu Isabel...

Zeeva,felicitari ca ai facut fatza la atatzia invitatzi
Pupici la printzesiciSi asteptam pozele

Eu sunt la servici asa ca va doresc o zi buna.Ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ven, pup eu fata frumoasa. La multi ani cu tot ce-ti doresti tu. Si sa dansezi mult sambata.
Zeeva, asteptam pozele.
Super mami, bine ca ai mai scris. Te dadusem disparuta.
Fetelor, eu sunt cheauna de somn. Sotul mi-a plecat ieri in delegatie. Si cand pleaca el lasa in urma dezastru. De zici ca a trecut uraganul. Si ieri am trebaluit toata ziua.
Apoi stai si te joaca si cu Luca care uneori ma dispera cu plictiseala lui. Nici nu mai stiu ce sa fac cu el in casa. Il mai las sa faca si prostii ca sa fiu si eu mai libera. Si apoi muncesc de doua ori ca sa strang dupa el.
Aseara s-a culcat pe la 11. Atunci pe mine m-a pocnit pofta sa vad un film care s-a terminat la 1.30. Si apoi a inceput show-ul cu cainele. Care imi schelalaia in cusca. Il scoteam afara si nu facea nimic. Dar dadea scularea excat la doua ore.
Apoi la 4 s-a trezit Luca sa pape lapticul dupa acre a adormit la loc.
Si scularea fu la 7:30 cand as mai fi dormit si eu un pic.
Iar acum parca sunt zombi.
Ah, mai, fetelor, copiii vostri se lovesc? Fiu-meu ma dispera. Ca sa nu spun ca da cu capul ala in orice. Nu se uita pe unde merge, e asa de repezit, are numai vanatai pe corp.
Ma uitam pe pielea capului sunt numai semne de la lovituri. Imi vine sa o iau pe pereti.
Apoi il apuca niste istericale de nu stiu cum reusesc sa fiu calma.
Smiorcaieli, plansete cand nu-i indeplinesc dorinta Mariei Sale si tot asa.
oricum e grele. Sau poate nu mai am eu rabdare.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput