Mamici de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- somn usor!
MIRA- ne bucuram de vestile bune.Refritor la carcei, incearca sa nu te misti cand ti s epun in talpa si sa indoi ca si cum ai ridica degetele si bolta plantara , exact asta fac eu si dispar destul de repede, mai greu e cand e pe muschi, dar si acolo dc masezi trece.
iar cu mofturiel la copii, nu prea ai ce face uneori( stii tu mai bine), decat sa mai cautzi cate o solutie si cam atata, sa le iei ca atare, mai au si ei zile proaste.
Fii tare ca mai e putin

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Tot eu!!!!!!!!
Ieri cica am avut program de curatenie... de Craciun . Pe noi acum ne-a apucat. Mai mult a facut Heinz, eu am fost cu stransul ca sa poata el aspira, a lustruit bucataria si baia. Azi e totul la loc, parca nici nu se vede ca am trabaluit o zi intreaga amndoi. David a venit val vartej de la gradi si a inceput sa imprastie tot ce-i cadea in mana. In juma de ora nu mai puteai intra la el in camera.... 3 pereche de carti de joc, 2 cutii de memory, o lada plina cu sine, trenuri&companie, masini si masinute, un set de stampile, hartii...... Asta numai asa ca sa va faceti o idee ce va asteapta.
Pe mine m-a cam apucat stresul, inca nu ne-am hotarat la nume, nici mobila nu am, cica sa fac ce modificari vreau dar nu mai cumparam nimic. Si cum sa fac asta??????? cica aduce el dulapul din pivnita pentru jucarii!!!!! Da ce fac cu dulapul de haine pentru jucarii. Ce tie si cu barbatii astia!!!!.
giova parca tu spuneai ca al tau sot i se pare ca aveti prea multe hainute, la al meu i se pare ca avem prea multa mobila in casa!¨
Gata... ca am scris destul, acum ma mai conversez putin cu o prietena de aici tot romanca si cred ca mergem si noi la culcarica!!
Noapte buna si somn usor

Mira 33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da, Denisa, mai e putin dar dupa aia cine cine-si da cu capul de pereti cu 3?????.Sa ma bucur cat mai pot ca dupa aia.... oi vedea eu.
Voi ar trebui sa va bucurati si sa profitati cat mai puteti , ca vedeti deja noile mamici... eu nu ai pot demult. Dar las ca, cresc ei! Sa fie sanatosi restul se uita
Gata am incheiat si discutia cu pretena mea acum in pat

Mira 33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Mama ce linsite, Ana tu ce mai faci?
JG- ai plecat si tu la somn, Diana si Florinini sper ca suntetzi ok!

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, fetelor, sunt destul de des pe forum, dar nu apuc decat sa va citesc. Internetul merge execrabil, in plus Oana nu-mi da ragaz sa scriu, fiindca de cate ori ma vede in fata calculatorului vine si ea "sa vada bebelushii".

In plus, de cateva zile o am bolnavioara (mucisori, tuseste, stranuta), asa ca am ajuns intr-o stare de maxima extenuare.

Am citit cu emotie despre toate nasterile, aveti niste copii superbi (am inceput sa lucrez la site, va puteti uita la NASTERI, la BURTICI si la GREUTATI).
Sper sa va bucure.

Fie in februarie, fie in martie (cel tarziu) o sa ne luam alt calculator, asa ca sper sa am si o conexiune mai buna la internet si sa ma pot ocupa mai bine de site.

Sarcina mea e tot mai urata: am dureri ca niste junghiuri, o stare de greata si niste arsuri cumplite.
Intr-un fel abia astept sa scap, in alt fel sper sa mai stea Roxana la locul ei in burtica ca sa mai creasca.

O alta veste nasoala e aceea ca maternitatea din Buzau e in carantina din cauza epidemiilor de rujeola si varicela.
Nici nu stiu cum o sa procedez cand o sa nasc... macar Cosmin sa poata intra cu mine .

Sa va uitati pe site !

Daniela (34+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

DANA-sanatate multa Oanei si pupcii de la noi.
Sit-ul e super, esti meseriasasi ia-o incet nu te mai stresa cu netul. Tu si Sansana si Oana suntetzi pe primul plan acuma.
Si eu mai am 2 zile de job si abia astept sa scap ca sa termin si pe acasa ce e de facut.
Ai grija de voi si sanatate multa !

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Dana, bine ca ai mai dat un semn de viata !!!!
Multa sanatate Oanei !!! Lasa ca pana ajungi tu sa nasti, nu va mai fii carantina poate .

Ana 38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Denisa tot pe aici sunt, am incercat sa instalez un joc dar nu merge.

Dana ma bucur ca ne dai vesti despre tine, ne lipsesti foarte mult! Situl nostru arata foarte bine! Multa sanatate Oanei si sper sa te lase problemele...

J 35+

Mergi la inceput

JG- uitasem ca tu esti pasionata de jocuri, ceva interesant?

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Da, dar nu reusesc sa-l fac sa mearga, inca. Il mai dau jos o data.
Tu ce mai faci? Cum merge cu actele? Se pare ca am ramas singurele pe aici.
Oare Ursoaica o fi ramas in spital?

J 35+

Mergi la inceput