Mamici de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 2
Denisam spune:
Burtici,
Am venit si eu acasa, si am zis ca ar fi cazul totusi de azi sa ii uram URSULINEI- nastere usoara[bis
] si mult succes maine, sa iasa
dupa controlul de la medic- sa o ajute pe mami sa vine la termen, sa fie sanatoasa si mincacioasa!
Alina -tinem pumnii si tie sa fie cum vrei tu , mai devreme de vineri!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Bee..s-a facut...
Eu asa visez..sa-mi pun carutul si fata in masina..si zdup in parculet...
In ce zona stai tu?
Nicole
33 fix
Denisam spune:
Bee si Mirela- ce
frumosi avetzi, va dorim numai bine, sa nu avetzi probleme cu nimic.
Mai fetele din state-Diana, Florinini, ca si Dana nu au mai intrat, sper ca nu au nascut!
Ma duc sa imi iau ceva de ciugulit, desi ma omoara sinuzita si apoi treb sa ma apuc de acte, asta e, treb musai terminate in seara asta.
Denisa
37+
Emma Andreea
nicoleta raducu spune:
Fetele..noptik buna..
Gata..capitulam..
Ca mi-e somnik...
O noapte linistita..si la mamici..si la bebici...
Nicole
33 fix
Giova spune:
Ok Janina, bine ca m-ai lamurit.
Am incurcat putin zilele.

Mi-a ocupat sotul baia, asa ca mai stau putin cu voi.
Noapte buna si
usor Nico!!
Intru si eu dupa dus sa va salut.
gio
si bb Marco 38+
J G spune:
Giova cred ca toata lumea le incurca din cauza sarbatorilor, mai devreme maica-mea mi-a zis sa nu spal maine, ca e boboteaza... zic: de unde, mama, maine e 5, vineri 6!
J 35+
Denisam spune:
Nico- somn usor si sa te odihnesti!
Asa e fetele, Vineri e Boboteza, babele cand se aleg acuma sau in martie, parca in martie, asa-i?
Iara e liniste pe aici, ma apuc de contab dar trag cu ochiul si la voi!
Denisa
37+
Emma Andreea
miraklucker spune:
Hai fetelor sa va scriu si eu cateva randuri, ca m-am luat cu altele aci pe net si nu mai apuc.
Deci, am fost si noi azi la doctor, e totul in ordine, ce putea si el sa vada in ale 5 min cat am stat in cabinet!! Fetia are 2.030 kg. Ce ti-e si cu fetele astea ale mele parca s-au vorbit Daria la 33 sapt si 2 zile deci exact cat are si asta mica azi avea 2.050. Sper sa nu se fi vorbit si sa iasa peste 5 zile ca Daria. In rest i-am spus ca vreau sa-mi lege trompele, a zis sa-i amintesc inaite de operatie sau sotul daca e cu mine in sala, ca multe se gandesc si apoi se razgandesc... si am mai intrebat cum arata taieturile vechi pe uter. Azi zis ca nu e nici o problema, si ca pe alea le scoate si taie putin mai sus!! N-am priceput exact cum dar ma rog, el stie mai bine. si mai merg peste 3 saptamani.
Eu sunt cam nervoasa, copii ma dispera, David e de cateva zile imposibil nu vrea nimic sa manace, se uita in farfurie si decreteaza "asta nu-mi place", moftureste la orice, nu asculta deloc, striga de parca l-as taia.... Daria nu vrea sa adoarma fara mine langa ea, chair daca stau in camera cu ea!!!!!!!!! Si e inca sotul acasa ce o sa fac de sapt viitoare?
.
A inceput sa ma cam doara spatele. tot e bine ca abia acum, la David m-au apucat durerile mai devreme, la Daria le-am asteptat dar nu au aparut.... dar au aparut acum. Azi noapte m-am trezit cu crampe musculare, nici nu stiu cum am sarit din pat. Au trecut dupa 1-2 pasi dar si acum ma mai doare pulpa piciorului .Cred ca o sa mai iau ceva magneziu suplimentar pe langa elevit.
Mira
33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Giova spune:
Denisa babele sunt in martie.
Mira imi pare rau ca ai dureri si ca David nu mananca. Nu e greu cu 2 copii mici si
? Esti o eroina, eu n-as rezista.
Fetelor ma duc si eu in pat, am fracut dus, m-am cremuit, bag o felie de tort si la somn cu noi.
si
usor!!!!
gio
si bb Marco 38+