Purtati verigheta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Si mie imi place sa port verigheta, dar cind sint in casa nu o port ptr ca mai spla una alta si e mai bine asa. La noi catolicii se poarta pe mana dreapta si cind vin in Ro toti cred ca sint logodita, iar eu nu mai dau nici o lamurire ca de ce o port pe dreapta. Daca as avea alergie la metal, chiar daca de aur, insa nu as purta-o, ptr ca legatura se simte in inima ci nu pe deget.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Noi amandoi purtam verighetele. Consideram ca e un simbol al legaturii noastre.
In gluma ii spun sotului ca "pentru el verigheta reprezinta o garantie a calitatii!"

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Eu port tot timpul verigheta, fara nici o exceptie. In schimb sotul meu nu a purtat-o decat in ziua nuntii. Ii este larga, dar il si deranjeaza la "diferite treburi".
Iar o superstitie legata de purtarea verighetei este ca"Cine poarta verigheta cu care a fost cununat in biserica este ferit de blesteme si deochi."

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si noi o purtam, chiar daca de la nunta ne-am tot ingrasat, le-am si largit de cate ori a fost cazul. Se pot schimba, fireste, dar e bine ca atunci cand le schimbati sa mergeti la preot, asa am auzit, nu stiu ce le citeste, sfinteste....
Noi am purtat chiar dinainte de a ne casatori, am avut unele (de fapt chiar 2 perechi) din argint, le pastram in cutiuta si daca ne ajuta Dumnezeu le vom pune la nunta de argint, bineinteles muuult largite

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Noi le purtam si zi si noapte.Eu una nu concep sa o dau jos .Nu ma intrebati de ce ca nu stiu ce sa va raspund.Pur si simplu nici nu imi trece prin cap sa o scot .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi avem alte "maruntisuri" simbolistice (pt noi) care simblizeaza uniunea dintre noi si care ne aduc aminte de momente placute din clipele petrecute impreuna...
Dar nu sunt "evidente" ca o verigheta...

Dar nici daca nu as avea pielea asa sensibila nu cred ca as fi purtat-o tot timpul...

Sotul meu o poarta cand e plecat...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu am purtat-o de cand ne-am casatorit, pana....la vreo 6 luni dupa ce am divortat. Nu ma intrebati de ce ca nu stiu sa va raspund. Si m-am despartit cu greu de ea, mai mult de gura celor din jur. Pe el nu-l mai aveam in suflet, dar verigheta o purtam in continuare cu placere. Cred ca era de fapt, in mintea mea, nu simbolul casatoriei noastre, ci simbolul familiei pe care credeam ca o am si pe care o iubeam atat de mult. Si ca sa fiu sigura ca nu mi-o pun la loc intr-o buna zi, am schimbat-o cu un inel la un magazin de bijuterii.

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Da, o port si imi este draga tare... nu mi-a fost incomoda, pt. ca am purtat 2 ani inainte pe acelasi deget inelul de logodna, si pe deasupra mai e facuta si la comanda, de un bijutier tare bun. Poarta in ea multe simboluri, multe dintre ele inventate de mine si de sotul meu... Am dat-o o data jos si nu mi-a fost bine, eu o pipai cam toata ziua cu degetul mare de la aceeasi mana, o mangai, ma joc cu ea, va zic, mi-e tare scumpa... in fine, mi-era asa urat sa duc din reflex degetul mare spre inelar si sa n-o gasesc acolo.... brrrr... ca primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost sa o pun la loc. Caci locul ei e pe inelarul meu. Va pup!

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Initial creeata de sinzi_ana

Purtati verigheta in fiecare zi???
De ce trebuie sa purtam verigheta?
Intreb pentru ca eu nu o port decat foarte rar...motivul principal este ca ma deranjeaza (ca orice alt metal care sta direct pe piele - am o sensibilitate si de obicei se lasa cu o iritatie locala) si apoi nu o consider o "dovada" de fidelitate...
Ba chiar ma intreb de ce a fost inventata... si care e scopul...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

sigur ca port verigheta. Chiar si cind am divortat, mi-am cumparat alta, dar tot am purtat. Este liniste garantata, barbatii cind se uita la o femeie arunca un ochi intr-o doara si pe inelar, sa stie daca au de-a face cu o persoana libera sau nu

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Am dat-o jos doar cind am fost insarcinata in ultimul trimestru. Mi se umflasera miinile si imi facuse rana. Imediat ce degetele si-au revenit, am pus-o la loc.

Cred ca o voi purta mereu...Ma impresioneaza foarte tare persoanele care poarta verigheta chiar si dupa ce partenerul/a nu mai este (tatal unui amic inca poarta verigheta desi sotia i-a murit de aproape 3 ani si il respect profund pentru asta)

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput