Nazdravani de aug-sept 2003 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
iuliana spune:
Fetelor, din pacate cred ca ajung la divort cit de curind:(. Asta e...
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6
roisin spune:
Iuliana, trage adanc aer in piept, bea o bere, pune muzica tare si danseaza cu fetele nitel. Si cand te enerveaza sexul tare, fa-te ca-l ignori. Mai lasa-l si pe el sa-si zdruncine nervii.
mihaela_s spune:
cristina, la bb e ok, m-am uitat la majoritatea. ai primit pozele?
iuliana, hai ma ca nu poate fi asa de rau...dupa mine sunteti asa o familie frumoasa, si va potriviti, zau asa! iar alex e un tip cu capul pe umeri, sunt sigura de asta...de tine nu ma indoiesc! lasati si voi deoparte discutiile despre restul famliei-banuiesc ca iar de aici s-au iscat nu? sau daca e musai necesar sa le aveti, ajungeti la un compromis...chiar mi-ar parea rau sa ajungeti la despartire. Sunt sigura ca veti trece si peste asta, hai uite o
si un
si urmeaza sfatul lui roisin! te va face sa te simti mai bine. daca simti nevoia, putem povesti pe pm sau pe e-mail, eu sunt aici. te mai pup inca o data
.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
tigresa spune:
Cristina...hai ca Andrei are acum o jucarie adevarata...ce masini, trenulete, si alte fleacuri???? Cred si eu ca e fericit...
Roisin: Frumoase tare pozele...ce mare s-a facut Ina, ptr. o clipa am crezut ca e Miruna, mai ales ca seamana asa de bine.
Iuliana, asa cum ti-am mai zis...nu merita sa-ti strici casnicia din cauza socrelei; si cu atat mai mult nu te mai gandi la divort, no way; mai vorbim noi peste cateva zile, si o sa ne spui ca totul e bine, sunt sigura de asta.
Sasha: bine ca ai inceput sa povestesti de gradi.Deocamdata nu am testat piata, si nici nu am fost sa ma interesez, dar ce spui tu de Disney imi place. Cam pe unde e gradinita si cu cat timp inainte se fac inscrierile?
La Accorns inteleg ca se vorbeste numai in engleza...daca Horia o sa ajunga sa stie binisor pana la toamna limba romana, iau in considerare si varianta asta, nu de alta, dar n-as vrea sa-l zapacesc prea tare de cap. Si apropos' Anka, Eliza nu a fost speriata la inceput ca nu intelege ce i se spune? Sau ptr. cei mici se vorbeste si in romana?
Mihaela: tare girl_party, si super costumatia Silviei cu ochelari, f. chic. Si misto ideea mosului cu patine, Diana cred ca-i tare incantata.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
iuliana spune:
Sint disperata!!! Diana nu vrea sa bea nimic...nu tu apa, nu tu lapte, nu tu suc...pur si simplu nimic. Mi-e frica ccc ca o sa se deshidrateze. Are un gauroi in fontanela cit degetul. Miine dau tel. la dr sa vad ce e cu ea. macar de mincat maninca cit de cit acolo, dar nu vrea lichide si asta de vreo 3 zile. Nici in somn nu bea nimic. Dati-mi niste solutii, va rog!!!!!!!
roisin spune:
Iuliana, da-i cu lingurita sau cu seringa, trebuie sa bea ceva lichide. Si mergi totusi la doctor cu ea, sa n-aiba vreo otita, poate d-aia nu vrea sa suga din bibe.
deliak spune:
Scuze,dragele mele ca intru si eu doar din an in Pasti...
Am intrat repede doar ca sa-i raspund Iulianei :Am patit-o si eu cu Darius ,la fel nu vroia sa puna gura pe absolut nimic,nici macar san nu vroia,ajunsesem de plangeam langa el. Avea stomatita (afte pe limbuta )si-l durea ,saracutul de el. Uita-te putin in gurita ei,vezi sa nu aiba afte.
Multa,multa sanatate!
Sasha.p spune:
Tigresa - Disney este pe strada Traian la intersectia cu Pache Protopopescu in dreptul Foisorului de Foc si vizavi de liceul Xenopol (sper ca o localizezi !). Eu l-am inscris pe Sasha chiar in septembrie, a fost si unul din motive ca am gasit locuri ca altfel il duceam poate la Bambi Step by Step ca e si mai aproape de casa, dar era ocupat demult. Cu Accorns am cochetat si noi, dar perspectiva a 350 Euro pe luna de la 2,5 ani mi s-a parut cam sumbra sincer. Vezi ca au site pe internet, cauta-l la www.gradinitebucuresti.ro gradinite particulare, sector 2. Ce m-a convins pe mine cel putin a fost curtea de cca 500 mp. E adevarat ca de cand a venit frigul nu prea i-au mai scos afara, dar vine primavara (candva !!!) !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
iuliana spune:
Diana nu are nimic, nu are infectie la ureche, nu are nimic in git sau gurita, e sanatoasa tun...probabi ca ii ies dintii. Am dat ieri tel. la dr. si m-a trimis la urgente cu ea. Macar m-am mai linistit un pic, dar tot sint stresata. E un pic deshidratata, dar nu e grav si prefer sa ma chinui cu siringa (multam tare, Roisin, mie nu mi-a trecut prin cap...si merge cit de cit) decit sa ii bage tub pe nas si gura cum mi-au zis ca i-ar face. Azi am programare si la dr. ei pediatra si o sa vad ce o sa zica. Nasoleala e ca nu vrea sa tina nimic in gurita. Cum simte tetina, cum o scuipa, iar de suzeta nici nu mai vrea sa auda, ea care nu adormea fara ea. Ma chinuie pe mine, vrea numai in brate, leganata si cintata si nu e usurica deloc. Bine ca maninca mincare solida...eu asta chiar nu am mai vazut. Nu face mofturi, cu lichidele e problema mare. Si cind ma gindesc ca obisnuia sa bea si 600 ml de lapte pe zi pe linga mincare si acum de abia ma chinui cu 50-60 ml.
Alaltaieri si ieri noaptea am bolit, am avut febra 39.5. Oboseala si stresul isi spun cuvintul. In 48 de ore am dormit 9. Diana se scoala de nu stiu cite ori, Emma la fel, sint terminata. Somnul in timpul zilei la Diana e dat peste cap, nu mai zic de noaptea. Aseara adormise la spital pentru vreo 20 de minute. Asta a fost tot ce a dormit de pe la ora 3-4 pm pina la 1.30 am cind a adomit in final, dar s-a trezit la 4 fresh. La 7 dimineata era ca o floare
. Totul e ca de rahat.
iuliana76 spune:
La multi ani, tuturor, un an nou cu multe impliniri.
Cristina, haioasa faza cu suzeta, am si ras dar ma si gandeam "saraca Iris".
Noi n-am povestit cum am petrecut sarbatorile.
Cu o duminica inainte am fost la Techirghiol la parintii mei. Acolo am vazut a 2-a ninsoare din iarna asta, dar a fost ceva ca-n povesti, n-am mai vazut asa de cativa ani, nici la munte n-am nimerit sa vad. Ningea cu niste fulgi imensi care cadeau atat de lin, totul era acoperit de zapada multa, zapada avea cativa centimetri chiar si pe cele mai subtiri crengute. Totul era ca-n desenele pentru copii (mi-am adus aminte de desenele aferente poeziei "Iarna pe ulita" din cartile de copii).
Pe 23 a luat Roli un brad de 3 metri ca a tebuit sa-i taiem varful sa incapa in casa. Nici n-am avut suficiente ornamente pentru imensul brad (de obicei aveam un brad de 1.5m). Andreei i-a placut foarte mult. De Craciun am stat acasa, au venit la noi socrii, fratele meu cu prietena, ca-n familie. Fetele si-au gasit cadourile sub brad dimineta, dar pe mos n-a vrut sa-l vada. Ii spuneam "Andreea, vrei sa vina Mos Craciun?" ea raspundea "nuuu". La un moment dat cand Andreea facea nebunii tati ii zice: " Andreea, daca nu esti cuminte vine Mos Craciun". Le-a adus cateva lucrusoare, jucarele, dulciuri dar cadoul mare a venit abia pe 27 dec, de la 3 ursuleti, un ansamblu leagan, topogan si cos de baschet. Andreea e super incantata, nu mai stie de alte jucarii.
Pe 30 dec seara Emma a avut temperatura, 39.3 Am fost cu ea la spital, mi-a dar tratament, nurofen si ospexin, avea rosu in gat. Nu stiu de ce i-a dat antibiotic, doctora a zis ca e nevoie ca nu se stie exact sursa febrei, sa nu fie si o mica infectie in gat. N-am fost prea multumita de raspuns dar cum Culcer nu raspundwea la telefon i-am dat tratamentul asa. Pe 31 a mai facut 39.2, intre dozele de nurofen ii puneam supozitor novocalmin sa-i scad temperatura. Acum e bine.
Revelionul l-am facut acasa cu fetele. A venit fratele meu la noi. Andreea a fost foarte incantata de artificii. De la noi se vad toate artificiile de la Romexpo, din Herastrau, plus ce-au mai dat si altii, ziceai ca-i razboi. Din cauza bubuiturilor care au durat pana dupa 1 noaptea, Emma a adormit la 2 si Andreea la 3 noaptea.
Si asa acum avem iar probleme cu Andreea ca se culca la ore extrem de tarzii si nu stiu ce sa-i fac. Daca o trezesc dimineata, adoarme dupa amiaza si nu pot s-o tin ca plange "nani, nani".
Cu mancarea stau destul de prost, ambele mofturoase rau. Nu stiu ce sa le mai dau. Iar Emma nu bea la pte praf, nici cu lingurita, nici cu biberon, nici cu cereale, am incercat 3 feluri (Nan, Humana, Milumil), 2 feluri de tetine, nu pune gura. O alaptez, nu pot tine regim mai ales ca dupa sarbatori m-am mai ingrasat (slabisem vre-o 3 kg intr-o luna doar cu sport, fara regim alimentar). Trebuie sa ma apuc iar de sport, ca de la Cracun n-am mai facut. Mi-am pierdut antrenamentul, o sa fac iar febra musculara.
La calculator nu pot sta cu Andreea pentru ca vrea sa stea ea si sa vada poze, ar sta o zi intreaga. Apuc uneori sa intru 10-15 minute sa mai citesc dar mai mult n-am cum ca ma gaseste aici si incepe sa tipe "pua = poza" "ata pua = alte poze".
Surorile se inteleg bine, se joaca impreuna, uneori Andreea e mai egoista si-i ia jucariile dar de cele mai mul;te ori i le da. O da in leagan, o alinta, o invata sa vorbeasca iar emma incearca s=o imite.
Si Emma e destul de plangacioasa, nu sta fara mine, vrea in brate, adoarme doar leganata, in ultimul timp a plans fara motiv, nu prea stiu ce are, chiar i-am dar cu calgel pe gingii, poate ii iese vre-un dinte, desi nu se vede nimic.
Andreea vrea tot timpul sa-i fac codite chiar daca nu prea are ea par. Uneori ma ia pe mine sa-mi faca codite si ne certam ca ea ma trage de par.
Amandoua sunt nebune dupa baie, ar sta cu orele in apa, se balacesc, stopesc, le intra apa in ochi si ele rad.
Emma a invatat 2 lucruri pana acum: cand ii zici "bravo" bate din palme si daca o intreb de Andreea intoarce privirea spre ea.
Am depus azi cererea pentru indemnizatie dupa noua lege, daca aveti nelamuriri intrebati-ma.
La multi ani pentru ziua de maine tuturor Ioanilor si Ioanelor, multa sanatate si multe bucurii sa va aduca noul an.
Iuliana, Andreea si Emma!