Nazdravani de aug-sept 2003 (68)

Nazdravani de aug-sept 2003 (68) | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

www.nazdravani.ro

sau...

...tot ce vreti sa stiti despre noi!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut si multi ani sa traiti si sa infloriti!
Eu sunt acasa, Doamne, ce minune, cat e de grozav sa stai acasa si sa faci curat, sa gatesti, sa speli copil la poponel!!!
Nici noi n-am plecat nicaieri, nici n-am vrut sa aud! Atat de bine e sa stai de sarbatori la tine acasa!
Singurul esec a fost un tort nereusit, afurisita degelatina nu a fost modelul coret, dar nu-i nimic, am compensat cu eclere si prajitura cu mere, crema cremsnit si bezea - cum am timp va scriu si voua retetele. N-am apucat sa le fac o poze, dar cu prima ocazie le fac!
Ce grozav, in fiecare zi sa te gandesti ce mai faci bun - de exemplu pentru maine am programat o pizza si pentru weekend niste chiftelute cu rosii si dovlecel cu sos, si niste paste cu ton si sos de iaurt si tot pentru weekend cred ca mai fac o tura de prajitura, ca ne-a trimis soacra-mea 10 kile de mere si altfel se strica, si cred ca mai fac si o rulada. Numai cand ma gandesc si imi vine sa ma apuc!
Eliza ne-a servit pe 31 decembrie prima minciuna gogonata si aparata cu tarie si incapatanare maxima! A rupt de pe dulap piticii (are o Alba ca Zapada si doar vreo 4 sau 5 pitici) si i-a rupt de i-am gasit pe toti pe jos si m-am suparat si cand am intrebat-o de ce i-a rupt, a spus ca nu i-a rupt ea, ci tati! Asa a tinut placa cu tati chiar si cand a venit tati acasa de la servicu, ba mai si sublinia ca tati nu a fost cuminte si de-aia i-a rupt. Am pedepsit-o (voi ce ati fi facut???) si am trimis-o la ea in camera, unde a plans jalnic pe covorasul cu animale (are un puzzle din ala cauciucat), si a plans si a plans.... Am incercat sa ii explic care e treaba cu spusul adevarului, dar vorbeam cu peretii. Cred ca e momentul cel mai critic, minciunile sunt nevinovate (oare?) iar ei sunt prea mici sa priceapa mult din morala noastra.... Ieri insa, a recunoascut spasita, fara sa o mai fi intrebat eu nimic, ca ea a fost faptasa, si ca n-a fost atenta si de-aia a rupt piticii, dar nu-i mai rupe, si hai sa-i reparam. Asa ca ma pus mana pe scotch si un sfert de ora am lipit piticii la loc.
De Revelion am fost la niste prieteni (la Alex, prietenul ei ) unde ne-am distrat teribil, iar copiii s-au culcat pe la 2! Mai mult decat artificiile de afara i-au incantat cele pe care le-au putut ei tine in manuta si arunca pe geam. A fost ceva de nedescris!
Gradinita incepe pe 9, la fel ca mine . Cu groaza ma gandesc ca pana in august nu mai vedem liber. Absolut groaza! Care ziceai ca ce e aia sa muncesti un an si sa ai liber doua saptamani? :)))
Roisin - sa stii ca eu nu iti pot face o lista cu gradinita, ca la ce imi place ar fi prea mare lista, iar la ce nu imi place n-as avea ce zice (decat poate ca Eliza se sterge pe ea in loc sa foloseasca servetel, dar nu cred ca e vina gradinitei). Nu imi place ca programul e pana la 17.30, dar asta e.
Hai ca va pup!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io pe anka o fugaresc... abia reusesc sa incropesc si eu o amarata de supa de pui si o tocanita, si ea insira specialitati de-0astea...
si mai ales alea dulci... pe care io taaaare ma chinui sa le scot din meniu

roisinule... cred ca e curent in casa la mine. altfel nu-mi explic fiorul rece de pe spate cand am citit ce povestesti tu... aoleu... nu mai vreau sa ma gandesc cum e cu 2 mai maricei.

ca sa va mai inveselim nitel, un nou episod de la noi din casa...
stiti papusile alea de le soti suzeta si plang??
ii plac si lui andrei. prin urmare, are si el una... vaaai, si plange in trepte, din ce in ce mai tare, ba isi schimba si culoarea... si fata de altele, a lui e speciala! e VIE. si o cheama IRIS... ati ghicit, nu?? a descoperit copilul ce "haioasa" e sor-sa daca ii scoti suzeta. aseara a stresat-o rau. i-o scotea, radea nitel, i-o baga la loc... iris era nervoasa rau, deja plangea cu tremuraturi cand simtea ca i-o trage... pana cand a desoperit andrei si treapta intermediara... nici nu i-o dai, nici nu i-o iei. i-o tii pe buze, sa dea pitica nervoasa si din maini si din picioare, sa scoata limba sa apuce suzeta... si in timpul asta andrei radea cu gura pana la urechi.
in rest, liniste si pace pe frontul de vest...

ps... inca asteptam minunea cu kk, aseara a fost unul mai moale... sa vedem daca se mentine.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, e mortal Andrei...ma gandesc ccc ca tie nu-ti prea vine sa razi...ca doar e vorba de Iris a ta, sper sa nu te superi ca pe mine m-a amuzat teribil!

chiar vreti sa stiti cum am petrecut noi de rev? Noa biiineeee...Aruncati un ochi la girl party!

anka, mie mi-a iesit tort din acela de zici tu...uite in poze, a iesit super! daca vrei reteta, mihaela o stieeee...

Io am inceput de ieri serviciul si stiti ce am facut? Am lasat fetele saptamana asta la mama...acum numar zilele pana vineri, e asa de pustie casa...liniste...nu-mi place fara ele!
azi o sa-mi pun un film si poate ma trage iar in butoiul cu melancolie de alaltaieri, dupa ca am vazut could mountain si am bocit ca o baba...ca dupa film m-au mai apucat si pe mine altea tristeti provinciale...deh! Pisicul meu o fi la "culmea" de jos, astept sa treaca ziua de azi(se implinesc 3 ani de la moartea lui tata) si apoi sa urce!

hai va pup .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

m-am uitat si eu pe nazdravani, mai atenta...sa spun ce am observat, in legatura cu pozele nazdravanelor mele: la diana, pozele in album sunt puse in ordine cronologica, dar daca te uiti la ele marite, nu sunt in ordine.
Incerc si eu sa-ti trimit pozele restante...nu stiu care....mai punem si de la Craciun de anul asta? punem in contnuare din 3 in 3 luni? adica la 2 ani si 3 luni si de Craciun?

Edit: M-AM LAMURIT! Am vazut pozele lui Andrei!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - iarta-ma, dar am ras cu lacrimi la faza cu suzeta !Vorba Mihaelei - tie nu iti vine sa razi, te intelegem
Eu am facut ieri un pandispan cu piersici (din congelator) asa ca, Anka, nu imi faci pofta ! Azi, ca maine nu mai am sigur .....
Roisin - pretul la Disney e un mai mic decat la Accorns = 9 milioane lei (chiar daca pretul e de fapt 250 Euro, in fiecare luna ne cere la fel, nu prea se tine cont de cursul valutar si asta in favoarea noastra. Directoarea se vede ca e o tipa cu bani si nu se mai uita la 20.000 - 100.000 lei in plus). Sasha s-a obisnuit aici, nu cred ca il mai mut la anu`, lucrurile care nu imi plac sunt destul de marunte si tin de prudenta mea excesiva : de ex : le-am cerut sa nu ii dea nimic cu ciocolata pana la 3 ani - desi sunt multi copii care mananca f. des de la 1,5 ani !) - in principiu i-au dat ca am fost eu proasta si le-am spus ca nu, nu e alergic la ciocolata, dar nu vreau eu sa ii dau. Au fost momente (cand a lipsit cea care se ocupa de mancare, de hainele lor) cand l-am gasit imbracat cu alte bluze care nu erau ale lui. Eu zic ca cel mai bine e sa le vezi de amandoua si cea care crezi tu, nu altcineva, ca e potrivita pentru Miruna pe aceea sa o alegi, desi sasha cred ca ar vrea-o pe Miruna ta cu el in grupa !!!!
Referitor la alegerea gradinitei in functie de locatie sunt mai multi factori esentiali : distanta dintre casa si locul de munca, daca locul de munca e stabil si nu intentionezi sa il schimbi in viitorul apropiat ( ca mine de ex); daca programul tau ti-ar permite sa ajungi acasa/gradinita inainte de sfarsitul programului la gradi (max 18.00 la noi) sau daca ai pe cineva care sa o ia de la gradinita sa nu alergi tu cu limba scoasa prin oras etc. Eu am preferat aproape de casa pentru nu stiam daca mai stau la job-ul pe care il aveam la momentul respectiv (si nu am stat !) si pentru faptul ca, daca optez pentru transportul lor de la sau/si la gradi nu il, plimba tot Bucurestiul la ora de varf. Oricum daca te decizi la Disney vorbim mai pe indelete, daca nu, te las pe mana Ankailaura.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu am inceput Anul nou cu stingul...sper sa se mai indrepte. Am petrecut revelionul in vizeta fiind, dar incepind cu ora 2 am -1 ian...frate...mi s-a dat peste cap toata ziua. Mindra mica a facut scandal pina la 3..a a dormit pina la 4 apoi si de la 4 pina la 6 m-a tinut treaza. S-a trezit apoi pe la 8.30 si pina la 11, cind a reusit sa adoarma in sughituri, a urlat continuuu, dar continuu. Nimic nu o linistea. A dormit o ora si pina la 2pm, cind am plecat in goana din cauza ei, iar a urlat. A adormit in masina si pina acasa a fost sfintisor, dar acasa de la 18 pina la 21 a tinut-o in concert. Imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. Pe 2 si 3 a fost ok, dar incepind de azi noapte de la 4, m-a capit pur si simplu. Vrea numai in brate si pe cuvint daca am invata-o asa..ba, chiar din contra, am tinut-o cit mai putin posibil de frica sa nu callce pe urmele sora-sii. VAm vrut sau nu, se pare ca deja o face, ca si cu Emma au inceput problemele la 7 luni...si Diana are si ea 7 luni peste 3 zile. Azi a adormit din nou in sughituri, lipita de mine in pat. Cind plec de linga ea, o apuca plinsul si miriiala. Nu cred ca e de la dinti pentru ca, daca o iau in brate, se linisteste instantaneu, iar mie mi=e f. greu pentru ca nu pot sa tin continuuu in brate 9 kile. Mama, ma lovesc de ceva de care nu mi s-a intimplat cu Emma:(. Colac peste pupaza m-a mai pocnit si boala, ma dor toate oasele si muschii, am tras un certalau cu Alex, asa ca la inceput de an, tot din cauza neamurilor lui...cauza din care e posibil sa nu mai venim anul asta in Romania. Ce mai, sint terminata psihic si fizic...mi-a mai venit si ciclul...sint varza. Misto inceput de an.

Pe Emma o apuca si pe ea pandaliile ca se scoala noapte de 2 ori si vrea la noi in pat...In rest, e mai cuminte, ma mai inteleg cu ea, tot incapatinata e, dar ma fac si eu ca ploua. La gradinita nu vrea sa manince ca stie ca dupa masa vin si o iau si incepe sa plinga cind vede farfuriile si mincarea pe masa. Educatoarea mi-a zis ca face la wc, ca e f. cuminte.

Ii cumparasem Emmei un set cu coronita, cercei si bratara de printesa. Am facut pe mine de ris cind o vedeam cum isi misca capul sa i se miste si cercerii in ureche (sint din aia lungi). Diana a vrut sa ii ia coroana din cap si ea...cica conversatie cu sor-sa: No, baby, Santa princess Emma's. Adica Santa i-a adus printesa si e a Emmei. Totul e "this is Emma's", nici gind de "asta e a lu' Emma" sau altceva in romaneste:((. Mai scap si eu cite ceva in engleza, dar in rest vorbim numai romaneste. Nu vrea si pace sa faca propozitii in romaneste:(. Caciula e hat, opreste-te e stop it si alte minuni din astea. Stau si ma intreb, chiar asa de multa influenta o avea gradinita asta?

Noi m terminat cu mincarea si acum ma chinui sa dau jos ce am pus:(. Urasc zilele astea cu multa mincare.

Va pup si va urez un inceput de an mai frumos ca al meu si, de fapt, va doresc sa aveti un an cit de bun vreti voi.

PS pentru Cristina...stai sa vezi cind o sa inceapa Iris sa se mai miste sau sa stea in fundulet. Emma tot o linge pe Diana si, mai nou, o calareste la propriu. Se lasa pe ea, bate toba in burta ei, Diana cade si de aici incep scandalurile. Eu imi bat gura degeaba cu Emma, tre' sa stau cu ochii pe ea non stop. O inteleg ca vrea si ea joaca si ca ea crede ca Diana e papusa vie, dar uneori imi vine sa imi smulg parul din cap:(. Ii da o jucaie, dupa care i-o ia, Diana se oftica, incepe sa plinga si o luam d ela capat. In momente din astea si in momentul de fata, imi doresc sincer sa am pe cineva care sa ma ajute cu fetele, sa iau si eu o pauza de o ora. Dar asta e...intotdeauna ne dorim ce nu avem:(.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

E ca un facut. Nu mai pot. Diana urla de o ora continuu. Si nu o doare nimic. Vrea numai in brate, lipita de mine, adormitta lipita de mine cu mina pe fata mea. S-a trezit dupa o ora de somn, ea care doarme 2-2.5 ore. Nu vrea lapte, nu vrea nimic altceva. A mincat la 9 si acum e 15 si nu vrea nimic. Imi vine sa ma duc la balamuc. S-a trezit si Emma dupa juma de ora de somn, dar am trimis-o la ea in pat. Vad ca doarme in ciuda urletelor Dianei. Vreau la mamaaaaaa:(((.

Mergi la inceput

Se pare ca separation anxiety incepe sa se manifeste la Diana. Dupa aproape o ora juma de urlat, a adormit...in brate la mine, bineinteles:(. Nu mai rezistam. Mai deschidea un ochi, il inchidea, mai tragea vreo 2 sughituri, iar se linistea, deschidea iar ochii...si uite asa o luam de la capat. Acum s-a linistit..sa vedem pina cind. Cu Emma nu am avut probleme de genul asta. Uff, m-au trecut toti sperietii...am crezut ca s-a trezit Emma si nu pot sa respir si eu 10 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sasha, stai linistita, si pe noi ne-a amuzat spectacolul. premiera, ca daca se repeta nu cred ca-mi mai place...

mihaela, la suriori n-am aranjat seriile. le-am lasat asa cum au fost construite automat. mai e un pic de munca si acolo.
mai important e sa fie corecta succesiunea la bb, ca acolo m-am chinuit sa le fac.
la fel, aleator apar si pozele de la intalniri.

iuliana... uf, io nu vreau la mama, ca mi-ar fi mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am pus si io niscai poze noi cu mandrele la http://community.webshots.com/album/537135022vvfNYW
Din nefericire nush' ce ma-sa are webshotsu' ca nu vrea sa mi le aseze cum ii ordon eu , da' rezolvam noi si promblema asta...

Cristina, mama, nu te speria, cand vei ajunge la experientele noastre o sa fii deja calita (eu intotdeauna am fost recunoscatoare naturii ca face totul progresiv, ca sa avem si noi timp sa ne pregatim). Oricum, te asigur ca situatia este pe masura de distractiva, pe cat e de disperata.

Mergi la inceput