Dr. Nayel - CF2 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

buna.oeri am fost si eu la Nayel la controlul post nastere si era f incantat de cum m-am refacut.la eco mi-a zis ca uterul si ovarele arata de parca as avea 17-18 ani,nu 25.:))
si epiziotomia este cool,nici nu se mai vede doar ca de simtit se simte ceva mai dur pe acolo.cam in cat timp trece si senzatia asta?sau ramane asa mai tare zona?
in rest a zis ca acum o sapt acea sangerare a fost menstra si ca data viitoare cand o sa am merg sa-mi montez steriletul.i-am zis ca mai vreau un bebe peste 2-3 ani si am decis sa pun sterilet iar cand ma hotarasc il scot si chiar din a 2 a luna pot ramane insarcinata.
am ales sterilet pt ca nu am de gand sa-mi mai dau organismul peste cap cu hormoni si pt ca nu as vrea sa ma ingras.
acum mai am de dat jos doar 1 kg la aproape 2 luni de la nastere.oricum mai am de lucrat la burtica pt ca muschii mei sunt varza.
mie mi s-a parut draguta asistenta ieri,oferea scaune la toata lumea,ma intreba ce face bebe,probabil era intr-una din zilele ei bune.:)):))
cam atat nou.
va pupicesc pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Asa stiam si eu ca are concediu dar vine la cabinet, numai la spital nu se duce! Ca am o prietena care si-a facut programare la el in perioada asta si i-a spus ca la spital nu este pana pe 15 feb (asa am inteles eu) dar sa vina la cabinet!
Mult succes! Sa ne povestesti ce ai mai facut!

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Eu am luat anticonceptionale compatibile cu alaptarea (am alaptat 18 luni!) : Exulton. Partea misto este ca nu trebuie sa le iei zilnic, au efect dupa 24 de ore de la prima pastila si le poti intrerupe cand vrei si relua la fel, fara probleme.

inaioana, eu nu stiam ca exista asa pilule. Din pacate eu nu am voie sa folosesc pilule. Doctorul mi-a recomandat sterilet, dar nu am reusit sa ma decid. Si vremea trece.. sper sa gasesc curaj si timp si pentru asta.
In ceea ce priveste asistenta, eu o singura data am fost la cabinet dar a fost ok. S-o fi prins si eu intr-o zi buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina78 spune:

Buna seara la toata lumea,
Am intrat sa va spun despre sterilet ca e super ok, montatul a fost rapid si m-a durut nitel din cauza asistentei care tragea cam tare de departatoare. ce a facut dnul dr nu stiu ca nu am simtit.
Acum e totul in ordine, nu simt corp strain sau alta jena in timpul.
Despre asistenta acum - e surda rau, de cateva ori nu a auzit ce i-a cerut dr si a trebuit sa repete tare.E cam depasita saraca si nu cred cca trebuie bagata in seama
va pupam
Alina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Valeu, eu nu-mi pun sterilet orice ar fi! Oricum nu as fi suportat psihic dar acum ca am contientizat si montarea lui...brrrr!!!
Cat despre asistenta...io mi-am spus parerea mai demult, sper sa nu mai am de-a face cu ea, de acum incolo ma duc la spital si gata!

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Buna!Eu sunt noua pe aici si as avea nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa merg la o consultatie la cabinetul dlui dr Nayel si m-ar interesa cat costa o consultatie acolo. Poate ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Madyi, you've got mail
Bine ai venit pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Mersi mult CrisDun. Eu nu sunt, vreau sa ma duc doar la o consultatie si am aflat de la voi ca e un super-doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by madyi

... am aflat de la voi ca e un super-doctor.

Si mai inainte de toate e OM.

Ce mai faceti fetelor? Crissi, mai da si tu un semn de viata!
Adriana, te-ai refacut super misto! Eu inca mai am cele 5 kg care mi-au ramas dupa nastere
26octombrie - eu nu i-am dus si nici nu i-am dat nimic asistentei... pana dupa controlul de 6 saptamani. Si atunci i-am dus un pachet cu cafea numai pentru ca asa am vrut, ca multumire ca s-a purtat frumos cu mine pe toata durata cat am fost la cabinet (din luna a 8a pana dupa nastere). Sincer, la cabinetele particulare nu inteleg de ce as mai da ceva in plus fata de tariful afisat.... iar cu restul: mi-a dat mereu rest cand plateam consultatia.
mami de Bogdan, imi pare bine ca te-ai hotarat sa ne scrii Stiu ca e multa lume care ne citeste dar nu scrie
Cu ocazia asta transmit salutari Roxanei si lui Marius - care mi-au spus despre dl. doctor, si datorita carora am ajuns sa nasc la CFR2! Pupici Biancai de la Carina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Madyi, bine ai venit! Sper sa iti placa de el cand te vei duce la consultatie.

Crissi, dar chiar, de mult nu ai mai scris. Stiu ca esti busy, dar zi si tu ceva macar o data la luna.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput