Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DAAA! Si eu am uitat de semnatura
CATA mai avem ceva in comun...si Diana cam stranuta si pufaie pe nas,dar in spital au zis asistentele ca bebelusii fac alergie la ceva,si altii stranuta. Acum vedem maine cand vine doctorita in vizita!
Cat despre taietura,eu stau pe o ...buca! Putin ma mai pitziga pe acolo,ma enerveaza mai mult ca n-am voie sa stau pe scaun cal putin o sapatamana - doua !

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi fetele,sper ca nu va suparati ca n-am timp acum sa va mai raspund,incerc sa vad ce ati scris din urma ,sunt curioasa1
Cat despre poze zilele urmatoare sper sa vina tipul cu camera si sa descarce pozele,sa vedem,ca avem program incarcat,vine doctorita,mai vin musafiri (sa vedeti ce a fost la spital ...nu mai stiam sa vorbesc cu vizitatorii sau sa raspund la telefoane ). Plus ca trebuie sa recuperez din somn,ca altfel...
Revin...Daca nu,inseamana ca s-a trezit POMPITZA

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- bine ati venit acasa, la fel si pt Catalina.
Ma bucur ca avetzi laptic sa hranitzi printzesele, si Moni- asteptam si de la tine o poza cu DIENUTZA sa vedem dc seamana la tot cu tine, nu numai la foame
Deci nu te vad in schimbul 2, ca trebuie sa bagi nani cu bebe, da?

Alina- mersi de pont, deci eu am urcat pina acuam de 3 ori cate 5 etaje si sa mai bag zici, ok mai fac asta odata pina plec de la job, acasa nu am asa multe, dar de maine maresc numarul lor, azi am acte de facut- contabilitate deAm inteles de maine dupa amiaza iti facem galerie!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata & Moni bine ati venit!!!

Cata am vazut poza, Bia este minunata. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa. Am vazut ca i-ai pus si cercelusii.
Acum asteptam povestile.

ana sebe 37 fix
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele...acum ne-am intors...
CATA...BINE ATI VENIT ACASA!!!!!
Bebita mea e ok....Am discutat si eu la modul serios ce s-ar putea intimpla de acum....
Si mi-a zis ca trebuie sa o monitorizam...
Sa urmarim cantitatea de lichid amniotic si IR-urile....
Nu mi-a alungat total temerile....Adica exista riscul decesului intrauterin....
Sa speram ca nu va fi cazul nostru....
Pentru prima data mi-a pomenit de cezariana....
Deci se pare ca vom face cezariana.....Om vedea....
Sa dea Domnul sa fim bine....
Nicole
33 fix

Mergi la inceput

Moni- ai grija de POMPITZA si odihneste-te sa ai lapte, lasa musafirii si pe noi, ca aici suntem, nu disparem! La fel si tu Catalina- sa mincatzi si sa va odihnitzi, asta e important acuma!
EU ma duc sa urc scarile

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetele!
Denisa si JG este si maine zi. Nu faceti din seara asta, daca nu ma opreste.
Mai fetelor care vreti sa nasteti mai devreme ... pe mine ma cearta mama ca nu las copilul sa iasa cand vrea el si iil fortez si ia uitativa cate sapt am pai voi care mai aveti cel putin 3 ce va apucat? Face maicamea lasa domne copilul acolo ca inseamna ca nu s-a copt.
Revin ... inca citesc.

poze
Ursoaica 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

CATA SI MONI.....BINE ATI VENIT ACASA!!!!!
Nicole
33 FIX

Mergi la inceput

Nico- nu te stresa ca nu are sens, bebelina va fi bine si va sta acolo inca 4 sapt si dc trebuie sa o scoatetzi cu cezariana, e ok, o sa vezi, stiu atatzia nascutzi cu cezariana si aici totzi medicii spun ca e MODUL CEL MAI SIGUR SI OK PT BEBE sa se nasca cu cezariana si eu cred ( am vb cu mai multi medici si cartiel si internetul spun asta), asa ca nu te stresa, o sa va ajute Dumnezeu in continuare

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata si Monica bine ati venit acasa!!!
Bia e o printesa, grasunica si bucalata rau!!!
Ma bucur ca aveti laptic, stiu ca Monica era putin necajita si ma bucur ca s-a rezolvat problema.
Ursoaica exact asa zice si dr. meu, cand e copt pica, si nu imi induce nasterea decat daca depasim termenul.

Mama ce junghiuri am avut si am prin col, cred ca se apropie sosirea lui Marco.
Acum stau ca pe ace, ieri seara am terminat ovulele, dar azi tot simt ca, curge ceva mai mult. Mie mi-i se pare ca e secretia aia, dar vad ca e mai multa ca de obicei. Asteptam sa vedem, pana una alta merg sa-mi pregatesc plasele cu hainele mele si a lui bebe intr-o singura geanta.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput