Mamici de ianuarie - februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anasebe- ceaiul de zmeura din frunze, atentie e f, bun siok la gust, mai ales d cpui o linguritz amica d emiere.
KIKI- de acord cu SPORTUL NATIONAL!
Azi trebuia sa vina acasa si Monica70, sper ca o lasa azi dc nu cel tarziu maine, asa mi-a spus-asteptam vesti!
Ana_m- tu esti bine?
Anda- tu ce mai zici?

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare burticutze si mamicutze

Mai, da grabite mai sinteti sa nasteti, zise ciobul de oala sparta. Mai bine zis ciob pina mai ieri, cind medicul neonatolog ne-a spus ca e bine ca bebe sa stea cit mai mult, sa fie cit mai matur daca se poate. Asa ca lasati sportul, fie el si national.
Doamne, dar greu mai e, parca nu mai am nici eu stare si nici putinta. Sint ca o leguma.

Giova, te apuca harnicia? Vezi ca acest exces de energie e semn ca se apropie sorocul.

Noi miine mergem la medic; probabil ne paste un consult "manual". Ultima data cind am fost, acum doua saptamini, asa s-a intimplat si ne-a spus ca s-ar putea ca puiul nostru sa vina mai repede fiindca exercita presiune cam mare asupra colului. Sa vedem miine ce zice. Tot miine vom afla si rezultatul la examenul de secretie pentru stafilococul beta hemolitic.

Ieri am discutat cu medicul neonatolog daca exista vreun risc sau dezavantaj (pentru bebe) in caz de cezariana. Eu nu am de ales, dar oricum am vrut sa stiu, ca erau tot felul de basme, ca si copilul trebuie sa treaca prin acesta experienta "initiatica", a nasterii naturale, chiar daca e traumatizanta pentru el.
Cica la nasterea prin cezariana, singurul risc este stresul copilului, datorita decompensarii bruste cind e scos afara (ca la scafandrii), astfel ca s-ar putea ca pentru o vreme sa fie putin mai sensibil.

Irinel 37+ si bebe Ilinca Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DENISA, eu am urcat 15 etaje dimineata, adica de trei ori cate cinci etaje, iar pe la ora patru am mai urcat zece etaje. Si ieri tot asa. Am febra musculara la picioare, ti-am zis. Sper sa dea rezultate .
ASTERY, sper sa-ti dau motive sa ai emotii. Deocamdata astept. Poate la noapte sa se intample sa mi se rupa apa.
GIOVA, tu nu esti asa nerabdatoare ca mine! Pai inainte ce crezi ca eu urcam vreo treapta? Stateam toata ziua in pat. Acum de cand vreau sa nasc mai repede ia uite cate scari urc!
Il astept pe Gabi cu papa, i-am zis sa imi cumpere ceva, ca eu tot ce am in frigider imi face greata. Abia astept sa vina acasa.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...iaca am ajuns si eu acasa...sunt in stare buna eu, dar sunt varza la capitolul somn...de cind am nascut cred ca am dormit numai 5 ore.... iar Bia acum a urlat vreo 2 ore, de am crezut ca mor...cred ca a racit in spital...ca stranuta intr-una si ii curge nasul...o astept pe mama sa vina intr-o ora sa ma ajute......nu stiu inca ce a-ti scris dar am sa citesc, va multumesc de pe acum pentru urari! Am avut cea mai usoara nastere din lume si singurul inconveninet ramine epiziotimia care inca ma tine si ustura, dar cica am avut cea mai mica taietura din toata maternitatea...numai 2 cm!

Am pus o poza cu Bia...la "A venit Bia!" Va pup si pe curind!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta37+ si 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

DENISA, oricum de maine puteti sa-mi faceti galerie , ca poimaine dimineata trebuie sa merg la spital sa nasc!
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetelor!
Azi am sosit si noi acasa!

In primul rand:

FELICITARI
LUIZZA PENTRU MARIA
RALU PENTRU ANASTASIA
CATA PENTRU BIANCA
PAULA PENTRU PAUL

Apoi va mutumesc mult la toate cele care m-ati felicitat, trimis mesaje,telefonat etc!
[b]Eu sunt superobosita (am dormit doar doua-trei ore pe noapte...si ziua aproape deloc,dar de azidimineata foarte fericita pentru ca a sosit LAPTICUL
Mai ales e fericita DIANA pe care o alint POMPITZA pentru ca trageeeeee....si nu vrea deloc sa-i mai dea drumul,cu chiu cu vai o dezlipesc! Deci cam fomista ca mamica!
Deocamdata iau o pauza,incerc sa arunc o privire pe aici prin urma si apoi sper sa pot sa va scriu o poveste...foarte scurta daca nu azi,maine!

MONI 39+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat sa schimb semnatura!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Catalina, wellcome home! Mai, Bia e frumoasa ca un inger! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, norocoasa si tu sa te refaci rapid si sa ai mult laptic pentru ea! FELICITARI!!!

Cristina 35w

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

CATA, ma bucur ca esti acasa si ca sunteti bine amandoua ! Am vazut poza cu Bia, este o scumpa! Si ai avut dreptate, este bucalata ! Seamana cu Dan! Nu-mi vine sa cred ca esti acasa, ca ai nascut!
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni , bun venit si tie! FELICITARI, sa-ti traiasca printesa Diana, sa fie sanatoasa, norocoasa si tie iti doresc refacere rapida si mult laptic! POate pui poze, sa vedem si noi Comoara!

Alina, daca mai faci anunturi de-astea, imi sta inima! Imi imaginez ce simti tu...

Cristina 35w

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput