Miresele anului 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Tu de ce razi? Ca sa ma supeir pe mine? Stiu ca sunt cat o balena, sau mai bine zis cat o balena in devenire, dar....tu sa nu razi. te vad eu cand o sa vina BB la tine

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, cat ati scris ieri, cand am avut si io treaba... abia am citit...
N-am fost ieri la cameraman k se simtea puiu rau, dar azi mergem. Aseara a tb sa suportam cum se plange soacra-mea de gineri-su... si sa dam dreptate si aluia si ei... i-am prins io smecheria: dc-i fac pe plac si-i cant in struna, o ascult, desi stiu ca nu are dreptate 100%, pot spune ca-i sunt chiar draga... zilele astea... cica vrea sa-si revina sa
aibe puiu' ambii parinti la nunta... k in timp ce ea se smiorcaia, i-am aruncat in treacat k tb sa mergem la cameraman... asta a mai trezit-o..

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Oana, ora 23.30.

Nunta noastra
Cununie civila
[/quote]

Da sa traiti ...operam modificarea!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ralu_trancu

vecina, maine vine popa cu boboteaza. iar il sperii.

la mine a venit aseara...da' nu i-am deschis...
initial am crezut ca vine cu colindu'...da
p'orma mi-a pikat fisa ca au trecut astea

dupa..mi-a parut un pik rau...ca eram si singura...si puteam sa-l primesc ...da' mai bine am lipsesc cand incepe cu datu' banilor in contu' bisericii si pupatu' sutanei.....sa-mi slujeasca din credinta, nu pt bani....pai nu???
Eh...daca or mai veni si maine....poate le deschid...daca nu...la anu'...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

...suntem neserioase rau de tot

...si la mine a venit "parintele" si am tacut chitic...si unde mai pui ca nici usa nu era inchisa...era de ajuns sa puna mana pe clanta si intra si ma vedea cum stau linistita pe canapea cu o cafea si o tigara!
...dar mi-a lasat un calendar in usa...si l-oi primi daca mai vine sau poate la anu'

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

Raza de soare

Tu de ce razi? Ca sa ma supeir pe mine? Stiu ca sunt cat o balena, sau mai bine zis cat o balena in devenire, dar....tu sa nu razi. te vad eu cand o sa vina BB la tine

POZE

Rad pt cum te razgandesti in privinta papicii... si io parca vad ca bat suta, la cat de pofticioasa sunt...

Raza de soare

Mergi la inceput

Fetelor, ce tot puneti pariuri ? Bebe Marco vine cand vrea el, nu cand vreti voi ! Si nici cand vrea ochi albastri...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:

Rad pt cum te razgandesti in privinta papicii... si io parca vad ca bat suta, la cat de pofticioasa sunt...

Raza de soare

Dar am mare noroc ca iubi e foarte intelegator. Ca altfel nu tiu ce m-as face. Imi face toate poftele, se mai cruceste din cand in cand numai cand aude ce imi trece prin minte, dar se conformeaza. Ca doar ma iubeste. D-aia se insoara cu mine. Daca i-ati fi vazut ieri fata la restaurant: vreau aia, ....ba nu...ba da....ba vreau altceva....stai ca m-am razgandit....Se uita la mine si cand a facut comanda a asteptat prima data confirmarea ca intr-adevar aia vreau. Nu mai apoi sa cer altceva.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata!Ce ziceti de vremea asta infecta?

EU

Mergi la inceput

quote:

Fetelor, ce tot puneti pariuri ? Bebe Marco vine cand vrea el, nu cand vreti voi ! Si nici cand vrea ochi albastri...

Raza de soare

...da ce te bagi soro' daca asa vor fetele...nici nu mai stiu care a inceput! oare care o fi fost cu ideea??

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
...da ce te bagi soro' daca asa vor fetele...nici nu mai stiu care a inceput! oare care o fi fost cu ideea??

nu cumva Krelia? Eu asa imi amintesc, dar nu sunt sigura. Ea zicea ca Marco se naste pe 6...stie ea de ce. Krelia scuze daca gresesc

POZE

Mergi la inceput