Miresele anului 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 23
ralu_trancu spune:
pai eu ma gandeam ca sa fie unde a fost cealalta
da acu: unde a fost?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
SunSmile spune:
Din cate stiu eu, langa tine Ralu. In Traffic.
quote:
Originally posted by ralu_trancu
pai eu ma gandeam ca sa fie unde a fost cealalta
da acu: unde a fost?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
a.cicel spune:
Neatza
Am un somn in fizic...
Si m-am ingrasaaaat. Am luat o pereche de blugi pe mine si nu i-am mai putut incheia. Iubi a inceput sa rade de mine azi-dimineata si a zis ca rebuie sa iesim la cumparaturi si sa-mi iau pantaloni, ca imediat raman in gol. Pana acum numai ce imi arata cantarul credeam, dar cand vad ca nu mai pot lua unele haine pe mine...
POZE
SunSmile spune:
Pai o fi BB de "vina"? Si sarbatorile ce au trecut....Lasa, ca ai timp dupa ce nasti sa dai jos. Acum trebuie sa te gandesti doar sa fii sanatoasa si sa mananci cat si cum trebuie. Si..neatza..is mai batuta-n cap
quote:
Originally posted by a.cicel
Neatza
Am un somn in fizic...
Si m-am ingrasaaaat. Am luat o pereche de blugi pe mine si nu i-am mai putut incheia. Iubi a inceput sa rade de mine azi-dimineata si a zis ca rebuie sa iesim la cumparaturi si sa-mi iau pantaloni, ca imediat raman in gol. Pana acum numai ce imi arata cantarul credeam, dar cand vad ca nu mai pot lua unele haine pe mine...
POZE
a.cicel spune:
SunSmile nu stiu daca e BB de vina. Ca sarcina e mica. Cred mai degrba ca pofta lui de mancare pe care mi-o transmite mie. iri am fost la parintii mei, si dupa ce am mancat bine cirba si felul 2 am vazut in frigider compot de ananas. Am mancat jumatate de cutie singura si tata zicea ca in timp ce mananc am acea privire de pisica fricoasa, ca nu cumva sa imi ia cineva mancarea. Dupa 2 ore am mers spre casa si m-a apucat pofta de ciorba de burta. Am ajuns la restaurant, m-am asezat si brusc am vrut pizza. Dar pana a venit ospatarul sa ia comanda mi-a trecut si asta si am mancat piept de pui la gratar cu cartofi prajiti. iubi al meu cred ca o ia razna. Si cand am ajuns acasa am dat gata 3 portocale mari.
POZE
SunSmile spune:
Pai asta spuneam si eu. Ca sarcina te face mai mancacioasa. Nu e o regula, dar de multe ori gravidutele mananca mai mult decat obisnuiau. Io sigur voi manca, fortata..caci daca il hranesc o data pe zi ca acum, iese somalez saracu'. Ideea e, cred eu, sa mananci sanatos si nu "pt 2"!
quote:
SunSmile nu stiu daca e BB de vina. Ca sarcina e mica. Cred mai degrba ca pofta lui de mancare pe care mi-o transmite mie. iri am fost la parintii mei, si dupa ce am mancat bine cirba si felul 2 am vazut in frigider compot de ananas. Am mancat jumatate de cutie singura si tata zicea ca in timp ce mananc am acea privire de pisica fricoasa, ca nu cumva sa imi ia cineva mancarea. Dupa 2 ore am mers spre casa si m-a apucat pofta de ciorba de burta. Am ajuns la restaurant, m-am asezat si brusc am vrut pizza. Dar pana a venit ospatarul sa ia comanda mi-a trecut si asta si am mancat piept de pui la gratar cu cartofi prajiti. iubi al meu cred ca o ia razna. Si cand am ajuns acasa am dat gata 3 portocale mari.
POZE
a.cicel spune:
Pai stii care e problema? Ca eu mananc nu pt 2 ci CAT 2. Si asta ma sperie putin. O sa ajung daca o tin in ritmul asta. Dar nu ma pot abtine. Imi vine sa rad acum, ca eu niciodata nu mi-am facut probleme ca o sa iau proportii, avand in vedere ca pana acum nu am depasit 50 de kg. Acum imi fac griji, macar pana la nunta sa ma abtin. Ca nu o sa imi mai vina nici rochita de mireasa.
POZE
Lilly79 spune:
Buna dimineatza miresici.
M-am hotarat sa mai intru si de la lucru (sper sa nu ma vada cineva ) si sa scriu mai des, nu doar sa citesc .
Va doresc o zi superba
Raza de soare spune:
quote:
POZE
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...