Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Ce fain Denisa, nu-mi vine sa cred!! Felicitari Moni!!!
Maraki, Monica rectific lista cand ne intoarcem din oras.
Canda iti scriu atunci pe PM ce e cu neonatologul. Este si el in sala de nasteri.
M-am enervat cumplit cu lista asta. Undeva s-a strecurat o greseala de apare asa la sf. Cand vin ma ajuta Clau si verific peste too, dar acum mi-am pierdut rabdarea.
Si Marco nu stiu ce are, ca ma loveste in toate partile de nu mai pot.
gio
si bb Marco 38+
bumbita spune:
fetelor, a inceput numaratoare inversa pentru toate...ma bucur nespus de mult pentru toate cale care au nespus ca nu au avut probleme, ca sunt sanatoase ele si bb-ii lor...vreau sa va pun si eu o intrebare celor care se confrunta cu aceleasi simptome, celor care au nascu deja sau celor care au citit despre asa ceva...
eu sunt in ultima saptamana 40+ si de duminca , de 3 zile am o scurgere cu firisoare de sange...este dopul gelatinos, care se tot scurge, mai am dureri de spate din cand in cand cam la o ora si ma doare burta jos, dureri cam ca la ciclu....copilul este foarte greu...ma apasa pe bazin, de-abia merg...ma doare intre picioare si am o senzatie de urinare foarte des....
nu prea as vrea sa merg la spital de pe acum....cred ca mai dureaza...nu mi s-au rupt membranbele si nu au inceput ACELE contractii LA DISTANTA DE 15 MINUTE asa cum mi-a zis dr. dar imi si fac griji pentru aceste simptome...este normal...sau nu? cat o mai dura pana se declanseza travaliul propriu-zis? nu stiu ce simtiti voi, dar eu de-abia astept sa se termine odata....m-am uitat pe lista si am vazut...ca eu sunt the next...sunteti niste fericite voi cele care puteti sa va tineti bb-ii in brate sa-i pupati, sa-i mirositi, sa-i priviti...etc.
va pup! astept urgent raspuns...nu sunt acasa...sunt la nasii mei, asa ca astept un semn de viata de la voi.
Denisam spune:
Bumbitza- eu zic ca sunt clar simptome de nastere, asa ca ia-o incet, cand ajungi la contractzii la interval de 5 min fugi la spital si nastere usaora si bebe sanatos! Tinem pumnii sa fie totul bine si rapid!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Bumbitza nu te speria ca esti aproape . A tata timp cat pierzi dop inseamna ca si bebe e pe aproape . Dc simti ca pierzi apa fugi la doctor dc nu asteapta contractiile . Da de stat stai calma ca face bine la bebe si nu te speria ca vei stii cand e momentul sa pleci la spital. Nastere usoara oricum.
Fetele care ati nascut cam cat papa bebeii la o masa?
Azi a venit pediatra si l_a cantarit si are 4280 deci a luat 480 de grame de la iesire din maternitate deci in 10 zile si a zis ca e bine.
Noi am fost ocupati si obositi si de aia nu am intrat. Am mai citit ca sa vad ce face Cata dc naste sau nu si siincera sa fiu nu stiu dc am apucat sa o felicit asa ca mai spun odata felicitari ca ai nascut natural si ca totul e ok si ca Bia acum e langa voi grasunica si frumusica si gata sa ii faca ea " serenade" lui juniorul.
Maraki nu am mai apucat sa sun ca a fost nebuneala la mine.
Mai revin ca plange micul terorist.
Irina
canda_h spune:
Fetelor am apucat sa ma uit si eu pe contul comun ... Doamne ce bebelusi frumosi aveti! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
bumbita eu nu sunt chiar priceputa, dar stiam (din carti) ca dopul gelatinos are firisoare roz/rosii si dupa ce se elimina dopul nasterea se poate declansa oricand. eu zic sa te apuci de aspirat daca vrei sa scapi mai repede
Giova astept detalii pe PM (intre timp m-am prins si cum activez PM-ul).
Angi
36+
maraki spune:
Fetelor pe mine m-a apucat o criza de plaaaans......cand il vad pe Angelo atat de mic, nu pot sa ma abtin....am venit cu el din spital cu 2380 gr. Mi se rupe sufletul cand il vad atat de micut....
Denisa trebuie sa ma mulg pt. ca Angelo nu are forta sa suga de la san, trebuie alaptat din 2 in 2 ore ca sa prinda putere si sa i-a in greutate.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebelusii si sa aveti laptic destul pt. micuti
Intru si va mai scriu pe bucati, peste putin timp ma duc iar sa ma mulg...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Monica nu te mai stresa si treci si mulge-te si dai sa pape . Si dc e asa mic ce ai impresia ca o sa ramana asa? Lasa ca ai sa vezi in o luna cum recupereaza. Tu trebuie sa fii calma si senina ca el simte ca esti stresata. Nu mai plange si pune mana si pune-te pe picioare si ai incredere in tine ca doar ai mai crescut doi copii si stii ca ei recupereaza repede.
Noi toate te pupam si avem incredere in tine ca ai sa depasesti faza asta emotionala .
Irina
Denisam spune:
Monica mulge-te si dai sa pape si san cand vrea el la 2h, nu te mai stresa,recupereaza totzi bebeii, stiu c anu e usor dar va fi bine, o sa vezi..
Tinem pumnii si fii optimista, dc plingi simte si Angelo, hai ca o s afie bine, osa vezi!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Irina
, ce frumos stii tu sa incurajezi! Pai MOnica
doar din vorbele tale ar trebui sa-si revina. Mie nu mi-ar fi iesit asa bine cuvintele... Se cunoaste ca esti o mamica buna!
Giova, la multi ani si tie! Frumusica esti in pozele de la Revelion.
Desi n-ar trebui, ma duc sa-mi iau o felie de tort
.
Cristina
35w
http://community.webshots.com/user/astery100
bumbita spune:
multumesc din suflet fetelor
da, as vrea sa scap mai repede...totusi, nu este cum ma steptam, credeam ca este cu totul atfel....ca dopul curge dintr-o data si dupa aia gata....incepe....dar...se pare ca....fetelor, voi nu aveti emotii?