Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 2
Denisam spune:
Ursulina- pai dc vrei tu pe 5 Ian, asa sa fie mama, cred ca cu flotari iese singur
Si ce tot zici ca urmeaza baietzii, ia sa stea la rand si sa fie cavaleri, poate mai ies niste fetitze intre timp, pina pe 8-10 Ianuarie
Ancutza- nastere usoara si un bebe sanatos!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
canda_h spune:
Hello mamici si burtici!
Azi nu se anunta nimeni?
Giova imi trimiti si mie contul comun + parola... se pare ca am ramas in urma! adresa de mail:fmountaineer@yahoo.com
Inca ceva, Giova, daca ai idee cam care sunt scorurile la Bega si poti sa imi spui si mie ... Mai stiu si eu de la prietene care au nascut, dar imi e neclar cum e cu medicul de copii ... e si el in sala de nasteri si trebuie sa cotizez???
Angi
teolinda spune:
Gio - inseamna ca de-asta nu l-a mai trecut pe Nicolas in livret... ca nu mai sunt valabile
. Bine ca nici nu ne zice... sa ne umplem casa de hartzoage
.
A... ca ma intrebai de Nicolas. In general mananca si doarme. Abia astept sa il cantaresc azi sa vad cat a luat in greutate ca mananca de rupe.In rest... e cumintel ... nu are colici
doar ca mi se pare ca mananca mai des fata de cum manca la inceput iar noaptea nu imi mai doarme 4-5 ore nici macar dupa baita.
Asa ca... depinde la ce interval se trezeste si ii dau ori san ori ceai. Am impresia ca s-a dereglat cu somnul de cand i-am bagat ceaiul... sau poate e doar o coincidenta. Oricum voi afla curand motivele (sper).
Denisa - super dulci nasicile tale
.
Fug ca se miertzaie puiutzul.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Teolinda 
Ce acte trebuie nu stiu inca, dar suma este 1.950.000lei.
Pai mie sa mi-o treaca, ca fac urat.
poze
Ursoaica
39+
alina80 spune:
ANDA, ma bucur ca ti-au placut pozele
! Tu ce mai faci? Esti nerabdatoare!
MARAKI, bine ai venit acasa cu bebelinul! Ma bucur ca sunteti ok! Abia astept sa ne povestesti cum ai nascut
!
TEOLINDA, merci de sfaturi in legatura cu actele pe care trebuie sa le luam la spital
! Eu stiam ca luam pentru bebelini o alocatie de 1,8 mil. vreo doi ani, in fiecare luna. Nu este asa?
IRINA, tu ce mai faci? Ce face Mario? Il mai doare burtica?
BEE, chiar asa nasol e cu alaptatul? Garmastan-ul nu te ajuta?
URSOAICA, tu cum stai cu rabdarea?
MIRELA, da, ma pregatesc! Abia astept ziua de vineri! E bine ca vad ca trece repede timpul!
Fetelor, ma bucur mult pentru CATA ca a nascut asa repede. Sper sa avem toate nasteri asa usoare!
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Mananc pe fuga si va citesc...trebuie sa ma mulg pana nu se scoala Angelo...in cat timp a nascut Cata? Giova scrie la mine 48 cm nu 58![]()
pupici
p.s. vai de capul meu..m-am chinuit 35 ore....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Burtici,
Maraki- important e ca suntetzi bine si ca Angelo papa, uita si tu de cele 35 de ore, stiu ca nu a fost placut dar a meritat efortul, ai un BAIAT SUPERB!

Am vorbit cu Monicacare va multumeste la toate si va pupa

Ea a nascut natural( Giova modifica tu cand potzi) in juma de ora dupa ce a ajuns la spital, deci la 9:45 a plecat cu salvarea la spital si la 10.20 se nastea Diana,a fost f. rapida si spune ca a ajutat-o faptul ca a luat no-spa mult in ultimele 2-3 saptamini, ea spune ca a nascut f. usor si era o doctoritza mai in varsta cu experientza. Sutn cam emotionata un pic, deci scuze pt cum editez acest mesaj.
Acuma are colostru, se simt bine si ea si bebitza si pe joi spera sa ajunga acasa! Ea inca nu doarme prea bine, dar o sa isi revina, important e ca sunt bine amindoua!
Are un filmuletz cu Diana si cand o sa ajunga acasa o sa ne puna poze!
Denisa
37+
Emma Andreea
Denisam spune:
Maraki-
asta am remarcat si eu ca fetitza lui Uticatalina are doar 48-49cm si nu 58 cum credea ea si e normal la 37 de saptamini sa aiba atata
-e bine ca e sanatoasa.
Cuscra, ai grija de voi si odihneste-te, ne scrii tu cand ptzi si iti revii, important ca bebelasii vostri sunt sanatosi si papa
Deci ai laptic dar de ce trebuie sa te mulgi, nu ii ajunge lui Angelo cand suge?
Denisa
37+
Emma Andreea