Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Mai am o problema , pentru cine ma poate ajuta !!!
De ieri , am observat ca doarme numai cate o jumatate de ora la amiaza si apoi se trezeste urland de mama focului . Oare sa fie de la dinti ??? peste noapte doarme foarte bine , sunt nopti cand nu se trezeste aproape deloc . DAR , intotdeauna trebuie sa existe un " dar " , in schimb , pana sa adoarma seara ne termina pe toti . Am incercat mai multe "trucuri" , printre care :
- am lasat-o sa planga maxim 1/2 ora , apoi am mers la ea si bineinteles ca tot nu adormea ;
- am pus-o cu noi in pat , dar degeaba ;
- o puneam in patut si ramanea cineva cu ea in camera , nici asa nu a mers ;
- am lasat veioza de noapte aprinsa pana cand adormea , dar nu a dat roade nici aceasta metoda ;
- sfarseam de fiecare data prin a o pune in carucior si sa o leganam pana cand adormea bustean , apoi o mutam la ea in patut fara nici o problema , chiar daca se trezea la mutare sau peste noapte . Uneori o leganam 10 minute si pica rupta , alteori o leganam chiar si cate 3 ore pana cand credeam noi ca a adormit , dar cand ne opream din leganat hopa sus ... si iar impinge in fata si in spate caruciorul ....
Pana la varsta de 10 luni a fost un ingeras de cuminte ce era . O puneam seara in patut , ii dadeam sticluta cu lapte, o termina de bauta si mai statea singura la povesti si cate 1 ora , apoi punea caputul jos si se culca singura . De cand au inceput sa ne iasa dintisorii suntem taaaare raute .
Astept idei de la voi si chiar sa impartasiti fiecare cum va culcati copilasii seara ...

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri , sunteti niste dulci...

Eu la ora 9 il imbrac pe Mihnea in pijama, il pun in patut si ii dau biberonul cu lapte si cereale. Il bea singurel, apoi ma striga si imi arata ca l-a golit. In momentul ala ii dau o suzeta in gurita si una in mana si se joaca cu ele pana adoarme. Asa merge la noi.
Cu Bianca n-am avut probleme la culcare se juca singurica pana adormea, pe vremea aia era copil model, noroc ca i-a trecut intre timp.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor, am aparut! Ma declar dependenta de DC! Pe aici este o liniste infernala, astazi m-am plimbat prin port si pe la magazine, unde am vazut reduceri din plin !
AnaCezara, din pacate nu pot sa-ti urez decat rabdare. Si Ana adormea seara greu, uneori o lasam sa se zbenguie prin casa pana cadea rupta, adica se aseza jos si acolo adormea, ca de exemplu . Iar de manuta nu vrea sa mearga, are tendinta sa te muste de mana daca o obligi sa mearga de manuta !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Anacezara avem aceeasi problema.
Uneori nu stiu ce sa ii mai fac biancai sa adoarma.Dupa baita parca e mai fresh si mai odihnita decit dimineata cind se trezeste...
Si ne terorizeaza.Ne prinde 12-1 incercind s-o adormim sio ea are chief de joaca.
Dupa multe incercari...am gasit o mini solutie.O luam cu noi in pat,stingem tot(noi am invatat-o sa doarma cu lumina sau tv aprins),si ne facem ca dormim.e drept ca se foieste dar intr-un final,se plictiseste si adoarme.Destul de repede...Din pacate nu tine intotdeauna.
Eu asa fac!
Succes cu mica terorista.

Roserb...vreau si eu asa un copilas.Urmind sfaturile tale eu am reusit doar sa transform cele 2 reprize de somnic intr-una singura de la 13.30-14.Si minune...somnul asta tine uneori si 2 ore...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu
CRACIUNEI SI CRACIUNITE

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Otilia...am crezut ca am vedenii...Imi apareai on-line pe mess.Ce bine ca o sa mai intrii din cind in cind.Poate mai vorbim.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu
CRACIUNEI SI CRACIUNITE

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani inca o data pe anul asta.
Multumesc mult fetelor care mi-au admirat mos craciunelul.

Florypop sa ai sarcina usoara in continuare. Felicitari pt baietel.

Anacezara sa-ti spun cum e la noi cu culcatul seara. David care doarme putin dupa amiaza (desi mai face si exceptii) de obicei dupa papica de seara la 9 cade lat...dar nu inainte de a-l tine mami in brate (ca pe bebe mic) si a-i canta sau a-i citi o povestioara (desi nu ajungem nicodata la finalul ei). Nu stiu cat intelege ce-i cant sau citesc dar asta ii place si-l adoarme destul de repede. Ce-i drept respectam cam acelsi program, desi de Craciun nu am avut de ales si l-am culcat la 4 dim. Si el mai are momente cand se trezeste noaptea plangand si inca nu am descoperit cauza. Tot pe dinti dam vina, dar de 2 luni nu ne-a mai iesit nimic...cam asta ar fi...si eu as vrea un Mihnea cuminte de Roserb.

PS si David pana la 10 luni cand au inceput sa iasa perlutele a fost un ingeras, fara nici o trezire pe noapte...ei dar sa fie ei sanatosi, ca trecem si peste astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

flory m-a emotionat mult gestul lui andrei, mi-au dat lacrimile, ce baietel dragutz. felicitari pt. samburel, sau samburica, ce o fi, sanatos sa fie, nu? rares? pai atunci samburel sa fie!
luminitab sa aveti mult mult noroc acolo unde mergeti
miag multumim mult. am fost cu tudor la medic si are amigdalita. nu a mai facut febra dar e foarte maraicios si nu prea poate manca. in rest...e bine. am noroc ca biencutza e cumintica, se joaca singura si ma lasa sa ma ocup mai mult de bolnavior...chiar daca ma doare sufletul pt. ca imi face impresia ca o neglijez putin
viovio hai sa-ti zic cum e in cluj: angajatorul depune la directia muncii un dosar iar angajatul trebuie sa depuna la primarie un alt dosar aproape identic cu primul. pe site-ul primariei cluj au aparut explicatii si modelele actelor ce trebuisc depuse, ma gandesc ca ar trebui sa apara si pt bucuresti
monica si bianca mea e de groaza cand se trezeste din somn urland. asa de tare se zvarcoleste ca abia o pot tine. eu cred ca viseaza urat sau sunt dintisorii de vina. iti dai seama daca ii sperie ceva in somn pe bietii copilasi? un om mare ar fi stresat dar un pui asa de mic care habar nu are ce se intampla
onitza draga ce dor mi-a fost de tine! il lasi pe ginerelul meu la parinti? biata de tine, imi imaginez prin ce o sa treci. iti tin pumnii sa-ti mearga bine la serviciu si sa nu te topesti (prea tare) de dorul lui paul
anacezara imi pare rau ca ai asa probleme cu fetita dar chiar nu stiu ce sa-ti zic. sunt foarte diferiti copiii. ai mei de cateva saptamani chiar nu mai am probleme cu ei, pe la 08.30 - 09.00 ii pun in pat, le dau ceiutzul in mana si suzeta langa ei, le las o veioza aprinsa si ies din camera. cred ca mai "povestesc" putin intre ei dar adorm apoi. eu nu i-am leganat de mici...ca nu aveam cum. dar sa stii ca dintisorii pot avea o vina

ce problema am eu: ei nu mai mananca aproape de o luna lapte seara. mananca pe la 6-7 iaurt sau gris cu lapte, sau ce le mai fac si gata. nu mai vor deloc lapte. doimineata cand se trezesc mananca putin si asta e tot laptele pe care-l beau ei intr-o zi

roserb m-a amuzat teribil ritualul de seara a lui mihnea
otilia pupici la mica terorista. am murit de ras, pai sa lasi tu fata sa adoarma cu nasu-n perete? cum e Norvegia?
la multi ani si tie dama. tare ma bucur ca ai revenit

na ca am exagerat. ma duc sa-i dau antibioticul lui tudor si apoi la somn...ca cine stie cum va fi si noaptea asta

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... asta da dependentza... nici nu ai ajuns bine in Norvegia si te-ai apucat de citit si postat pe DC

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
eu behai ca o "oitza" nu stiu de unde m-a prins o tuse care nu-mi da pacea scapat alex si am inceput eu
astia mici sunt bine, au dormit chiar bine azi noapte pot sa spun si nu s-au trezit nici la "interventiile" mele de tuse
adriana, sanatate si pupici gemenushilor dar mai mult lui tudor sa se faca repede bine
onitzacred ca ti-este tare greu fara paulica...
otilia, ne bucuram ca ai ajuns cu bine si ca ne mai vizitezi
anacezara, si eu zic ca atunci cand o sa fie pregatita sa mearga singurica o sa mearga...nu-ti face probleme...mai bine gandeste-te de pe-acum la o metoda sa o opresti din fugaeu inca nu am gasit-o...cat despre adormitul seara fara "tam-tam"nu stiu ce sa zic...sunt in aceeasi situatie...astept sa inteleaga ca trebuie sa faca nani ca sa creasca mare si sa se odihneasca...de ce sa mint...uneori isi bea biberonul cu laptic si apoi adoarme dar astea sunt cazuri rarisime
roserbitzo...mihnea e copilash model in toate...mare norok ai mai avut matale
vio
fetelor iesiti cu saniutza afara cu astia mici? eu nu mai scap de alex sa-l duc afara cu sania si ma gandesc sa pun spatarul si sa o iau si pe ruxi...dar bate si vantul
va pup sa aveti o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Onitza, multumesc, abia la vara o sa mergem, poate ne vom intilni.

anacezara, fata mea cea mare a mers singura abia la 1 an si 2 sapt. fix, iar asta mica, are 1 an si 1 sapt (aproape) si nu da semne ca ar vrea singura, tot asa se lasa in jos sau cauta dupa miini sa se tina. Daca o las singura si sunt usile la camere deschise, merge tinindu-se cu amindoua miinile de perete si ajunge dintr-o camera in alta.
Iar cu somnul, ce sa zic, s-ar putea de la dinti. Si Amina adoarme leganata, dar pe picioare, cind ii este somn adoarme imediat, iar peste zi doarme si cite 3 ore, iar nopatea 10-12 ore.

roserb, ce cupil cuminte. Amina daca o lasi singura plinge pina nu mai poate respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Recunosc ca am rams in urma cu cititul....
Otilia,unde esti tu acum?Si nu te mai intorci in Romania?Ca nu am inteles nimic
Felis,cu povestile..nu prea tine la Mariuca,nu are rabdare....iar la culcare pot sa-i spun eu 1000 povesti,daca nu ma "piguleste"la gene..nu adoarme.Drept urmare, ma ustura ochii seara de mooorrr
Roserb,eu nu reusesc faza asta....urla pana vomita tot ce a mancat daca o las in patutul ei.O adorm cu mine si o transfer mai tarziu.Iar la pranz doarme in patul mare...asta e!
Pupici si mai vb

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput