Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)
Raspunsuri - Pagina 10

carmen spune:
Adriana sanatate multa lui Tudorica, ai copii cuminti din cate povestesti.
Roserb ai cu ce te lauda: un Mihnea cuminte foc. Nici noi nu avem probleme cu somnul decat fff rar. In rest la cel tarziu ora 22 sticla cu lapte intr-o mana suzi in cealalta si le alterneaza: ba sticla ba suzeta pana adoarme.
Felis cum ai mai rezolvat cu Mihaita cu constipatia? Ai gasit vreun remediu?
Dariei in place la nebunie sa deseneze, problema e ca deseneaza peste tot. Intr-o zi a scris cu suparare pe parchet de s-a tocit varful cariocii. Nu e chip sa isi ia ana carticelele de colorat ca e si ea prezenta si o impinge o musca pe sorsa mai mare pana ii face loc pe bancuta.
L noi in Suceava sunt din ce in ce mai multe cazuri de rujeola si noua dr nu ne-a facut vaccinul. Ma gandesc sa nu o trimit pe ana la gradi pana nu o vaccinez pe asta mica. Oare daca ana a facut vaccinul poate fi numai purtatoare????
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

danette spune:
Dragelor, sper ca a-ti avut cu toatele sarbatori frumoase si sper ca a-ti intrat cu bine in Noul An.
Eu va doresc sanatate cu carul si implinirea dorintelor si planurilor pentru zilele care urmeaza!
Am citit in fuga paginile de la cap. 100, dar m-am delectat pe indelete cu pozele de sarbatori si cu mutritele speciale ale copilutilor.
Roxana, felicitari pentru Mihnea cel cuminte si frumos! Bianca era o scumpica imbracata in craciunitza!
Noi am avut parte de sarbatori de vis, fiindca a fost o iarna ca-n povesti in perioada asta, zapada de 1 m... ninsoare in noaptea de Craciun... Am fost la un party de Craciun dat de un club din care face parte tatal meu - a venit acolo Mosul si Iris a fost tare emotionata... apoi a venit sora mea si zilele au zburat parca, batand magazinele, parcul si partiile din zona, Revelionul l-am facut cu cativa prieteni buni, cu copiii, la o cabana de la munte si... acum e plictiseala...
Tare mi-ar placea sa tina sarbatorile o luna!
Va pup si daca vreti vedeti cateva poze de sarbatori aici:
http://community.webshots.com/album/517622622sCpDYz
Dana & Iris
pozele noastre
IRIS 1 an!

andreap spune:
Ati iesit la zapada?Eu abia astept sa ajung acasa sa scot mormolocul la zapada
Danette,super poze!Are niste ochi frumosi si un par...
Mariuca a mers la munte acum de Revelion cu saniuta fara spatar si, spre marea mea mirare,s-a tinut f.bine.
In we mergem la o Ioana mica la petrecere..asa ca ne-am invatat plimbarete.Ce ma fac eu cand se termina petrecerile?Unde ma mai duc ???????
Si ca tot a venit vorba de Ioane si Ioni,"La multi ani"celor care poarta numele Sf.Ion(inclusiv derivate..ca mine):Paxela(Silviu),Laura(Ioana),Cookie(Sabina),Onitza..si sper sa nu fi uitat pe cineva...Sa aveti petrecere frumoasa!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

onitza spune:
LA MULTI ANI IOANA (IRINA), IOANA(LAURA MIU)
, IOAN(HENA)
,OANA69US
, IONELA-ROXANA
, IONUT(PAXELA)
, ONITZA
, ONUT
, OANY SI FETITEI EI IOANA
, IOANADU
, IOANA(COOKIE)
, IOANA(BOBITA)
!!! pentru maine (sorry daca am sarit pe cineva). Va urez din seara asta, pentru ca noi maine dis-de-dimineata "zburam" spre Moreni sa fim alaturi de ingerasul nostru, Paul.
Am inceput sa vizionez pozele cu IRIS, nu ma mai satur sa o admir, ce dulce e acest copilash!!!!! dragi parinti, sa va aduca numai bucurii!!
m-a topit poza cu IRMA!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

onitza spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ati iesit la zapada?Eu abia astept sa ajung acasa sa scot mormolocul la zapada
Danette,super poze!Are niste ochi frumosi si un par...
Mariuca a mers la munte acum de Revelion cu saniuta fara spatar si, spre marea mea mirare,s-a tinut f.bine.
In we mergem la o Ioana mica la petrecere..asa ca ne-am invatat plimbarete.Ce ma fac eu cand se termina petrecerile?Unde ma mai duc???????
Si ca tot a venit vorba de Ioane si Ioni,"La multi ani"celor care poarta numele Sf.Ion(inclusiv derivate..ca mine):Paxela(Silviu),Laura(Ioana),Cookie(Sabina),Onitza..si sper sa nu fi uitat pe cineva...Sa aveti petrecere frumoasa!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
LA MULTI ANI SI TIE DRAGA NOASTRA OANA!!!!!

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

FELIS spune:
quote:
Originally posted by carmen
Felis cum ai mai rezolvat cu Mihaita cu constipatia? Ai gasit vreun remediu?
Ei... mi-ar fi placut mie ce nu am reusit in 8 luni, sa se rezolve acum, dar... nu prea... Este o ameliorare, dar... I-am dat duphalac care are lactuloza, la inceput era ca si cum nu i l-as fi dat, apoi a avut o saptamana cand facea si el ca un bb normal, nu i-am dat o zi si l-am dat peste cap... M-am chinuit apoi dupa 2 zile cu 5 supozitoare puse pe parcursul zilei la interval de cateva ore... ca sa faca si el cat de cat ceva... Ideea e ca am terminat o sticla de sirop de 200 ml si i-am luat alta... Am intrebat dr cat ii dau... Dar era alta dr decat cea care mi l-a recomandat si mi-a zis ca nici prea bun nu e, pt ca daca ii mai dau medicamente le va elimina rapid din organism ... inclusiv vigantolul

ROSERB.. ce copil cuminte ai.. cum adoarme el singurel...

Felis si

Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

dianaiulie2009 spune:
la toate mamicile . Sunteti tare dragute toae , mi-ati raspuns asa de repede . Va multumesc pentru sfaturi . Aseara am incercat si noi chestia cu stinsul becurilor prin toata casa si .... surpriza .... a functionat . A marait ce a marait ea un piculet asa cam 2-3 minute apoi a pus caputul jos si s-a culcat .
Cu mersul ... eu nu o fortez chiar deloc .. numa ceream si eu pareri sa vedem , speram sa nu fie vreo problema , dar vad ca sunt multi in situatia mea asa ca m-am linistit .
Va pup si va doresc numai bine .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

miag spune:
Buna,
Otilia, ma bucur ca ne citesti si mai ales ca ne scrii din Norvegia..asta da dependentza...
anacezara, spor la adormit 'cupilul'..nici Roli nu adoarme prea repede...depinde de seara, uneori adoarme in patutz, alteori leganat in bratze de simt ca amortzesc toata, alteori in carutz...
felis, pupici lui Mihaitza.
andreap, noi nu am iesit la zapada..poate maine daca o fi mai caldutz...
danette, ma bucur ca v-ati distrat de sarbatori.
LA MULTZI ANI tuturor sarbatoritzilor: Ioana, Oana,etc, etc...
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

diana2004 spune:
La multi ani pt .Ioane si pt Ioni ,copilasi ,mamici sau ... tatici !Sa aiba parte de fericire ,sanatate si noroc !
M-am uitat pe lista de la inceput ,ce multe mamici n-au mai dat niciun semn de viata ,macar din cind in cind ,asa ca mine !

oany spune:
Buna seara si LA MULTI ANI!!!! pe anul asta , ca nu am apucat sa va uram, spre rusinea noastra....
Noi am petrecut bine sarbatorile...am facut si petrecerea de un an si ne-am taiat din mot...iar iubita mea parca stia ca e petrecerea ei, a dansat mult si nici nu a vrut sa doarma pana nu a plecat ultimul invitat...
Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit