bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 7

ixxi spune:
La Multi Ani cu intarziere Vladut!sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos si sa/i asculti pe parinti
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi!
Mara, Alexandra, Iulia si baietii Sergiu si Sebastian sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi!fetelor pentru 2006 sa aveti un an plin de bucurii, satisfactii si impliniri!
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

coraly spune:
Crinuta, tocmai ne-am dat seama ca lucram la aceeasi firma
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

bubu05 spune:
Pai da, lucram la aceeasi firma! Eu la Bucuresti si Coraly la Cluj!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Super fetele. Vin si eu la voi la firma, ca vad ca le dau cadouri faine copilasilor.
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
Tomasa multumesc mult pt urari, culmea este ca nici nasii nici socrii mei nu si/au adus aminte sa/i spuna nepoatei LMA pt nume, doar parintii mei, (culmea este ca are 2 perechi de nasi.....si doar una i/a cumparat cadou de craciun....hm....viata, viata....).
In aceste conditii astept cu muuuuult interes ziua ei de nastere!!!
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Crinia spune:
Fetelor, va doresc la trecerea dintre ani sa lasati in urma necazurile, visele neimplinitte, sa faceti inventar in suflet si sa luati in Noul An intelepciunea, sanatate, bunastarea si mai presus de toate Binecuvintarea lui Dumnezeu. La multi Ani !!!!!!!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor. Mamicilor le doresc sa aiba rabdare, sanatate si totul ce isi doresc ele sa se indeplineasca. Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

magga spune:
La Multi Ani Vladut, Sergiu, Sebastian, Mara, Iulia si Alexandra! Sa cresteti mari, frumosi si curajosi.
Iar voua, dragi mamici, La Multi Ani, sa fie 2006 pe placul domniilor voastre si sa va surprinda placut.
altfel, as scrie si-as tot scrie eu, dar sunt deja la serviciu, anul asta ma asteapta o grea incercare, incep zilnic la sapte dimineata ( ca sa cistig timp cu ploada mea), sper sa reusesc sa ma trezesc toate cele 361 de zile ramase minus wkend la timp.
pupici

tomasa spune:
Patricia, am vazut pozele voastre de la Rev. Este mare Rebeca si din ce in ce mai frumoasa, o adevarata domnisoara! Si imi place la nebunie cum o imbraci, va fi cocheta ca tine! La fel voi proceda si eu cand voi avea fetitza
Ixxi, imi pare rau ca nu si-au amintit. Noi cam stim cum e cu nasii ca ai nostri de cununie nu au putut sa ajunga la timp nici la Botez de l-au botezat altii pana la urma... Chiar sunt curioasa daca de ziua lui de nastere ne suna, ca asa ar trebui, chiar daca nu l-au botezat.
Coraly, iti vine sa crezi ca eu abia acum ti-am vazut pt. prima data baiatul in poze??? Rusinica, sa tii ascunsa asa o frumusete de baietzel! E frumos-frumos si duuulce rau, cred ca esti nebuna dupa el, ca noi toate de altfel!
si ca tot vorbiti despre servici, ati inceput sau inca stati acasa? ca eu nu stiu ce sa fac...
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)