bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 6

coraly spune:
Multumesc celor care ne-au felicitat!
Le doresc si eu celor 4 pitici - SEBASTIAN, MARA THEODORA, IULIA-MARIA SI ALEXANDRA-BEATRICE - La multi ani, sanatate, sa creasca mari si sa-si faca parintii fericiti!
La multi ani si un an nou plin de impliniri, dragoste si bucurie tuturor mamicilor si bebelusilor!!!
Coraly si bebe Sergiu
1 AN

Shobo spune:
coraly, l-am vizionat pe Sergiu si mi-a placut!
ce tort a avut? ce forma era ca pare ceva deosebit? mai da' vad ca aveti prieteni cu copii de virste apropiate, ce bine! ai nostri - doar 2 perechi au facut copii si aceia sint cam mari deja (3-4 ani)
:(
De virsta lui nu Codrin nu sint.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

bubu05 spune:
Coraly, super pozele! Daca nu sunt indiscreta, unde lucrezi? Iti spun dupa-aia de ce...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

coraly spune:
Shobo, am avut norocul ca niste prieteni apropiati si care stau la 50 m de noi sa aiba o fetita cu 5 saptamani mai mare, si alti prieteni un baietel cu 2,5 luni mai mare - coincidenta Chiar ca e frumos asa, cresc impreuna si ai cu cine discuta despre meseria de parinti (sau la cine sa te plangi:))
Crinuta, tortul e intradevar Diplomat, mama mea l-a comandat, dar nu se astepta sa iasa roz . In schimb la gust a fost foaaarte bun. Si lumanarea am stins-o eu, ca juniorul nu vroia decat sa puna mana.
Bubu, hai ca m-ai facut curioasa:) De ce ma intrebi?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

coraly spune:
Oana, foarte dulce Vladut. Vad ca si voi sunteti cu pletele in vant:)
Ati primit cumva un cadou asemanator de la mosul firmei???
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

crinuta spune:
Hahaha, tot eu am stins lumanarea lui Rayan.
Lasa ca la anul vor stii si ei.
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Coraly, ai o poza cu Sergiu in care se joaca cu o toba de la Chicco si un carusel cu stativ si aceleasi jucarii le-am primit de Mos de la mine de la servici. Ma gandeam ca poate suntem colege...Tu de unde le ai?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

coraly spune:
Oana, da ... tot mosul de la servici ni le-a adus si noua
Mi-am dat seama si eu de asemanarea asta cand am vazut pozele voastre :)
Tu in ce departament lucrezi acolo?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an