bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Multumim de urari. La multi ani si celorlalte sarbatorite de azi
Spor la invatat studentelor, eu una ma bucur tare mult ca am terminat cu facultatea, ca acum n-as mai avea nici un chef de invatat. oi fi imbatranit deja?
Ixxi, eu am observat ca Liviana a avut dreptate. copiii mei erau tot timpul raciti si eu incercam sa-i tin din ce in ce mai feriti de aer rece, de alti copii, fara nici un rezultat. asa ca am incercat sa fac cat mai rece in casa (la noi sunt 28 de grade si nu pot opri caloriferele ca sunt robinetii stricati), asa ca stam toata ziua cu geamul deschis, iesim cat de mult posibil afara, si slava Domnului, nu au mai racit in ultima vreme, sau daca incepe o raceala le trece imediat daca-i tin pe afara. nu stiu daca la voi se poate aplica solutia asta, dar la noi a dat rezultate evidente.
Magga, eu nu mai spal rufele copilului separat de ale noastre.
Bubu,eu n-am ajuns la nici un rezultat cu olita. l-am pus de cateva ori, dar n-a facut niciodata nimic

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi !!!
Sa cresteti mari si sanatosi ,sa va bucurati parintii sa la aduceti multe , multe bucurii in viata!

ELENA+ ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Poze de la vizita de azi si nu numai:
http://community.webshots.com/user/sweety29103

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, mai, ce baieti draguti si carliontati(unul din ei )!
Shobo, am vazut si pozele voastre de la mos, sunt super!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hehe, o sa pun si eu niste poze de la intilnirea cu...baietzei
AICI
hihi, ce m-am smekerit

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Shobo, poate pui si tu pozele.

Cine deschide capitol nou?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Magga, asteptam cu interes sa ne spui ce ai cetit desore copchiii astia plingacioasi noaptea.

Eu nu ii mai spal rufele cu detergent special de la 3 luni.
Acum, incep incet-incet sa i le amestec cu ale noastre, inca nu am facut trecerea totala, adica intai astea mai colorate, mai de exterior, nu albiturile. dar stiu ca e bine ca la un mom dat sa se spele cit de cit impreuna, bineinteles ce se preteaza sa mearga impreuna.
cu oala inca nu am inceput, dupa 1 an.

Liviana, mi se pare ca se mentine mai mult coafura si parul nu se mai ingrasa, cam astea ar fi avantajele. si imi place f mult sa fie drept, ca al meu este ondulat putin si nu imi place.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Eu ii spal rufele cu detergent normal de o luna, iar pana atunci i le-am spalat cu Teo.
Cam tot de atunci le amestec si cu ale noastre, dar nu chiar orice: cu bluze, prosoape, lenjerie de pat, cam asa.

Cu olita nu ma grabesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, m-am indragostit (in locul lui Vladutz) de fetita ta! E superba, sa-ti traiasca!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65728" target="_blank">bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput