bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 14

magga spune:
Hello mamicilor,
Multi Ani SAbinei, Norei si lui Nectarie!!! Sa crestetzi mari, frumosi si sanatosi.
Tomasa, hello consoarta mea, esti studenta, draga mea? Eu nu mai sunt, dar ma bate gindul sa ma inscriu la istoria artelor, mi-e dor de examene. si se poate cu bb, depun marturie, eu mi-am terminat de scris lucrarea cam atunci cind Hana avea sase luni, a fost un efort, dar unul omenesc. Bine ca dupa aceea, cind sa dorm si eu noaptea, ca terminasem de scris, a inceput sa se trezeasca Inaltzimea Sa Principesa, dar acum o sedez seara cu ceai de tei si doarme neintoarsa. Oare de ce nu mi-o fi venit ideea asta mai de mult?
Shobo, eu am program de sase ore, dar nu cred ca e acelasi procedeu.
ioi, a cazut ceva la Hana in camera

simonadinca spune:
MULTUMIM DIN SUFLET DE URARI!!!
Imi este tare dor de voi dar, deocamdata, tb sa fiu 24 cu 24 langa Norisorul meu.
La Multi Ani sanatosi pentru Sabina si Nectarie!
pupici
www.ioana-eleonora.go.ro

ixxi spune:
Amaya spune/mi te rog de unde ai comandat/o? pe net?
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

magga spune:
vream sa va scriu mai multe despre copiii astia acre urla tot timpul si se trezesc noaptea, adica ceea ce am cetit si eu, dar nu se poate acum, Domnisoara face o criza de furie si isi musca degetele in momentul asta, mai sunt asemenea furiosi pe aici?
Am vazut o gramada de poze si frumoase, gata bebelusia, am trecut cu totii (aproape) la copilarie...
IINTREBARE pe fuga: voi mai spalati hainele copilului separat de ale voastre ?
va pupam,

ixxi spune:
Oana eu sun anul 4, iar la anul in feb am licenta (IDD). uneori asa/mi vine sa las totul balta......

bubu05 spune:
Magga, eu nu le mai spal separat, doar lenjeria noastra intima o spal separat de restul hainelor.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Voi ati pus copiii pe olita? Sau fac deja la olita? Vlad nu vrea sa stea pe ea, se ridica, se maraie...am inceput pe la 10 luni, l-am pus de cateva ori si apoi am renuntat. Ieri am incercat iar...si la fel. Am zis sa-l pun in fiecare zi o data, apoi mai des, dar nu stiu la ce interval...ca nu stiu cand face!
Voi cum procedati?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

ixxi spune:
Eu spal rufele separat si cu dermalin, dar de la 1 an trec pe dero norma...de oameni mari . Stiu ca exagerez...dar nu ma pot abtine....
oana eu am inceput cu olita de la vreo 7 luni...dar nu o folosim decat pt kk. stiu cam la ce ora face si...pac...ei ii place pe olita caci ne jucam...

Amaya spune:
Paula, multumesc mult...oricum plange in fiecare seara cand ii curat nasul si vrand nevrand e tinut cu forta la operatiunea asta.
Kita, din nefericire el a luat raceala de la mine, cred, fiindca eu sunt racita de pe 1 si n-am avut cum sa evit contactul cu el...asta e acum, e prima data cand raceste in 11 luni, trebuia sa trecem si prin asta...multumim mult pentru urari.
ixxi, eu am comandat-o prin internet de aici RECLAMA MASCATA si azi dimineata m-au sunat ca vin sa mi-o aduca tot azi...abia o astept (sunt cu aspiratorul la usa ca sa-mi arate cum sa o folosesc).
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)