Mamici de ianuarie-februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu vreau sa-l am cat mai repede pe Marco in brate, dar cum trec de nastere? Mi-e tot mai frica fetelor. Clau saracul nu mai stie cum sa ma linisteasca. Mama, tata, bunicii ma incurajaza, dar eu ma cc pe mine de frica.

Am mancat acum punem de o cafea si pe urma la tv. e asa frumos si cald afara, caci cred ca iesim mai incolo la o plimbarica.

Asteptam vesti de la Ralu, cu toate ca a scris ca sotul va fi cu prietenii, asa ca cine stie cand ne va anunta.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani mamici cu burtici!Va doresc un an bun si nastere usoara.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Uraaaaaaaaaaa... SMS de la Ralu

La 13:30 a venit pe lume minunea noastra si e superba. Are 3500gr, 52cm si apgar 9. A avut fularel. Fericirea e imensa

, Deea 34+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

FELICITARI RALUUUUU !!!
BINE AI VENIT PE LUME ANASTASIA!

J 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI BURTICI SI MAMICI CU BEBICI!
Adica intru pe net sa vad ca a nascut Raluca si ne-a facut si Monica bucata!
Monica si Raluca, sa va traisca printesele si sa va bucurati de ele! Sa fiti sanatoase toate si refacere rapida!
Catalina, am vazut ce m-ai intrebat, dar azi, ca eu.........nu prea apuc sa servesc net! Ma grabesc sa reaspund ca pe tine nu se stie cand te apuca si fata mea se trezeste imediat! Deci
1. Eu ma mulg in timpul fiecarei mese a fetei, fiindca e lenesa si suge greu si mult timp (oi avea eu canalele infundate). Stiu ca trebuie golit sanul, dar am reusit doar de cateva ori , fiindca nu stiu cum se face dar musafirii atunci se gasesc sa apara! Acum cred ca nu ma mulg intensiv si fiindca de groaza ca nu am lapte, am cazut in cealalta extrema: febra laptelui- de ieri am frisoane si sani ca piatra. Ma tot gandesc cum sa fac. Sper sa descopar pana voi celelate veti avea ceva probleme!
2. O sterilizez de fiecare data prin fierbere (si se face tare urata).
3. Laptele care ramane (de obicei maxim 60 ml, ca mai mult n-ash vrea sa-i dau cu bibe), il tin la frigider pana la urmatorul supt, cand il incalzesc in baie de apa.
Sorry fetelor, sper sa mai revin, dar ma cheama puiutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, cu cata bucurie a inceput anul asta !!!! Sa dea Domnul sa ne tina tot asa

Am intrat sa va spun de Ralu, si cand colo .... am alta fericita de felicitat

Felicitari mamicuto Monica . Sa iti fie zilele ce vor veni la fel de fericite ca cea de azi

, Deea 35+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

La multi ani fetele!!!
A inceput anul in forta...2 fetite
Monica felicitari ,sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!
Ralu refacere rapida si sa va traiasca minunea!!
Deea se pare ca e bine Ralu daca a scris sms asa repede nu? (la 13.30 a nascut si la 14.30 a trimis deja sms)
FELICITARI fetele!! mult laptic si fetite cuminti va doresc!

39+BIANCA

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Aoleu nici nu am apucat sa va zic la multi ani si toate cele bune si s_a ,ascut noramea . Deci de aia a fost fiimiu agitat toata noaptea...
Monica felicitari , pupa nora dulce din partea mea si a lui Mario, sa fie sanatoasa si mancacioasa iar tu sa te refaci repede dupa operatie si sa ai mult laptic. De abia astept sa ne conversam intre pauzele de masa.
Raluca sa iti traiasca printesa si sa te refaci repede. Te asteptam cu detalii si cu poze .*Uau ce inceput de an. Nici ca se putea mai frumos.
Si ca tot veni vorba va doresc tot ceea ce e mai bun pentru voi, nasteri usoare si copii sanatosi . Fie ca noul an sa va aduca exact ceea ce va doriti voi .
Va las un pic ca sunt ko de oboseala dar revin eu.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

BRAVO RALI! Sa-ti traiasca Anastasia mica, sa fie sanatoasa si fericita!!

Ce inceput de an furtunos.
Vreau si euuuuuuuuuu!!

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Am citit si eu din urma..a fost o seara palpitanta din cate vad..
Nici nu am apucat sa va urez toate cele bune in noul an..dar aflasem de Ralu si eram asa de incantata...de parca nascusem eu(cred ca hormonii sunt de vina
Deea multa sanatate si sa stai cuminte..mai ai un pic ..stiam ca ai fost in spital..dar credeam ca e ceva de rutina.Ai grija de tine,si.. bebelina sanatoasa si cuminte
LA MULTI ANI burticute si mamici...sa fie noul an asa cum il doriti,plin de realizari,sanatate si..bebelusi cuminti,sanatosi si..frumosi!!1

anca

Mergi la inceput