Mamici de ianuarie-februarie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 2
asteryaro spune:
Felicitari, Moni! Refacere rapida, bebe sanatos, cuminte si frumos si mancacios!
Sa traiasca primul Bebe de 2006!!!
La multi ani!
Kiki
34w
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Mie nu mi se pare ca a coborit burta..dar om mai vedea si sapt. viitoare...Eu tot imi mai aduc aminte sa mai bag cite ceva in bagajul de spital...daca ar fi sa-l ridic as naste pe loc!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37+ si 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

marchplayer spune:
LA MULTI ANI DIANA, BINE AI VENIT LA INCEPUT DE AN! mONICA ITI UREZ SANATATE, REFACERE RAPIDA SI HAI REPEDE PE FORUM CU POVESTEA!!
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR SI BEBELACILOR, SA AVETI UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI ALATURI DE MANDRETELE VOASTRE DE COPILASI!
Eu acum m-am trezit, am intrat sa va urez una alta si o gasesc pe Moni nascuta? Ma duc sa citesc din urma ca am restante!
Eu am petrecut revelionul cu niste prieteni si am stat pana la 4 dimineata, n-am dansat si n-a fost ceva excceptional dar nici n-am stat in casa!
daniela 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Sa avem un An Nou plin de bucurii impreuna cu sotii si bebelinii nostri!
MONICA, felicitari! Ce repede ai nascut! Sa-ti traiasca bebelina, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si frumoasa! Am scris eu aseara intr-un mesaj ca poate nasti, ca ziceai ca te doare burta.
RALIRALI, iti tinem pumnii sa nasti si tu cu bine si sa ai o bebelina superba!
CATA, ma bucur ca te simti bine
! De-acum incolo poti sa nasti, ca ai facut 37 de saptamani.
Fetelor, cate suntem la rand sa nastem saptamana viitoare: sunt eu, ANDA, URSOAICA, ELLA, TOANCA, poate si CATA, GIOVA si sigur mai sunt cateva fete. Cred ca o sa fie o saptamana plina de bebelini.
Am si eu o intrebare: cum sa fierb pompa de san? O pun de la inceput in apa sau doar cand clocoteste apa? Si cat o mai tin in apa dupa ce a clocotit?
Sunt curioasa de ce a nascut MONICA cu cezariana. Si ce repede a putut sa sune! Poate a facut anestezie locala doar.
Noi ne-am culcat aseara pe la 2:30, n-am plecat de acasa. Am papat, am iesit pe balcon sa ne uitam la artificii si ne-am uitat la televizor.
Abia astept data de 6 Ianuarie! Mi-e si frica, dar abia astept sa-l tin in brate pe Ayan!
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
La multi ani
!!!!
Na
, de ce n-am intart mai repede, ca Monica a si nascut si eu nu i-am facut galerie. S-a grabit Diana,nu gluma!!!
BIne ai venit Diana, prima
din 2006!!! 
Felicitari Monica!!!
Sa fie sanatoasa, cuminte, frumoasa si fara colici!!!! ![]()
Aseara imi zicea nasa lui bebe, ca a aratat la Tv , ca este anul cainelui- parca si ca, copii nascuti in acest an sunt destepti, onesti, etc. Ca toti chinezii se inghesuie sa faca bebei acum, si spera ca asa creste natalitatea Chinei.
gio
si bb Marco 38+
marchplayer spune:
Sunt eu ametita sau Rali azi naste prin cezariana in jur de ora 12?
daniela 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
'NEATZA BURTICUTELE MELE!!!
LA MULTI ANI!!!!UN 2006 PLIN DE IMPLINIRI!!!!
MONI,SA-TI TRAIASCA PRINTESA..SI SA FITI SANATOASE AMINDOUA!!!!
RALI..TINEM PUMNII....
Noi acum am facut ochi...Marius s-a dus sa joace la loto...
Noi ne-am culcat pe la 4...A fost o seara linistita...in familie...
Fara dansulete...cu papa si televizor....
Momentul 12 noaptea..cu toate cele..si cam atit....
Mi-e foame....
Ma duc sa pap ceva si mai intru...
Ca nici nu vad bine tastatura..nici pe ochi nu m-a spalat...![]()
Voiam sa stiu ce noutati mai sunt...
Cata..ma bucur ca Bia a fost cumintica...
Deea ..ai grija de tine...stiu cum e sa tragi de fiecare zi...
Dar tu ce probleme aveai???De ce vrea bebe sa iasa?Ca mi-a luat D-zeu mintile....
A avut dreptate T...
Hai ca vin fuguta..
Nicole
32+
anasebe spune:
Daniela, Rali a zis intr-adevar ca opartaia va incepe in jurul orei 12:00, asa ca asteptam.
ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
J G spune:
LA MULTI ANI!!!
Ia uite ce s-a enervat Monica si cum a comis-o!
Monica, felicitari! Sa-ti traiasca fetita scumpa, sa fie sanatoasa si frumoasa!
Ralu asteptam vesti (deja la ora asta probabil ai fetita in brate!)
Pana acum avem numai fetite azi!
De mine ce sa va zic, am petrecut bine azi-noapte cu prietenii doar ca am avut niste intepaturi in burta sau col, nu stiu exact. Dar am luat nospa si a fost bine.
Giova si eu m-am imbracat frumos dar nu mi-am curatat unghiile, le-am dat cu intaritor incolor si a mers si asa!
Azi trebuie sa ma duc la mama, ma asteapta saraca cu bunatati. dar cred ca e ultima oara cand ma deplasez la Ploiesti ca mi-e din ce in ce mai greu.
J 34+
utocatalina spune:
Alina si eu abia astept sapt. viitoare...nu ca mai cred ca nasc eu, dar astept sa te vad pe tine si pe restul fetelor carora le-a venit rindul cu bebeii in brate...eu astept ziua de miercuri sa fac eco si sper sa-mi fixeze si mie ziua pentru cezariana!
Nico Deea are preeclampsie si de aia o scoate mai devreme pe bebelina!Vad ca ai rezistat aseara pina la 4:00...esti tare...eu la 1:30 dormeam deja dusa...eram frinta ca, cu o zi inainte nu dormisem mai mult de 2 ore/noapte...Janina du-te dupa bunataturile facute de mama ta...daca te simti bine, go!Daniela si noi am fost la niste prieteni ieri...nu a fost cine stie ce, dar vorba ta "nici nu am stat acasa"...Bia a cam alergat prin burta...de fapt mereu cind imi pun salopeta alearga...simte ca iese din casa?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37+ si 1 zi ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!