Mamici de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetelor ce m as face fara voi nu stiu !!!! noroc ca scrieti despre tot ce se petrece cu voi si asa ma pot ghida si eu din pacate si eu am niste scurgeri nu as putea zice ca chiar maro dar aproape si astea numai cand stau mai mult in picioare sau cum am stat astazi in ploaie. binenteles ca am cam intrat in panica ..acum ca am citi ce ati scris m am mai linistit putin.macar nu sangerez.stiu ca nici petele astea nu sunt bune.eu mai am o problema poate ma ajutati cu un sfat:nu am fost pana acum la doc ginecolog ptr ca nu am putut da de ea , culmea si drept sa va spun stau cam departe de giulesti ca sa bat drumu' asa aiurea.rugamintea mea este:recomandati mi un doc bun de la cantacuzino, va rog, ca e mai aproape de mine.si trebuie sa ma duk cat mai repede la doc.
va multumesc anticipat si va pup
aveti grija de voi si de andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna seara, fetelor!

Aveam si eu o intrebare: ce fel de creme folositi pentru burtica; am fost la farmacie, mi-a dat farmacista un gel "supliform" - se numeste, cica e 100% natural, dar in prospect nu scrie nimic de sarcina; o colega de-a mea - deja mamica, mi-a spus sa ma dau cu o crema din vitamine; am fostt la farmacie si mi-a dat farmacista o crema din vitamine facuta de ele; totusi, nu stiu ce sa folosesc, mi-e frica sa nu dauneze; voi ce folositi (daca ati inceput sa folositi) sau cele care au deja ce au folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
Letitzia, eu folosesc crema anti vergeturi speciala pentru femeile gravide de la Galenic. Este foarte buna. Nasa mea s-a dat cu ea toata sarcina si nu are nici o vergetura. Singura problema e ca este f. scumpa (in jur de 900.000 lei). Acum, depinde si cit o sa ma tina. Eu am inceput sa ma dau de curind cu ea. Sper sa nu fiu nevoita sa cumpar in fiecare luna cite un tub.
Alexia, la ecografia facuta la 8 saptamani si jumatate, bebele meu avea 182 cm si era perfect normal. Ma tot uit pe poza, dar nu vad unde scrie si citzi cm avea sacul. Eu zic sa nu-ti faci probleme, pentru ca bebele tau corespunde varstei sarcinii.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

si eu tot crema de la galenic o folosesc, dar am gasit-o inca de luna trecuta la sensiblu cu 750.000, sa fie un mare noroc? este speciala pentru vergeturile din timpul sarcinii, pentru abdomen, solduri, sani. sper sa functioneze. miroase si frumos.
madyn, te pupic, ce bebe mare ai. il vad si eu marti la moisa.

mishi
aproape 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

DPN-17 AUGUST

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Nu am mai ajuns sa merg sa dau examenul astazi deoarece de dimineata a nins mult si era pericol sa se inchida autostrada asa ca am renuntat.
Cristina_Ana si Mishi nu vreau sa va descurajez insa daca e sa faceti vergeturi o sa le faceti indiferent ce creme folositi.
Si eu am folosit crema de la Galenic sarcina trecuta dar din pacate tot am facut vergeturi,o gramada
Culmea e ca nu au aparut decat in saptamana 37,credeam ca am scapat insa cand a coborat David m-am umplut rau de tot pe burtica jos,si dupa aceea au aparut pe sani si pe coapse.
Stiu si persoane care nu au folosit creme speciale,doar hidratante si nu au facut vergeturi,depinde de fiecare.
Va urez sa va ocoleasca vergeturile!

Stefania 10+

David

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Va urez un an nou cu multe impliniri, sarcini si nasteri usoare.

Eu incep acum sa scriu la acest subiect, am numai 7 saptamini de sarcina obtinuta prin FIV, la 35 de ani. Totul a mers bine pina la Revelion, adica aveam ceva dureri de burta si sinii umflati, dar inca nu aveam greturi si nu vomam. La 5 saptamini am facut o ecografie unde am vazut sarcina in uter, de 1cm.

Problema care ma ingrijoreaza foarte tare este ca de 4 zile nu mai am nici un simptom, toate mi s-au desumflat, nu mai ma dor sinii, nu mai simt nimic. Nu am scurgeri, singerari.

Am tot sunat la spital si ma ametesc toti pentru ca doctorii sint inca in concediu si vin abea saptamina viitoare.

Este normal ca sarcina sa evolueze bine si fara nici un fel de simptome? Sau totul este terminat?

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata burtici.
Eu mai merg la eco abia saptamana viitoare si parca nu mai am rabdare. Fetelor, dupa ultima eco bebe are azi 11 saptamani dar dupa UM are 12 sapt si 2 zile. Eu mai departe cum socotesc, si cand sunt intrebata de varsta sarcinii pe care o spun??????
Referitor la vergeturi, eu la prima sarcina n-am facut deloc pe burta si aveam 100 kg. Si nu m-am uns cu vreo crema scumpa, cel mult de 2 ori pe sapt cu lotiune de corp. In schimb am facut pe sani, si pe astia ii ungeam in fiecare seara. O prietena de-a mea s-a dat cu tot felul de creme si tot s-a umplut de vergeturi pe burtica. Asa ca depinde foarte mult de fiecare organism. Nu inseamna ca nu e bine sa incercati sa le preveniti, dar sa nu va faceti prea mari iluzii.
Mia, bine ai venit de la "mamici din nou aspirante". Mai spune-ne cate ceva despre tine.
florina, bine ai venit si sarcina usoara! Eu la prima sarcina nu am avut nici un fel de simptome si bebe a fost perfect. Acum totusi ar trebui sa vezi un doctor, macar mergi la camera de garda la o maternitate. E foarte important sa te linistesti, stresul face tare rau la bebe. Si o eco te va lamuri mai ales ca mai ai una facuta si se compara masuratorile. Eu cred ca bebe e bine, dar pentru linistea ta fa un drum pana la camera de garda. Astept vesti bune de la tine!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata burtici,

Ce faceti? Eu am ajuns la servici,sper sa fie liniste azi pt ca vreau sa invat,incep sesiunea,primul examen il am pe 21 ianuarie,la microeconomie...cam nasol,dar nu ma sperie pe mine un examen.Eu ma simt bine,adica nu mai insa aseara mi-a fost cam rau,aveam ameteli,imi era greata,nu mi-a mai fost de f mult timp,si ma mai durea si burta,parca ma taia cineva...acum ma doare putin capul,sper doar sa nu apara vreo problema.

Voi cum va mai simtiti?

Va pup pe toate

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

[navyNeatza burticutze
La mine ceva nu e in regula. Mananc nu pentru 2, ci CAT 2. Am luat azi-dimineata o pereche de pantaloni pe mine si nu i-am putut incheia. M-AM INRGASAT. Si daca am inceput depe acuma...pai cum o sa arat la 5-6 luni? Ca mi-e frica sa ma gandesc la 9 luni cum voi fi. Mananc orice si a niste pofte ciudate...noroc de iubi care ma intelege si se sacrifica pentru mine. Daca l-ati vedea cum se uita la mine cand ii cer cate ceva...si merge sa imi cumpere...Cu toate ca vine obosit si el de la munca, ce nu face el pentru graviduta lui. D-aia il iubesc.
[/navy]

POZE

Mergi la inceput