Mamici de mai-iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
DianaR spune:
Salut fetelor! Ei s-a inviorat insfarsit atmosfera si aici!
Irinel
si celelalte fete care inca nu simtiti instinctul matern, eu am patit la fel la prima sarcina, as putea spune ca povestea mea seamana mult cu a lui Irinel. Am crezut ca-i din cauza ca am nascut prin cezariana si anestezie generala, si de asta, dar se pare ca nu. Oricum, cine are rabdare eu am deschis mai demult un subiect despre asta si mi-au raspuns mai multe mamici, poate aveti chef sa cititi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43501
Miscarile bobolinei imi plac deocamdata, cand mai creste burta vor deveni mai puternice si poate neplacute, dar stiu ca si la Vladut mi-a placut sa-l simt.
Flori, felicitari pentru baietel! Si tie, Carmina!
Ne apropiem de hotarareafinala, oscilam intre Ilinca si Timea... Inca nu ne-am hotarat, dar cred ca balanta inclina spre Timea... Va spun oricum cand ne-am hotarat.
Bun venit noilor fete! Sarcina usoara!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
crisbar spune:
dilaural, si eu sunt arondata CMU si n-am platit nimic pana acum. norocul nostru, ca am auzit de niste scoruri!!!![]()
dar mie nu mi-a zis nimeni acum ca trebuie sa platesc ceva la genetic lab. de fapt eu nici nu o sa ajung la ei. rezultatele mi le iau tot de la CMU. sunt curioasa: la ce doctor te duci la CMU? eu acum ii folosesc doar pt a-mi da recomandare. mi-am gasit o doctorita care lucreaza la CFR 2...sper sa raman la ea ..ca am schimbat deja una.
LYLY809 spune:
Dilaural, testul de la geneticlab este 120 sau 130 ron (scuze, nu mai stiu exact).
Deci, dr-lui Iosup ii dati o caseta video? de care? din acelea mici de tot? oare inregistreaza si pe Cd-uri? ![]()
Lyly 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
dilaural spune:
quote:
Originally posted by crisbar
dilaural, si eu sunt arondata CMU si n-am platit nimic pana acum. norocul nostru, ca am auzit de niste scoruri!!!
dar mie nu mi-a zis nimeni acum ca trebuie sa platesc ceva la genetic lab. de fapt eu nici nu o sa ajung la ei. rezultatele mi le iau tot de la CMU. sunt curioasa: la ce doctor te duci la CMU? eu acum ii folosesc doar pt a-mi da recomandare. mi-am gasit o doctorita care lucreaza la CFR 2...sper sa raman la ea ..ca am schimbat deja una.
Crisbar... chiar ca noroc! Ca la ce sume am auzit pe aici mi s-a facut rau! Cred ca dadeam faliment cu atatea ecografii si analize...
Eu mi-am facut TripluTest la CMU dar doctorita mea (Dr. Cezara Bucur) ma trimite la Genetic Lab pt. Calculul de Risc care ofera pana la 85-90% acuratete a rezultatelor fata de TripluTest care e in jur de 65-70%... Cel putin asa am inteles eu... Poate stiu fetele mai mult si mai bine...
Mie imi place mult Cezara Bucur si nu m-am dus la ea pt ca este la CMU. A fost o coincidenta. Eu am alt medic ginecolog de la 18 ani (deci de vreo 12 ani numai la el ma duc) dar din pacate din cauza unor probleme de sanatate el nu asista la nasteri de nici un fel. Si n-as fi vrut doar sa ma urmareasca pe parcursul sarcinii si apoi sa nasc cu altcineva. Am zis ca incep cu un doctor si termin tot cu ala. Pe el l-am intrebat cum e Cezara (sunt colegi de ani de zile la Giulesti) si o mai stiam si de la nasa mea (care a nascut cu ea) si de la sor-mea (sunt cumva prieteni de familie).
Asa ca bafta mea ca este la CMU... m-as fi dus la ea si fara sa fie la CMU la cate lucruri bune am citit si aici...
Tu la cine te duci?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
16+
doroti_5 spune:
Buna la toata lumea!
Multumesc de primire in colectivul viitoarelor mamici fericite.
dupa cum am inteles trebuie sa dau si eu niste date: DN: 05.01.1983, DUM:07.08.2005, DPN:15.05.2006.
as vrea si eu sa fiu la inceputul paginii, si chiar se poate sa am si un carucior roz, dupa cum bb-ul va fi fetita, si o sa o cheme Natalita-Elena.
Am observat ca va deranjeaza scaderea sau adaugarea de greutate, sa stiti ca eu de la inceputu sarcinii pina acum am adaugat vreo 6kg si nu ma deranjeaza, ma gindesc ca mai tirziu vor scadea ele de la sine, pentru ca eu am fost totimpul slabuta de ma lua vintul si acum bat la 65kg, chiar ma bucur sa vad si eu cum imi sta mai plinuta.
In ceea ce priveste instinctul matern, eu sunt fericita de cum am aflat ca sunt graviduta, si asa de nerabdatoare sunt sa o tin in brate ca visez in fiecare noapte ca o tin la sin si o alaptez, dar tot mi se pare ca ar trebuie sa mai fie ceva...
Despre contractii, eu le simt mai mult cind stau intinsa si trec repede.
Imi pare foarte bine pentru burticutele care stiu deja ce-i inauntru.Felicitari!!!
doroti_5
vivighe spune:
Ama merci ca ma adugi si pe mine pe listutza.Acum am observat abia ca ne-ai ordonat in functzie de Dnp.Sunt curioasa cat o sa se respecte ordinea asta...
Azi s-a miscat si bebele meu pe mijloc...pana acum se misca numai in stanga....si intr-adevar nu e foarte placut, dar l-am rugat sa fie cuminte si sa se mute inapoi in stanga...ca acolo imi placea mai mult de el...
Doroti...esti cea mai tinerica dintre noi.Cum de te-ai incumetat?
Ups...hai ca trebuie sa plec la teatru...
22+
CamiM spune:
Salutare
si
si tatici!!!
Bine ati venit fetele noi sarcini usoare si bebei miscareti!!!
Carmina si Flori felicitari pentru baietei!!

Se pare ca aici conduc baieteii sa vedem cum o sa fie pana la urma!!
Cami 22+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
puiudana2004 spune:
LYLY809dr te va intreba daca ai caseta video care trebuie sa fie de marime normala VHS,nu din cele micute si nu se inregistreaza pe CD,dar o poti transfera tu pe urma pe CDchiar si la cei care filmeaza pt nunti si au aparatura pt asa ceva.Deci caseta normala VHS.
Dana
19+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
burtica
Irinel spune:
DianaR chiar m-ai facut curioasa, n-am timp acum ca se termina pauza, da chiar o sa imi fac timp sa citesc la subiectul ala. Voi o sa ii spuneti lui Vladut despre Timea sau Ilinca? Vreau sa spun cu nume, ca sa se obisnuiasca pana la nastere? Ma gandesc ca totusi la eco nu e 100% sigur si daca totusi ar fi baietel, e cam nasol sa ii spui pe urma (adica asa gandesc eu cu Danut, de-asta te si intreb cum o sa procedati voi).
Florypop, felicitari soacra mare, ai fost tare simpatica, m-ai facut sa rad. Pentru Andrei e tare bine sa aiba un fratior si sunt si apropiati ca varsta. Felicitari pentru baietelul sanatos!
Dilaural mie mi-au facut triplul test la 16 saptamani (doar test de sange) si la 18 mi-au facut ecografia. Asa a fost si la prima sarcina. Deci se pare ca e ok.
Irinaghita te loghezi cu userul tau, intri la "Profil personal" si vezi ca undeva in partea dreapta a paginii scrie "Semnatura" sau ceva de genul asta. Acolo poti sa pui numele tau si saptamana in care esti si o sa apara automat la toate mesajele (bineinteles ca poti adauga si alte informatii, orice vrei tu).
Ama,n-am apucat sa ma uit la burtica, da tot nu ma las pana nu-mi fac timp...
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 23+ saptamani