Mamici de mai-iunie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

salutare fetelor si un an nou plin de bucurii si satisfactii...stim noi ce ne dorim cel mai mult....bebei grasi si sanatosi...
din pacate, eu reusesc sa scriu destul de rar, dar de citit..o fac in fiecare zi..
acum am mai mult timp liber, si va rog sa-mi treceti si mie datele in listuta: DN: 29.08.1976; UM: 12.09.2005; DPN: 19.06.2006..
eu inca nu stiu ce voi avea..chiar aseara am fost la ecografie dar n-a vrut sa ne arate decat profilul. e adevarat, ecografia a facut-o medicul ginecolog si nu unul de specialitate. sigur voi afla ce am cand voi face ecografie morfologica la 21 de saptamani.
referitor la haine, si eu am fost zilele trecute la mini prix in otopeni. din pacate, nu mi-am gasit haine speciale de gravida. mi-au zis ca nu mai au..dar mi-am cumparat niste raiati cu talie mai joasa si mai larguti in care ma simt foarte bine.
ma bucur pentru fetele care simt deja miscarile bb-ului...si eu cred ca am simtit ceva...dar nu bag mana in foc ...
eu o sa-mi fac ecografia morfologica la iosup la CMU si as vrea inregistrare dar nu stiu daca trebuie sa ma duc eu cu caseta sau imi dau ei...oricum, cine a trecut deja prin asta...ce-mi trebuie? CD sau caseta video?
pupici la burtici
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

quote:
Originally posted by mihaela.f

He he!

Irinaghita eu ma bucur mult! Cred ca vom naste la o zi distanta! Si tot la dr Protopopescu! Yuhuuuuuu!!!!!

Mihaela
16+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Si eu ma bucur! Tie cum ti se pare dr.?
Vad ca nici tu nu esti din Bucuresti.
Cand ai eco morfologica? Si la tine e prima sarcina?
De nascut, vedem noi cand va fi.. ea mi-a zis maxim 20 iunie. Cat o vrea sa stea.
Te pup si ne mai auzim.. numai de bine sper

P.s. Poate ma invata si pe mine cineva cum se lucreaza cu profilul asta personal, ca nici data nasterii nu mi-o ia.. iar la semnatura nu mai vorbesc ca nu stiu cum se pune saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor....

ce mai faceti??? Cum mai merge treaba???
Eu am fost azi dimineata la Triplu Test. Mi-a luat doar sange (o eprubetica din aia mica) si atat. Eu stiam ca trebuie analizele de sange corelate cu ecografia, asa-i??? La mine ultima ecografie a fost pe 12 decembrie iar urmatoarea va fi la inceputul lui februarie la 20 de sap. (morfo-fetala). Intrebarea este: si atunci cum imi face triplu test?
Doctorita mi-a zis cand am fost ultima oara ca dupa ce primim rezultatele la Triplu Test ma trimite la Genetic lab si pentru Calculul de Risc. Io nu prea mai pricep ce-i cu distanta asta intre zilele de recoltat sange, ecografie, etc... Stiti voi sa-mi explicati?

Crisbar... ai datele foarte asemanatoare cu ale mele. In afara de UM si DPN care sunt identice pana si data nasterii seamana oarecum... hehehe!!! La Iosup te duci tu cu caseta. Si mie mi-a spus ce este bebelina de la 13 sapt.

Pentru hainute si eu vreau sa ma duc la MiniPrix... dar daca ziceti ca nu mai au nimic... Eu vreau pantaloni de serviciu neaaparat. Ca haine sport am primit "mostenire" de la sor-mea dar acum imi trebuie pantaloni de stofa de mers la serviciu ca nu ma pot duce in blugi ...

Va pupic pe toate...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 16+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

Nu mai stiu cine intreba cum se ajunge la Mini prix Otopeni (scuze!), dar uite aici: dinspre Ploiesti este pe dreapta, exact la piciorul noului pod care se construieste, cu cateva zeci de metri de semafor, pana in Metro. Daca vii dinspre Bucuresti, intorci la aeroport, o iei inapoi spre Bucuresti si imediat pe dreapta este magazinul.

Si ca sa "nu avem vorbe", uitati-va si rasfoiti site-ul asta, cam asta e stilul meu si genul asta de tzoale imi plac si le gasesc acolo!: http://www.naissancematernity.com/catalog/malibu.html
au si alte genuri de haine dar nu bag mana in foc pentru ele ca nu le-am "frunzarit" prea mult!

Ioana 21 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

ioana, ai idee cand primesc marfa la otopeni? eu am fost marti dar nu prea aveau marfa...si chiar mi-ar placea sa-mi mai cumpar cateva haine de acolo. oricum, preturile sunt foarte mici si se merita sa te duci sa-ti faci acolo cumparaturile.

Mergi la inceput

dilaural, si eu am fost in dimineata asta sa-mi ia sange pentru triplu test. dar aseara mi s-a facut si o ecografie si dr a zis ca trebuie completate si datele de acolo pe fisa pentru triplu test. pe de alta parte, rezultatele de la triplu test am inteles ca vor fi citite impreuna cu rezultatele de la ecografia morfo-fetala (care va fi peste o luna...cam la 20-21 sapt.).
oricum, mie mi-au zis ca rezultatele de la triplu test le voi primi in zece zile.
se pare ca asa trebuie sa fie distanta intre proba de sange si ecografie. sange se ia la 15-16 saptamani..iar eco mai tarziu. o explicatie mai logica si mai detaliata nu am ...ca nici eu nu prea primesc de la medici .....uneori chiar ma enervez ca nu-mi explica totul cu lux de amanunte.
ma bucur pt tine ca stii deja ce ai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Dilaural,

stiam ca mergi cu datele primite la triplutest la medicul ginecolog; si acolo se discuta intreaga situatie.

Pe mine m-au intrebat doar data UM si atat; am insistat eu sa las si biletul de trimitere de la dr P, incat sa aiba toate detaliile acolo.

Mihaela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

La CMU inregistrarea se face numai pe caseta video normala,nu pe Cd si trebuie sa o aduci tu.Ei nu iti dau casete.

Dana19+

http://community.webshots.com/user/puiudana2004

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

M-ati facut si pe mine curioasa; si eu mi-am luat caseta ca mergem in curand la Iosup;

caseta o dam direct lui iosup? sau discutam inainte la receptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Eu am caseta cu bebe de la CMU Iosup.Te duci cu caseta ta si i-o dai lu Iosup cand intri in cabinet si ii spui lui nu la receptie ca vrei si iunregistrare video!
Eu vreau sa ma duc mai incolo pe la 28-30sapt la 4d tot la el sa am ce vedea ca atunci bebe va fi mare..sunt tare curioasa daca a mai facut cineva 3D-4D la CMU la Iosup,spuneti-mi si mie..iar daca aveti si poze..abia astept sa le vad!irinaghita mercic pt date..o sa le trec imediat!crisbar bine ai venit la noi.O sa te trec imediat pe listuta!carmina mercic pt raspuns..daca o sa ma deranjeaze mi-l dau jos..ma gandeam sa pun ata sa nu mi se astupe gaura dupa aia..vom vedea..Astept pozele de la 4D ca vreau sa vad cat de clar se vad!io 23+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by crisbar

dilaural, si eu am fost in dimineata asta sa-mi ia sange pentru triplu test. dar aseara mi s-a facut si o ecografie si dr a zis ca trebuie completate si datele de acolo pe fisa pentru triplu test. pe de alta parte, rezultatele de la triplu test am inteles ca vor fi citite impreuna cu rezultatele de la ecografia morfo-fetala (care va fi peste o luna...cam la 20-21 sapt.).
oricum, mie mi-au zis ca rezultatele de la triplu test le voi primi in zece zile.
se pare ca asa trebuie sa fie distanta intre proba de sange si ecografie. sange se ia la 15-16 saptamani..iar eco mai tarziu. o explicatie mai logica si mai detaliata nu am ...ca nici eu nu prea primesc de la medici .....uneori chiar ma enervez ca nu-mi explica totul cu lux de amanunte.
ma bucur pt tine ca stii deja ce ai....

Da, ai dreptate ... asa mi-a spus si mie doctorita mea. Eu am programare la ea pe 24 ianuarie. Pana atunci vor veni rezultatele de la Triplu Test. Eu acum am 16 sapt. si 3 zile. Si mi-a mai spus ca atunci cand ma duc la ea imi face programare la Calculul de risc si abia intre 30 ian - 3 feb voi face eco morfo-fetala. Dar nu prea intelegeam cu ce coreleaza analizele de sange... in fine, am incredere maxima in ea si cred ca stie ce face si ce spune!
Pana acum pe mine nu m-a costat nimic... sunt o fericita din punctul asta de vedere... sa nu ma bateti!!! Eu sunt arondata la CMU si nu platesc nimic. Dar la Genetic Lab va trebui sa platesc.
Aveti idee cat costa?

Si inca o chestie... sa va cer si voua parerea. Eu ma vad cu doctorita mea numai la CMU. Ar trebui sa-i dau ei in particular bani sau vreo atentie, ceva? Stiu ca la clinicile particulare este penibil sa te duci cu plicul asa cum se face la spital... chipurile este un mediu mai elevat si mai civilizat. Eu i-am dus o atentie de Craciun... Ar trebui sa-i mai duc cate ceva sau bani??? Voi ce ma sfatuiti???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 16+

Mergi la inceput