Mamici de ianuarie-februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata la toate fetele
MARAKI SA ITI TRAIASCA BB SA FIE SANATOS SI TIE REFACERE USOARA,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineatza burticutze si mamici !
Mai intai as vrea sa o felicit pe Monica pentru Angelo ,sa fie sanatos ,cuminte si mancacios .Monica refacere rapida !
La restul fetelor le doresc Un An Nou plin ,fericire ,sanatate si la cat mai multi bani .
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
MARAKI, felicitari pentru bebelin! Tot timpul m-am gandit la tine! M-am bucurat mult cand am vazut poza acum! Este superb! Sa va traiasca, sa fie sanatos, cuminte, norocos si sa va aduca numai bucurii!
JANINA, zici tu sa stau cuminte, dar eu chiar nu mai am rabdare!
IRINA, nu stiu cine a zis ceva de faptul ca nu alaptezi, dar eu zic sa nu bagi in seama chestiile astea. Sunt sigura ca nu e usor dupa ce abia ai nascut sa te mai doara si sanii si sa faci rani la sfarcuri. Sunt fete care nu alapteaza ca sa nu li se lase sanii, sau ca sa poata sa pape orice. Si nici ele nu mi se par de judecat. Asa ca nu te mai gandi la chestia asta, sunt sigura ca esti o super mamica !
CATA, as vrea sa nasc si de Revelion, sigur! Mai ales ca dr. este de garda chiar atunci. Vad ca tu te tii de cuvant, nasti in Ianuarie. E bine asa, sa mai creasca bebelina. Ai facut bagajul de spital?
Sunt fericita ca acum e Gabi acasa pana pe 3 Ianuarie. Are emotii mari ca se apropie momentul sa nasc.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Ella acum ma uit la pozele tale.
Si nepoata lui sotul a vazut ieri pozele si a zis ca am o burta mare, sigur nu-s gemeni. Si nu am decat 109 cm, nu stiu ce li se pare asa enorma.
Ursoaica imi pare rau ca nu te simti bine, inca putin si scapam. Si eu ma ridic mai greu din pat, dar pe mine ma ingrozesc mainile ca tare umflate sunt. Si nu pot indoi degetele ca ma dor.
Monica, sunt scumpe umidificatoarele alea, dar tare mi-e frica ca trebuie sa le cumparam.Incerc si eu fara, dar daca vad ca bebele are nasucul uscat si respira greu, voi lua, caci alta alternativa n-am. Parca vasul ala cu apa de pe calorofer nu face nimic.
Mesajul de la Maraki nu este cumva mms? Caci daca are camera foto in telef. poate trimite fie pe un alt telefon, fie pe mail.
Asa ma gandeam sa-i trimit si eu la sora-mea, dar nu-l vede numai pe net, ca nu au ceva contracte astia intre dialog si Wind si colac peste pupaza s-a bulit si camera de la aparat. N-am folosit-o deloc, cine stie.
Alina stai linistita ca asa e si Clau. Am facut odata drumul pana la maternitate, ca sa fie sigur pe unde tre sa mearga.
Noua ni se pare ca suntem mult prea tineri si necopti pt. un . Eu 26, el 27. Dar stiu ca vom fi parinti responsabili si totul va fi ok.
E o vreme de cc afara, ninge/ploua/viscoleste din toate partile. Nu ies din casa, pana vine Clau la 16 sa mergem sa mai luam carnita pt. chiftelute, fructe si sa vedem de tort.

Am dormit asa de bine, la 9.30 m-am trezit.Am fost de 2 ori la pp, caci din cauza ovulului aveam impresia ca-mi curge apa.

Fug sa mai bag o tura de haine la masina, caci cine stie cand voi mai spala.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova fiipe faza ca acum ajunge mesajul de la Maraki
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

MESAJ DE LA MARAKI:
"Am nascut ieri la 15.41.Angelo are 2510 gr, 48 cm, apgar 9-10, cu peridurala pusa la ora 13. M-am rupt putin si am 8 fire care se topesc. Maine venim acasa. Aveti o poza cu Angelo in mail. Sa traiasca noile printese. Pupici. Inchid mobilul ca m-a prins o baba. Pa."

Ce nasol ca nu ii lasa cu telef. deschis.
eu oricum ii trimit un sms cu felicitari din partea noastra. Cand va deschide telef. il va primi.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bravo Maraki...hai ca pina la urma totul s-a terminat cu bine, iar Angelos este superb!Ce repede ii da drumul acasa! Cind ma gindesc ca, cu cezaraina, o sa stau mai multe zile in spital, le invidiez nitel pe fetele care nasc natural..aviz Alina..sigur ca am terminat cu bagajul...acum chiar ca sunt super linistita....eu cred ca tot in 2006 o sa vina si Ayan..Ce bine Giova ca ne-ai informat..apropo de burta, a mea nu a mai crescut de mult..am ramas la 103 cm, dar si sorei mele care nu ma vazuse de mult i s-a parut enorma! Referitor la umidificator eu am tot chestie din aia de pus la calorifer asa ca am sa vad cu timpul daca face sau nu fata!Ursoaico asa am auzit si eu de prosop si sapun pentru moasa...astept sa-mi confirmi tu daca este asa ca nasti prima!Ella ti-am vazut burtica...Mare si frumoasa!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Auziti isi aduce aminte cineva daca nu cumva pe 21 dec parca a mers Maraki la doctor si i-a zis ca bb are 3 kg? Faceam si eu o socoteala, ca vad ca e destul de mare diferenta fata de ce i-a zis in urma cu 10 zile si cit are Angelos acum!Imm..isi aduce aminte cineva?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor felicitari pentru noii bebei, nu am timp sa intru plus ca mama doarme in camera cu computadoru asa ca nu as vrea sa o deranjez.
Razvan e cumintel si papa bine, aseara l-am cantarit dupa baita si avem 3.500 gr, e un scumpic si a facut niste falcute de comunist, doar ca l-a cam invatat mama cu brate si povesti dar ii sar lui toate astea dupa ce pleaca mama.
Ne place la nebunie la baita si oricat de nervos, flamand sau obosit ar fi se linisteste instantaneu in cadita. Avem puse pozici in album, la Razvan.
Va pup mult de tot si sper sa mai intru!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Felicitari pentru MARAKI! Deci a nascut natural! Este superb bebelinul! Ma bucur ca vine repede acasa sa ne povesteasca cum a nascut!
CATA, si eu zic ca se naste si Ayan in Ianuarie! O mai naste vreo fata acum pana de Revelion?
GIOVA, e o idee buna cu exersatul traseului pana la spital! Si eu ma gandesc cum va reactiona Gabi cand o sa-i zic ca mi s-a rupt apa. Si mai trebuie sa ma si epileze! Deocamdata ma tine prizoniera in casa, nu mai vrea sa ies deloc afara ca zice ca nasc mai devreme de termen.
JANINA, mie nu mi-e teama deloc cum o sa ma descurc cu Ayan. Sunt sigura ca instinctul matern ne spune ce sa facem.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput