Mamici de ianuarie-februarie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 2
Denisam spune:
MONI- sunt chiar din oras, acolo m-am nascut, e frumo stot si Caciulata si calimanesti si Olanesti si partea cu Horezu si Ocnele Mari si Mici, cam tot. SPer sa revad o parte din locurile astea cand mergem in Mai in tzara si stau 2 sapt la ai mei, depinde si de cate vizite vom avea de facut sau cati se anuntza..2 sapt voi merge in Bucuresti, oricum la socrii le-am zis sa vina ei la Rm Valcea ca eu nu bat drumul cu Emma la Focsani![]()
Pe tine te ustura pielea de pe burtik des, c aeu nu stiu ce am de cateva zile si vad ca si buzele ma cam supara
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA si la Olanesti am stat cu ai mei vreo doua saptamani,si restul zonei am vizitat-o de mai multe ori, e frumos ! Oricum si taica-meu e din apropiere,din partea estica a jud.Gorj,de langa Tg.Carbunesti si acolo e zona faina de dealuri,doar ca nu-i zona turistica.
Eu cu pielea de pe burta n-am probleme,poate de vreo doua ori m-a mancat f.f. putin.In schimb cu buzele sunt in plop rau! E si caldura uscata,din apartament de vina,precis! Degeaba am pus vas cu apa pe calorifer...Ma tot gandesc din cauza asta,sa iau umidificator pe cand vine bebelina,desi au niste preturi...Sa vad cum se manifesta intai!
Am terminat cu pregatirile si plec sa vad daca reusesc sa adorm!
Pusi !
Somn usor la toata lumea!
MONI 38+
si
DIANA

Denisam spune:
MONI- da si zona din gorj e faina, deci inc aun punct comun, tatzii din aceaiasi zona![]()
Somn usor si vise frumoase!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Buna dimineata!
Nu am nascut! Doar v-am spus ca nu va las cu ochii in soare, va anunt!
Nu am mai intrat pt ca sunt ff depresiva (am gasit si cuvantul). Am impresia ca toate imi merg anapoda. Si nu vreau sa va mai plictisesc si cu pasaricile mele. Sunt ff moale si stau mai mult in pat si dorm.
Denisa activa apar din cauza lui Tino care sta pe PC.
In legatura cu Maalox, pe prospect scrie ca este interzis in sarcina.
Moni cred ca se simte de pe acum apropierea acelei zile nefaste 2in1
.
Sunt tare speriata si de fenomenul nastere si de fenomenul crestere si ingrijire bbita.
Pt mine este CEA MAI NASPA PERIOADA DIN SARCINA: nu ma mai pot intoarce in pat (tre sa ma invarta Tino ca pe ...) si asta nu din cauza burticii ci din cauza durerii de bazin, nu ma mai pot da jos din pat decat tot cu ajutorul lui Tino, a scapat Maraki de starile de rau le-am inceput eu (am niste arsuri...de mor, pana si apa daca beau), aaa si plus cosmaruri. Ce sa mai, nu ma mai plang ca ma bat singura pana la urma.
Sper din toata inima ca voi sa nu treceti prin astea.
Tare m-am necajit cand am vazut ca o mamica s-a luat de Irina fara sa-i cunoasca caracterul si daca Irina a considerat ca este mai bine asa pt bbic inseamna ca a gandit mult inainte de a o face. Imi pare rau ca nu am citit mesajul acestei mamici dar poate v-a citit ea explicatia pe care o va da Irina cu toate ca eu o inteleg perfec si fara sa se mai explice, mai ales ca nu te invata nimeni cum sa alaptezi aici dapa-i acolo. Irina din partea mea ai toata stima.
Ank si BB sa va traiasca bblina sa creasca mare si frumoasa iar tu mami sa ai mult laptic sa o poti face mare si frumoasa, iar daca nu ai laptic atunci o punga groasa ...
Bombonicaaaasa va traiasca bblina sa creasca mare si frumoasa iar tu mami sa ai mult laptic sa o poti face mare si frumoasa, iar daca nu ai laptic atunci o punga groasa ...
Marakisa va traiasca bblinul sa creasca mare si frumos iar tu mami sa ai mult laptic sa il poti face un ginerica pe cinste (pt Denisa sau cine se mai lupta pt el), iar daca nu ai laptic atunci un buzunar adanc ...
O intrebare am si eu pt mamicile care au nascut sau burticile care vor naste la Elias voi stiti ceva de dat la moasa prosop+ sapun? Ca eu am auzit ieri si vreau sa stiu ce tre' sa fac!
Si nu uitati stau in umbra si va urmaresc!![]()

pe toate fetele!
Fetelor sunt intr-o mare pauza de idei!
poze
Ursoaica
39+
andiaroro spune:

Felicitari Monica si bine ai venit pe lume
Angelo!
Cine va pune fetelor sa umblatzi prin vecini? Uite ca va enervatzi-fac haz de necaz......vad insa ca si vecinii umbla pe la noi-vezi ultimul mesaj de la capitolul precedent.Irina
,lasa lumea sa vorbeasca! Pe un forum de genul asta oamenii emit pareri proprii, dar nu ar trebui sa judece deciziile unor persoane pe care nu le cunosc.......dar de ......eu nu am citit mesajul initial al persoanei respective,dar daca a venit si pe la noi atata timp cat multe dintre noi nici nu stim ce a zis,iar irina nu daduse detalii-deja mi-am facut o parere despre cine,ce si cum,dar o tin pt mine ca e parererea mea despre o persoana pe care nu o cunosc nici macar virtual.
Ursulina-curaj!Mult a fost putzin a ramas.
Eu iarasi am umblat pe afara aseara si a fost super ger si am si uitat cu bocetele mele sa va zic ca la Paris a nins de 2 zile.In sf-nu va inchipuitzi cine stie ce nametzi- eu de cand sunt aici ma bucur de numai pot si de un fulguletz ratacit care zboara prin aer.Acum au fost mai multi, dar aseara deja cam disparusera-nu conteaza . eu sunt f fericita ca asa an cu ninsori nu am mai vazut
.
Ne pregatim si noi pentru seara asta. Va fi a 3-a intalnire si ultima oficiala inaintede nastere cu bebele nostru(o sa-l mai vedem poate cand o sa mrg la spital sa nasc ). Cristi imi zicea aseara ca e mai emotzionat ca la nici o alta eco, chiar decat prima oara
....ca acum bebe e deja o prezentza activa si mai ales cand stie ca in curand il va tine si in bratze.....
ana 32+
ellarad spune:
buna dimineatza!
Felicitari Monica pentru un bebe asa de scump! Insanatosire grabnica!

uite ca m-au apucat si pe mine insomniile....
si am facut o burta imensa.
toata lumea se mira si ma intreaba daca am gemeni.
creste in continuare si ma ustura pielea de nu mai pot.
pun si eu niste poze pe contul comun.
proaspetele mamici, ne scrieti si noua povestea nasterii?
Ella si
Daniel Alexandru 38+
ellarad spune:
am trimis poze pe contul comun.
vad ca nu e nici o activitate pe forum asa ca ma duc sa ma bag in pat langa sot.
Ella si
Daniel Alexandru 38+
anasebe spune:
' Neata fetelor.
Ella, stai linistita ca si pe mine ma intreaba lumea daca nu am gemeni. Exact ceea ce mi-ar lipsi.
Pe mine cred ca ma apasa bebe pe col ca de abia ma mai pot misca, cat despre ridicatul din pat...am nevoie de ajutor. Si ce e si mai grav este ca azi am treaba si trebuie neaparat sa ies in oras.
. Normal ca a si inceput sa ploua...nici nu vreau sa ma gandesc.
Beau cafeaua, ma imbrac si plec.
PS: Mesajele care insoteau poza lui Angelo sunt din partea firmei de telecomunicatii (O2). Primul ne spune ca putem raspunde gratuit la mesajul respectiv in termen de 30 zile . Mesajul nu trebuie sa contina mai mult de 1000 caractere si va aparea direct pe displayul celui care a trimis original mesajul. Al doilea mesaj spune ca daca vrem sa aflam mai multe detalii despre trimitereade fotografii prin O2 sa intram pe site/ul.... etc. Neinteresant.
Germana e a doua lb. materna asa ca...![]()
ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
miraklucker spune:
Buna dimineata fetelor!!
Au inceput si la mine insomniile, nu mai pot dormi asa mult chiar daca copii dorm mai bine eu m-am trezit la 6 si pauza somn.
49 e prefixul Germaniei si .de de la sfarsit inseamana tot Germania deci sigur e de la Maraki. De tradus vad ca v-a tradus ana, asa e e neinteresant ce scrie!
MARAKI sa-ti traiasca feciorul sa creasca sanatos si sa fiti fericiti!!.
noi azi lenevin nu avem nici un program poate scap si ma duc sa mai bat magazinele singurica daca tot e sotul in concediu.
Mira
32+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
utocatalina spune:
Neata
...fetelor am dormit mult, sigur nu se poate spune si bine, din cauza durerilor, dar macar am dormit
...sa stiti ca nu am mai eliminat dop
...doar v-am zis ca ma tin tare sa o nasc in 2006
...vremea asta cred ca ma va trage la somn toata ziua...ieri am splalat invelitoarea de la leagan si primul nivel de la patutul Biei si i-am pregatit si ei bagajul cu care o scot din spital...treab nu am de facut..Dan trebuie sa dea cu aspiratorul, sa spele pe jos si sa stearga praful, mincare o sa am maine de la ai mei si ai lui...asa ca voi sta ca o pasa
...a..am uitat...am numai citeva rufe de calcat, dar e bine ca nu seunt decit citeva...
Monica felicitari pentru Angelos
...am vazut si eu poza..super scumput!
Alina ai grija ca e a 2-a oara cind te-am visat ca l-ai nascut pe Ayan!
Ai vrea de Revelion?![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!