Bebelusi de iulie-august 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Lia2000 spune:
Fetelor, sa va zic ce cadou am primit de Revelion: Un truck ne-a lovit in masina, din spate. Suntem ok, dar dimineata o duc pe fie-mea la spital sa o verifice si aia.
N-a fost impact prea puternic, dar a fost o zdruncinatura zdravana si gramezi de cioburi in jurul fiica-mii. Am tot sucit-o si pe fata si pe dos, nu mi s-a parut sa aibe ceva.
E posibil sa se intample ceva cu BB de la zguduire? Ca tot am citit despre sindromul scuturarii
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
andre_ea spune:
Buna!
In prag de an nou ma trezesc si eu cu intrebari, daca o mai fi cineva pe aici sa imi raspunda : am descoperit la un punct alb pe gingia de jos a lui Tudor. E exact langa dunga din centru. Parca simt la deget, parca nu simt. Cred ca mai mult vreau eu sa simt. Sa fie dintisor? Asa doar un punct cat un varf de ac?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Anca, nora are dintisori? N-am apucat sa citesc, dar va felicit din tot sufletul! Sper sa fi fost fara dureri mari.
Va doresc un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri, alaturi de comorile noastre!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
truli-luli spune:
Am intrat si eu sa va urez un an nou 2006 plin de bucurii, sanatate pt bebelusi, sa creasca mari , sa ne daruiasca inca muuuulte bucurii, asa cum au facut-o si in anul care trece!
Cami si ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Oana C spune:
Lia, chiar daca nu pare ca are nimic, eu as duce-o la dr. Stiu ca e aproape New Year's Eve; sigur o sa o verifice daca o duci la Emergency (mai ales ca la voi e si gratuit).
Asta-i panarama cu car seat-urile astea; iti pui copilu' acolo, il legi fedeles sa nu i se intimple nika in caz ca tu lovezti pe cineva, dar daca te loveste altcineva din spate ai pus-o ; capusorul lui bebe se duce spre spate si nu mai esti sigur de nimic.
Imi pare rau ca ati trecut prin asta.
MonicaI, imi pare f rau ca bebe Andrei trebuie sa treaca prin asta; f aiurea cu injectiile; si eu sint speriata de ele.
Emaaimee, multumim pt informatie. FELICITARI PENTRU DINTISORII OANEI!!!!! Evei i-au iesit la diferenta de 10 zile , asa ca acum sint inegali, asa cum se poate vedea si din poze.
Am pus poze in ultimele 2 albume (691 - Eva 6 luni, 71 - Eva jucindu-se in fundulet).
In unul din albume sint poze si cu dintisorii ei inegali ; stingul este mai mare, ca a iesit primul, dreptul mai mititel, ca-i cu 10 zile in urma
Va uram si noi un an nou plin de bucurii, sanatate si tot ceea ce va doriti alaturi de familiile si micutii vostri!!!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
anis spune:
Andreea..e dintisor.Asa ca FELICITARI!!!!
Hai ca fug si io LA MULTI ANI!!!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Am intrat si eu sa va urez!Multumesc pt felicitari va mai raspund la anu'Sper sa nu fie urgent,dar tre'sa merg sa trag un nani cu fata daca vreau sa stau sa dau noroc cu sampanie cu tati.Tot acasa il facem ca am deranja programul fetei!
Andreea-asa simteam si eu acu' 2 sapt,sigur e dinte ca si eu eramSi eu ziceam ca vreau sa fie si uite de ce am patimit atat,era la dublu.Da ai inteles bine are 2 dintisori
Un an nou fericit va doresc tuturor
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
SARBATORI FERICITE !!!
caterina71 spune:
Dragi mamici, tatici si bebei de iunie-iulie-august 2005, va uram un an fericit impreuna. Sanatate, iubire multa si tot ca va mai doriti.
Cati si Alexia (24.07.2005)
andatudor spune:
LA MULTI ANI 2006!! SA VA ADUCA NOUL AN NUMAI FERICIRE ,NOROC SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI !! SA NE TRAIASCA PRUNCII SI SA CREASCA LA FEL DE FRUMOS CA PANA ACUM!!
Noi anul acesta vom pertece revelionul in 3 acasa.Este primul an pe care-l petrecem acasa si e tare special acum ca ni s-a intregit familia.
petrecere frumoasa tuturor!!!
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
anis spune:
Gata suntem pregatiti.Noi mergem in vizita.Va fi pe de o parte revelionul bebelusilor , mai sunt 2 copii ,o fetita de seama cu Ingrid si un baietel de 7 luni , si pe de alta parte revelionul adultilor.
Sunt foarte curioasa cum va reactiona Ingrid de data asta.
Va pupam SI VA URAM UN NOU AN PLIN DE IUBIRE ,FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI !!! LMA 2006!!!!!!!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."