Bebelusi de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

De urat, am mai ura, dar as vrea sa ne mai uram si maine. Poate nu suntem singurii care ramanem acasica!

tuturor celor dragi cu care ne vom reintalni anul viitor!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Salut tuturor din nou dupa o pauza putin mai lunga.
In primul rand vreau sa urez tuturor UN AN MAI BUN CU MULTE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE SI MULTA SANATATE, LA MULTI ANI !!!!
Ati fost tare harnice, am foarte multe capitole de citit, asta inseamna ca s-au intamplat multe, abia astept sa le citesc
Sunt trista dar trece, azi Andrei a luat prima injectie ( Ampicilina ) sper sa se insanatoseasca , a racit la plamani si probabil are ceva virus ascuns, vom afla cu siguranta miercuri cand vor fi gata analizele. In alta ordine de idei stam prost la greutate luna asta a luat doar 200 gr si prb continua.
Sper ca Anul care vine sa ne aduca numai bine: noua si voua tuturor.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini esti la Pitesti? Sunt si eu. Poate ne vedem.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

2006 sa va aduca multe bucurii! Sa va fie copilasii sanatosi, sa cresca mari si sa fie norocosi!
Orice s-ar intampla, vom fi fericite pt ca vom auzi de la puiutii nostrii cuvantul : MAMA!
LA MULTI ANI!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by hristina

Giana, am vazut intrebarea despre suc si am zis sa-ti raspund aici. E posibil ca lui Dani sa nu-i placa sucul tau pt. ca e marul mai acru sau porto. Incearca intai cu un mar dulce( golden) sau cu mai putina portocala.Care sunt proportiile pe care i le dai? Cat si Cat din fiecare? Apoi mai discutam. In nici un caz nu-i da Phaner. I-a placut tocmai pt. ca a fost dulce. El e invatat cu gusturile dulcege.
Vezi ce cereale cumperi. Sa fie pt. 4 luni. Incearca De la Milupa cu mar si morcov.Victoria mananca din astea de la 3 luni jumatate si i le dai cu lingurita.Iti mai scriu dar vreau sa vad ce ti-au mai raspuns la "Intrebari"

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Pai faza este ca lui nu-i place dulce.Pfanner-ul era mai acrisor.Cand ii dau portocala ii place dar cel mai mult ii place sa suga feliuta,nu cu bibe sau lingurita.Merele sunt Golden(dulci)...I-am dat sucul si combinat cate 30 ml din fiecare,si separat,si doar cate 2...ne cam chinuim...Oricum am inceput sa-i dau de cateva zile pulpa...mar copt,azi i-am dat si para coapta pe langa mar.Ii place...
Intrebarea este...e normal sa manance la o masa un mar copt si jumatate de para coapta???M-a uimit cand am vazut cum deschidea gurita si inghitea pana la ultima lingurita...cred ca daca mai aveam mai manca...nu e prea mult?La suc renunt deocamdata.Am sa mai incerc peste cateva zile...poate...

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

In legatura cu cerealele...am luat Ulker Hero Baby.Sunt singurele pe care le-am gasit pe-aici pentru 4 luni.Imi plac ca nu fac cocoloase.Nu am mai apucat sa citesc aseara ce mi-ati raspuns in legarura cu ele pt ca nu a mai mers netul asa ca am facut cum scria pe cutie.(la 200 ml lapte se pun 6-7 linguri de cereale,aproximativ 33-38g) Eu am pus la 50-60 ml lapte de la mine-2 linguri de cereale aproape.A iesit ca o ciulama pe care a papat-o cu lingurita.I-a placut foarte mult!
Trebuie neaparat sa-i dau cu bibe la inceput?E nasol cum i-am dat eu?

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata in Ajun de An Nou!

Am intrat sa va uram si noi un an excelent si sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca toate dorintele si sperantele care au ramas neimplinite din 2005!

Sa ne vedem cu bine in 2006!

Anca si Matei(26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, am vazut dintisorii care v-au chinuit atata. Mica iepurica e o scumpa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Se pare ca toata lumea este ocupata cu ultimile pregatiri pentru revelion! Si eu am sa imbrac bb si merg la mama unde raman in seara asta.
Astept raspunsuri la intrebarile de mai sus dupa revelion,cand cred ca veti fi mai libere putin.Multi pupici de la mine si Dany

La multi ani 2006!!! Noul an sa va aduca numai bucurii si multa sanatate voua si bebicilor!

Giana de Dani
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Monical, sanatate puiului Andrei, cred ca il doare tare la injectie. Important e sa se faca bine.

Eu am terminat pregatirile pentru noaptea asta , Sara e cu tati la plimbare ca e foarte frumos afara. Noi stam acasa toti 3, cred ca ne vom uita la filme, ca programul TV se anunta super manelist.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput