Deserturile Nataliei (3)
Raspunsuri - Pagina 4
madalinad spune:
balbina, mersi frumos!! ma gandesc sa o fac zilele viitoare pe post de tort, mai ales ca as putea sa i-o dau si sarbatoritului de 2 ani. si pare si usor de facut?!
adrienne12 spune:
Asa si la mine. Musafirii nu au fost prea impresionati de brownies (care e o prajitura cunoscuta in sua) si in contextul mesei de revelion care a fost super imbelsugata, cu rata cu portocale, piftii, ficatei in bacon, muschi in aspic, tort joffre si savarine (am avut 8 feluri de prajituri) nimeni nu a prea avut chef de desert cu ciocolata dar au innebunit dupa cea cu lamiie pe care o sa o mai fac odata ca sa-mi ajunga si mie. Numai ca acum o sa incerc cu portocala. Dupa asta o sa incerc si cu lime.Brownies au avut insa un succes nebun la teenagers (au ras toata tava) si la … ratoni. Judecind dupa urmele de labute din spate s-ar zice ca a fost o adevarata armata de ratoni. Cred ca au fost atrasi de miros…
Natasa spune:
Natalia, spune-mi si mie, te rog, blinii se pot face si acu altceva decit cu dovleac? (sa nu -mi zici spanac, pt ca nu-mi place deloc :))
Balbina spune:
Natasa, poti sa le faci fara dovleac, dar sa le servesti cu o umplutura (caviar, pasta de ficatei, umpluturi dulci, etc.).
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
mariussimiuc spune:
Balbina,la Prajitura cu miere se poate inlocui bicarbonatul de sodiu cu praf de copt?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Balbina,la Prajitura cu miere se poate inlocui bicarbonatul de sodiu cu praf de copt?
Miha, sincer, n-am incercat niciodata, am folosit mereu bicarbonat de sodiu, mai ales ca acesta intra in reactie cu mierea (care e acida). In dulciurile care contin miere eu mereu pun doar bicarbonat. Dar am inteles ca praful de copt ar fi acelasi bicarbonat de sodiu, numai ca amestecat cu amidon si cu sare de lamiie. Ai putea sa incerci, stiu io, vezi si tu, daca nu intra in reactie in momentul in care il adaugi in compozitie, inseamna ca nu e potrivit.
------------------
Numai bine,
mariussimiuc spune:
Vreau sa fac prajitura si nu am bicarbonat in casa si afara e asa friiiig....
helbi spune:
Am facut si eu Brownies de ziua Biancai si a iesit excelent! Ne-am batut pe prajitura
Eu am decorat-o ca un tort si poze puteti vedea in albumul "6 anisori". Am pus tot acolo si sectiunea in prajitura, sper sa se vada ok.
http://community.webshots.com/user/bianca_elena
Multumesc pt reteta!
mariussimiuc spune:
Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand fac cate o prajitura trebuie sa am multi prieteni sau neamuri in vizita.Oare vin dupa miros?Bineinteles ca au fost impresionati de prajitura mea cu miere,de fapt a Nataliei,si nu au plecat pana nu am promis ca mai fac o tura.E delicioasa!
Balbina spune:
Miha, am fost intr-un gind
Deci ai facut cu praf de copt pina la urma? Iar cu musafirii e si partea buna, ne ajuta sa ne mentinem silueta.
Andreia, la multi ani Biancai si felicitari ca ti-a iesit delicioasa prajitura!
------------------
Numai bine,