Diversificarea (1)
Raspunsuri - Pagina 24
rommanitza spune:
nu stiu unde sa gasesc mail-ul tau,dar al meu este: rommanitza@yahoo.fr
si multumesc mult pt amabikitate
rommanitza spune:
quote:
Originally posted by otis41
romanitza, da-mi pe mail, adresa ta de mail si-ti voi trimite carticica!
Sanatate,
Carmen
Gabbriela spune:
cand incepi diversificarea se incepe cu o lingurita pe zi, dupaia 2 , 3 - 4 .. 5 si tot asa pana ajungi sa inlocuiesti o masa intreaga.
nu se inlocuieste o masa de lapte din prima zi cu o masa de solide.
la fiecare produs nou introdus in mancarea bb se face testul pt alergi.
Adica se da timp de 3 zile acel produs si se asteapta sa se vada ce reacti are corpul.
daca tu incepi cu supa de zarzavat: morcov, ceapa, pastarnat, telina, patranjel..... de unde sti la care din ele e bb tau alergic?
- incepi cu cereale de orez si de ovaz si ce o mai fi pe acolo, dupaia introduci in ele un morocv fiert, dupaia dupa 3 zile introduci pastarnacul si le combini dupa 3 zile alt produs si cand esti sigura la ca nici unu din produsele ce le pui in supa nu e alerg atunci ii dai supa de zarzavat.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
karra80 spune:
quote:
Originally posted by otis41
romanitza, da-mi pe mail, adresa ta de mail si-ti voi trimite carticica!
Sanatate,
Carmen
Buna Carmen...as dori si eu daca se poate carticica pe adresa asta info@cleanclub.ro. sunt cam in ceatza cu diversificarea. merg la 2 medici si fiecare imi spune exact altceva....
Multumesc anticipat
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
cassianali spune:
buna fetelor! va rog, vreau si eu carticica asta cu diversificarea.... ca, desi sint la al doilea bb, simt ca mi-ar fi de folos
mai ales ca am inceput deja diversificarea si vreau sa stiu ce sa mai introducem si la ce virsta... va multumesc mult! eu pun si adresa de mail ca sa fiu mai sigura de raspuns: ali.cassiana@gmail.com![]()
alexia3 spune:
darria nu stiu sa+ti spun o cantitate anume...dar puiul tau iti poate spune. lasa+l sa manance cat usturoi vrea...as vrea ca si pitici mei sa manance macat un catel pe zi...dar... este cel mai bun antibiotic pentru corp iar pentru copil este cel mai bun deparazitar...ma gandesc ca are 1 an si un picut si aproape imposibil pentru un copil sa nu aibe viermisori...deci mai bine usturoi decat Zentel sau Decaris...a se citi OTRAVA PENTRU COPII RECOMANDATA DE MEDICI
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
Mary_Cris spune:
as dori si eu carticica cu retete de papica...va rog mult!!!!am o fetita de 7 luni jumate si nu stiu ce sa-i mai pregatesc sa-i diversific mai mult mesele....adresa de mail- tcdomail @yahoo.com.Va multumesc!
Darria spune:
quote:
Originally posted by alexia3
darria nu stiu sa+ti spun o cantitate anume...dar puiul tau iti poate spune. lasa+l sa manance cat usturoi vrea...as vrea ca si pitici mei sa manance macat un catel pe zi...dar... este cel mai bun antibiotic pentru corp iar pentru copil este cel mai bun deparazitar...ma gandesc ca are 1 an si un picut si aproape imposibil pentru un copil sa nu aibe viermisori...deci mai bine usturoi decat Zentel sau Decaris...a se citi OTRAVA PENTRU COPII RECOMANDATA DE MEDICI
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
Multumesc pt. raspuns
abia acum am vazut mesajul tau, de aceea raspund tarziu.
Daca inainte ii dadeam 2 catei mici acum ii dau unul mic(in legume) dar nu in fiecare zi. Cunosc propietatile usturoiului(de aceea vreau sa-i dau) dar si ce poate face unui stomacel mic daca este in cantitate mare. Ceapa cruda inca nu am incercat. Asa ca pana intrebam pediatra papam mai putin.
Cat despre viermisori: nu avem pana in prezent(tocmai avem 5 probe negative), nici giardia. Dar asta nu inseamna ca nu o sa ne "intalnim" cu ei, din nefericire. Facem periodic copro complet(prefer sa duc 6 probe la 2 zile diferenta) + giardia.
Multa sanatate copilasilor
Mary_Cris spune:
as dori si eu carticica cu retete de papica...va rog mult!!!!am o fetita de 7 luni jumate si nu stiu ce sa-i mai pregatesc sa-i diversific mai mult mesele....adresa de mail- tcdomail @yahoo.com.Va multumesc!
VA ROG! IMI TRIMITE SI MIE CINEVA CARTICICA!!!!!