Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

andreea, de ce nu stia tu potolita?
vrei sa te batem si noi?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Nu pot sa stau linistita, acnd stiu ca nu este nimic de mancare in casa si iubi trebuie sa vina de la munca. Si maine avem si musafiri, ca la noi facem revelionul impreuna cu nasii. Iti dai seama ca nu pot sa stau calma. Dar daca vad ca nu mai pot sa stau in icioare, ma intind in pat. Si stau 10-15 minute, apoi o iau de la capat. Am stari de ameteala, dar imi revin eu.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Ingrediente:
500g carne de porc, 3 mere (acrisoare, de preferinta), o capatana de usturoi, ulei, condimente, iaurt (sau smantana)
Mod de preparare
Se taie carnea in fasii de 3 cm, potrivit de groase si se frige in ulei. Merele se curata de coaja, se taie felii si se prajesc. Se fierbe intr-un castron apa cu vegeta. Cand e gata carnea, adaugam merele prajite si apa cu vegeta, astfel incat apa sa acopere carnea si merele. Si lasam sa fiarba sub capac, pana nu mai este apa. Cand e gata, punem usturoi taiat felii si luam cratita de pe foc.

Mod de servire
Se pune carnea cu merele pe un platou si se lasa cateva minute, dupa care punem iaurt cat dorim.

asta va surade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ralu......e super ideea...o retin si eu, mai ales ca si mie imi plac combinatiile astea mai interesante...nasu nostru a gatit de ziua lui peste cu banane si portocale...ne-am lins pe degete!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io mai mult din astea gatesc. si stefan mananca. ai mei... cam stramba din nas, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Mariana bine ai venit pe !!! De ce faceti nunta in Italia? Nu e prea costisitor sa duceti neamurile din tara? Sau mirele e italian?
Oricum stiu, ca o nunta in It costa enorm de mult. Dar nici nu se compara cu cele romanesti. Sunt mai rafinate, mai elegante,m dar distractie ioc.
Oana mersi de aprecieri.Sunt fericita, ca toate kg sau strans pe burta si parca din celelalte locuri am chiar slabit. Dar cand imi vad mainile umflate imi vine sa mor.
Nu mai am mult oricum, si cu ajutorul lui D-zeu scap si vom avea un Marco sanatos si frumos ca mama lui
A.cicel incearca totusi sa nu te stresezi prea tare si stai mai linistita. Sunt foarte importante primele 3 luni, mai ales ca ai si tu probleme.
Ralu, ma dar harnicuta esti decand esti acasa!! Cred ca te plictisesti tare, nu?
Vii si la mine sa gatesti, sa aduni din bucatarie, ca nu prea am chef.
Am mai bagat o tura de haine la spalat, caci nu se stie daca mai apuc dupa Rev.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, eu am tot lucrat si nu am mai apucat sa tin pasul cu voi, v-am cit asa mai pe fuga...in viteza..am ramas pe la 33 pag 15...ieri..azi vad ca sunteti deja la 34 pag 6...
dar va fac si eu o urare:
[b]A mai trecut un an ... Sa va amintiti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ati reusit.. Fiti mandre ca ati ramas acelasi spirit, lumea va va indragi pentru ceea ce sunteti, nu pentru ceea ce credeti ca vreti sa fiti. La multi ani, la multi bani si sanatate cat cuprinde![/b]

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

MIRESICI 2006 72 miresici si 1 miresel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel

Februarie 3 miresici si 1 miresel
11.02. Mariana I., Torino, Italia
18.02. Animagus, Biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
25.02. a.cicel, Universitatea Sapientia, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc
25.02. lgireada, Astoria, Iasi

Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila

Mai 6 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
06.05. monicik, Galati
07.05. Lilly79, Targu Mures
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
13.05. iulissa, Restaurant Aroma Viilor Bucium, Iasi(03.12.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Complex Severus, Zalau

Iunie 17 miresici
03.06. alinush2005, Manastirea Bistrita, Restaurant Troian, Piatra Neamt
03.06. balkina, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Universitarilor, Sala de jos, Bucuresti
03.06. Laura10, Restaurant Parco Dei Principi, Biserica Domnita Balasa
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
03.06. Stangacica, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant La Templu, Bucuresti
03.06. tehereea, Restaurant Yda Club, Bucuresti
10.06. Divine girl, Biserica Sf. Elefterie, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
10.06. piggy, Restaurant Ciobanasul, Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
17.06. liviana20t, Restaurant Onyx, biserica Sfantu Ioan, Piatra Neamt
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
17.06. ralnied1, Restaurant Orizont, Iasi
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15 ,

Iulie 20 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ciciep, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
01.07. ramona26, Bucuresti
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Restaurant Apa Nova, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
08.07. wantoknow, Lacu Sarat, Braila
15.07. emilyjeuly, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, Biserica Alba, Bucuresti
15.07. madutza_1978, Casa Oamenilor de Stiinta, Bucuresti
15.07. pepenash, Restaurant Yda Club, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
29.07. elara, Restaurant Passion Club, Bucuresti
??.07. contactnicole, Bucuresti
??.07. oanagody76, Craiova

August 12 miresici
12.08. Tizabela
19.08. addinel, Restaurant A.Ro Club
19.08. Cryssy, Biserica Sf. Gheorghe, Restaurant Rapsodia
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
19.08. mexxa, Lord Gust, Iasi
26.08. adirys21,
26.08. Andita, Restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta

Septembrie 11 miresici
02.09. clarisa_clarisa, Restaurant Casa Alba, Bucuresti
02.09. cri., Restaurant Laguna Blu, Bucuresti
02.09. gabbi, Bucuresti
02.09. moko, Biserica Sf. Mina, Restaurant Calise, Bucuresti
02.09. Rexanne, Ramnicu Valcea
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
16.09. ancuta5, Casa Universitarilor, Salonul de jos, Bucuresti
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
23.09. maimu, Restaurant Romanian Catering, Bucuresti
30.09. alinuta-luscuta, Restaurant Continental, Galati
30.09. andreea_trend, Bucuresti

Octombrie 1 miresica
07.10. suede, Moreni(Dambovita)

Miresici indecise...inca 2 miresici
??.??. niccostea, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti

NASICI 2006 2 nasici
01.07. acai24, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House, Bucuresti
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65144&whichpage=1" target="_blank">(33) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64811" target="_blank">(32) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64392&whichpage=1" target="_blank">(31) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63851" target="_blank">(30) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
Oana mersi de aprecieri.Sunt fericita....

gio si bb Marco 38+

Pai exact asta se vede...fericire!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Hello!!!!!! Am reusit sa scap si io singurica cu calculatorul lui frate-miu, si iata-ma-s, calare pe forum!!!!! Imi pare rau, dar mi-sa fost imposibuil sa va citesc, sa recuperez restantele, ca ati scris, fratilor, ati scris.....
La multi ani, fericire multa, multa, ca cine stie daca ne mai auzim anul asta! Sa aveti parte de ce-i mai bun anul asta, si sa iasa toate asa cum le-ati planificat!
Si acu' sa ma plang: fetelor, sunt suparata rau, rau. Pana la 1 februarie tre' sa ne mutam, ca firma prin care facusem noi rost de garsoniera nu mai face contract cu proprietarul ala, ca cica e prea scump, bla, bla...in fine, cert e ca tre' sa ne mutam. Asa ca, apelez si eu la prieteni: va rog mult, care stiti vreo prietena, matusa, cunostinta, ruda, vecin....care are o garsoniera echipata complet, intr-o zona buna, (eu as prefera sa nu plec din zona asta, Mall, Zepter, Alba Iulia, Unirii....), si care nu vrea pe ea mai mult de 250 de euro pe luna, va rtog mult faceti o recomandare pentur o fata serioasa, familista, fara indeletniciri galagioase....
Saru'mana in avans. Sper sa kai pot intra zilele astea, poate de la voi o sa vina norocul meu. Ca nu de alta, dar parca ma vad invatand pentru dizertatie de la master, care e in februarie si ea, in parcarea de la mall....
Gata, plec, poate reusesc sa va mai citesc pana se ocupa calculatorul.... Pup fetele!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ati inebunit, manca-v-as.........
Mai plecati fratilor si p'acasa..ca ardem serveru' lu' DC cu cate pagini ii umplem...parol!!!

Noroc cu Veve ca puse ea lista pe prima pagina.....

Bun venit noilor miresici........n-am reusit sa dau de miresica din Torino....mai caut...

Va scriu ma tarliu ca acu astept vizite.....The S is coming...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput