Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by Giova
Neatza!!!
Mariana bine ai venit pe !!! De ce faceti nunta in Italia? Nu e prea costisitor sa duceti neamurile din tara? Sau mirele e italian?
Oricum stiu, ca o nunta in It costa enorm de mult. Dar nici nu se compara cu cele romanesti. Sunt mai rafinate, mai elegante,m dar distractie ioc.
gio si bb Marco 38+
facem nunta in Italia pt ca eu am toata familia aici. in romania am facut cununia civila in septembrie si am facut o petrecere cu 80 de invitati, rude din partea sotului, prietenii socrilor si si prietenii nostri care sunt acolo. asa ca a ramas sa facem nunta aici si pt rudele mele.
cum ai zis tu nuntile sunt mai rafinate aici, dar lumea nu se distreaza asa tare. sunt obositi cu munca, cu tot felul de probleme si nu iau nunta in spiritul in care ar trebui. de aia ma chinui sa fac o nunta ca sa-i las pe toti cu gura cascata, sa tina minte ca s-au simtit bine. la toate nutile care am fost aici la ora 2 deja lumea pleaca acasa plictisita... eu vreau ca nunta mea sa fie mai speciala, asa cum isi doresc toate miresicile, nu?
din tara vin doar socrii, cumnata, nasii si un var. nu ne ajunge mult trasportul lor, doar 125 de euro de persoana cu avionul. mai vin rude din Grecia, Spania si Austria. Neamul meu a plecat cam peste tot...
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
Ati inebunit, manca-v-as.........
Mai plecati fratilor si p'acasa..ca ardem serveru' lu' DC cu cate pagini ii umplem...parol!!!
Noroc cu Veve ca puse ea lista pe prima pagina.....
Bun venit noilor miresici........n-am reusit sa dau de miresica din Torino....mai caut...
Va scriu ma tarliu ca acu astept vizite.....The S is coming...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eu am zis ca la ce spor au fetele...daca pleci o saptamana in concediu trebuie sa stai, vorba lui Ralu, noaptea sa citesti...ca altfel nu mai recuperezi niciodata! harnicute rau de tot! Foarte bine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Raza de soare spune:
Fetelor, mireselor... dc nu mai pot sa scriu, k am treaba ( imaginati-ma cu tel la ureche, dictare prin tel... pt oferta aia care m-a capiat ) si alta ureche ( k eu am mai multe ) la sefu, sa vad dc are nevoie de ceva... k pana sa sune tel, m-a pus pe jar... dc nu am urcat si coboart treptele de nu mai pot !... adu un calendar, adu o punga, adu o bricheta, adu o agenda !... ce dracu nu poate sa le ceara pe toate odata ? ............
Sa aveti cea mai frumoasa noapte de reve ( ce credeati ? ), sa straluciti, sa infloriti, ca un mar, ca un par... Sa fiti iubite, sa fiti fericite ! La multi ani, cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti...
Hai c-am luat-o razna, numai in versuri vb... oboseala, munca... vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !.... vreau sa simt si io ca maine e reve !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Mariana I. spune:
quote:
[
Bun venit noilor miresici........n-am reusit sa dau de miresica din Torino....mai caut...
Va scriu ma tarliu ca acu astept vizite.....The S is coming...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"[/font=Comic Sans MS][/purple]
aici sunt!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.quote:
[
aici sunt!
Saraca... mai intai iti ureaza bun-venit si apoi da cu bata... cica te cauta... Kreliooooooooo, te-mbatasi ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
Mariana, da' eu n-am inteles... de ce faci nunta la macaronari si nu pe plaiul stramosesc ?
Raza de soare
ooana spune:
Raza......si eu vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Nu mai vrea la servici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, mireselor... dc nu mai pot sa scriu, k am treaba ( imaginati-ma cu tel la ureche, dictare prin tel... pt oferta aia care m-a capiat ) si alta ureche ( k eu am mai multe ) la sefu, sa vad dc are nevoie de ceva... k pana sa sune tel, m-a pus pe jar... dc nu am urcat si coboart treptele de nu mai pot !... adu un calendar, adu o punga, adu o bricheta, adu o agenda !... ce dracu nu poate sa le ceara pe toate odata ? ............
Sa aveti cea mai frumoasa noapte de reve ( ce credeati ? ), sa straluciti, sa infloriti, ca un mar, ca un par... Sa fiti iubite, sa fiti fericite ! La multi ani, cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti...
Hai c-am luat-o razna, numai in versuri vb... oboseala, munca... vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !.... vreau sa simt si io ca maine e reve !...
Raza de soare
Aminteste-i si tu sefului, cand iti mai cere ceva, ca maine e Revelionul si numai tu cu el mai sunteti in firma. Nu ar fi cazul sa te trimita acasa?
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
Raza......si eu vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Nu mai vrea la servici!
Ha ! pai n-ai vrut tu ? io n-am avut de ales, da' tu ? si am un filing k nu plec nici dvrm... adik dc nu plecai pana acu... slabe sanse... pai cum naibii sa mai simti spiritul sarbatorilor cu asa sefi ?
Raza de soare