Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by Mariana I.
Ma inscriu si eu la Miresici 2006. Data este 11 februarie, insa nunta nu va fi in Romania, ci Torino-Italia.
Chestia ciudata este ca si parintii mei s-au casatorit pe 11 februarie, insa acum 33 de ani.
Bine ai venit la ...mai ales ca ne vei povesti cum se organizeaza o nunta in Italia...ca in Romania sunt aici 70 de "miresici experte"...cu o gramada de idei!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
pai in Italia mirii sunt invitati la nunta lor, nu prea o organizeaza. daca iti permiti iti alegi restaurantul sau o gradina mare si aduci o firma de catering. asa vii la nunta pur si simplu ca un invitat, cu mana in buzunar. se ocupa ei de tot.
la fel, daca ai bani, angajezi o firma care se ocupa de filmare, poze, invitatii si masina cu sofer. numai muzica ar trebui sa o cauti.
dar cum eu toate astea nu-mi permit, pt ca se cheltuie mii de euro (numai meniul de baza ar pleca de undeva de la 60 de euro de persoana), mi-am ales un restaurant convenabil(in care bauturile fac parte din menu si nu trebuie sa aduc eu), am facut niste invitatii si marturii frumoase(numai alea m-au costat 300 de euro), cu muzica am avut noroc si am gasit o familie, cu filmatul si pozele vor fi rudele si un cameraman si nu mai inchiriez masina ca am toata familia care au masini si am de unde alege. aranjamentul salii va fi facut de restaurant cu ajutorul nostru in ajunul nuntii si cardurile pt masa le-am facut eu pe PC. In plus am hotarat ca in vara, cand vom veni in Romania ne vom imbraca iar miri si ne vom face un serviciu fotografic frumos, caci la preturile de aici nu te poti apropia....
cam asta...
ooana spune:
Rexane...sunt superbe pozele din Grecia!
Ralnied...si astazi bag ca Mig-ul...nu stiu ce se intampla...parca au innebunit ca trebuie realizat planul cica?? oare ce plan? ca eu sunt jurist si nu am norma dar...fac la rapoarte pentru nemti de-mi sar capacele...si pentru astia nu ai voie sa gresesti la sume provizionate, sume recuperate etc...Sper sa plece in germnia ca au avion la 1 si asa scap si eu!
Gio te pup , esti frumoasa foc...asa graviduta!
Krelia?!?!...pe unde esti?
Ralu...hai mai zi ce mancarica buna faci...oricum am decretat ca esti cea mai buna gospodina!
Wedding Day
Rexanne spune:
Macar sefa mea e super din punctul asta de vedere...Daca nu se pricepe, nu se baga, si accepta orice sugestie...
Rexanne spune:
Saru-mana Ooana, o sa mai pun, ca mai am poze cu niste peisaje superbe(am facut vreo 300)!!!
Eu stau la birou si ascult muzica - am inceput sa-mi fac selectiile pentru nunta...si pe la 1 o sterg...ca avem drumuri lungi de facut...
ooana spune:
quote:
pai in Italia mirii sunt invitati la nunta lor, nu prea o organizeaza. daca iti permiti iti alegi restaurantul sau o gradina mare si aduci o firma de catering. asa vii la nunta pur si simplu ca un invitat, cu mana in buzunar. se ocupa ei de tot.
...si la noi se poate asa...sa mearga mirii ca si niste invitati cu mainile in buzunar...numai bani sa fie! Ca agentii care organizeaza nunti sunt destul slava Domnului!
Wedding Day
suede spune:
...si la noi se poate asa...sa mearga mirii ca si niste invitati cu maine in buzunar...numai bani sa fie!
Dragele mele,
Mie nu-mi palce asa,cum sa merg eu acolo si sa-i las pe ei sa faca de capul lor?Daca mie nu-mi convine ceva,ce lor li se pare super????
EU
ooana spune:
Pai inainte de nunta iti alegi toate aranjamentele din cataloage si ei fac exact ce le zici tu...
Wedding Day
suede spune:
quote:
Originally posted by ooana
Pai inainte de nunta iti alegi toate aranjamentele din cataloage si ei fac exact ce le zici tu...
Wedding Day
Mie imi place sa particip la tot..asa sunt eu...nu las nimic pe seama altora....bine,le las finalulsi...urmarile..sper placute!!
EU
Mariana I. spune:
Sincer mie mi-ar palce sa-mi organizeze o firma nunta, pt ca oricum discuti cu ei orice minim lucru in detaliu si in plus firmele astea vor mereu sa aiba o imagine buna si nu risca.
dar problema e ca aici in Italia sunt exagerat de scumpe. Daca in Romania impodobesti o sala cu huse si baloane la 150 de euro, aici numai pt deplasare iti iau banii astia pt ca nu sunt multe firme care fac asta, de obicei numai cei care se ocupa cu tot cateringul fac asa ceva.
ca exemplu: filmare + poze + masina cu sofer = peste 1200 euro, adica prea mult pt cine face o nunta medie.
ooana spune:
quote:
Sincer mie mi-ar palce sa-mi organizeze o firma nunta
Si mie mi-ar place...si chiar sunt in cautare de o agentie...acu' testez piata...o sa ma implic si eu normal, dar ei sunt profesionisti si se vede cand se ocupa o firma de organizare...si cel mai tare imi doresc sa nu am eu baiate de cap in ziua nuntii...sa se ocupe altcineva de toate problemele care inevitabil o sa mai apara!
Wedding Day