Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
suede spune:
Merci A.Cicel de bun venit.
Fetelor,voi de cand sunteti aici?Am auzit si eu de site-ul asta de la Alinush2005,e verisoara mea..imi place,e super..doar ca nu prea am timp...
EU
SunSmile spune:
Bun venit Mariana! Esti miresica nr. 71! Bhey fetelor ce va inmultiti...pana la vara o sa bateti suta!
Ma bucur ca te-ai descurcat Raza..deci fraiera apelase la <header&footer> cum imi imaginasem! N-o mai lasa ma sa umble, ca mai mult ai de lucru sa repari dupa ea! Auzi Razuca, voi cand plecati la nasi?
Ralule esti la plimbarica sau nu mai ai chef de noi?
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by ooana
Uraaaa...proaspetii nostrii nasi ne-au invitat cu ei de Revelion...nu mai stam acasa, atat de tare ma bucur ca nu eram incantata sa stau acasa cu iuby si cu mama!
Sa vezi impresii dupa reve... de la noi, astea cu nasii...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
[navy][font=Comic Sans MS]Cum sunt nasii tai?
Sa-ti zic de nasii mei, sa ma mandresc si eu!
Nasa are 28 de ani e colega cu mine de birou, nasu are 30 si au un baietel de 4 ani! Tinerii asa cum imi place mie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Mariana I.
Ma inscriu si eu la Miresici 2006. Data este 11 februarie, insa nunta nu va fi in Romania, ci Torino-Italia.
Chestia ciudata este ca si parintii mei s-au casatorit pe 11 februarie, insa acum 33 de ani.
Ehe, de cand te tot astept, ca te vedeam plimbandu-te pe la alte subiecte... Bun-venit !
Raza de soare
pai ma plimb pe ici pe colo ca sunt multe de citit si timpul e cam limitat iar voi sunteti vorbaretze, nu prea tin pasul cu voi. da' lasa ca incet, incet ma antrenez eu!
Raza de soare spune:
Ce urat ! A venit sefu' cica la munca... ma rog, el a venit... iar restul angajatilor lipsesc... pana si sefa si inca una au plecat pana la banca, ca doar le da sefu cadouri de reve... mai mult amantei... si acu' stau cu inima-ndoita, ca-s doar cu sefu in ditamai cladirea... si doar un paznic... daca-mi face ceva ?
Raza de soare
ooana spune:
quote:
Ma inscriu si eu la Miresici 2006. Data este 11 februarie, insa nunta nu va fi in Romania, ci Torino-Italia.
Chestia ciudata este ca si parintii mei s-au casatorit pe 11 februarie, insa acum 33 de ani.
Bine ai venit la ...mai ales ca ne vei povesti cum se organizeaza o nunta in Italia...ca in Romania sunt aici 70 de "miresici experte"...cu o gramada de idei!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Ma bucur ca te-ai descurcat Raza..deci fraiera apelase la <header&footer> cum imi imaginasem! N-o mai lasa ma sa umble, ca mai mult ai de lucru sa repari dupa ea! Auzi Razuca, voi cand plecati la nasi?
N-am ce-i face, dc vine si zice superioara s-o las pe ea... ca oricat ii zic ce si cum, nu-i pasa... da' macar ma amuza pe moment... s-o vezi cum sta, cu nasu-n monitor, la 3 cm de el si ia fiecare meniu, fiecare iconita, orice si le... freaca acolo ( scuzati )... stii cum e prostu' dc nu-i si fudul... si culmea, are impresia k stie... ma, eu rererepet, nu-s as, dar mai prind si io cate-o chestie... la word ma pricep cel mai bine... si dc nu, gasesc
sau va intreb pe voi... de fapt, la viteza ma pricep... da' ea e ca noaptea !...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Auzi Razuca, voi cand plecati la nasi?
Maine. Ma trezesc dim, ma vopsesc, ne facem mumosi si plecam. Cred ca pe la 14.
Ne-am hotarat sa luam un tort si o sampanie... puiu' ar fi vrut sa le facem o salata, s-o ornam frumos si gata... soacra iar isi da in petic: k pe langa tort si samp, sa luam si-un pui.. ca de, plocon... a }:)] fomeie !... de parca da ea banii !... puiu' a zis k nu. facem tortolinu pe comanda, scriem pe el cu frisca pt nasii nostri si gata...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
in caz de ceva stii unde tre' sa dai lovitura fatala, nu?
Cred ca la mine te referi... eh, am un prieten, un virusel acolo nu strica... k mi-au mancat zilele aici... da' eu oficial nu fac nimic... si sa nu va prind k ma dati in gat !...
Raza de soare