Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 27
suede spune:
quote:
Originally posted by krelia
in cazul in care parintii nu mai sunt printre noi...cel mai indicat este alegerea unui text hazliu...
noi doi
x si y
alaturi de parinti (atat) si de nasii
a si b
va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi
la biserica
la restaurant
etc....
Iar supararea partii in viata, ca sa spun asa (desi, suna morbid) este complet nejustificata si egoista, parerea mea...ar trebui inteleasa fara echivoc, si fara a mai necesita explicatii din partea cealalta....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Sper sa nu faca mutre pe tema asta soacra-mea...asa e cel mai indicat,sa nu-i trec deloc.
O sa discutam pe tema asta...sper sa nu ma puna in vreo situatie penibila...
EU
krelia spune:
Eu sper sa nu faca mutre cand o afla ca nu va sta la prezidiu....ca acolo vreau sa fim doar noi cu nasii...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralucah spune:
Oana eu personal l-as trece normal ca si cum ar fi in viata, pentru ca el va fi oricum alaturi de tine, mereu in inima ta. Sub nici o forma nu l-as pune in chenar negru sau cu cruce.
Parintii divortati se trec numele lor ca atare, adica in context va fi ceva de genul
alaturi de parintii
Victor Popescu si Viorica Ionescu
Gina si Adi Popa
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
alinush2005 spune:
Uite cum vom scrie noi:
Noi doi,
X si Y
Ne-am hotarat sa ne petrecem tot restul vietii impreuna.
Ar fi o onoare si o fericire sa fiti alaturi de noi si de nasii nostrii,
A si B,
Sambata 3 iunie 2006 la...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by suede
Ce dragut..pe langa miresici o sa avem si un bebe de 2006...
Sa fie sanatos! Ca asta e cel mai important.....
Cum adica UNUL? Pe al meu unde il lasi? Ca si eu am BB care vine pe lume pe 17 august. Si mai e si olguttza care asteapta BB.
Gio nastere usoara si sa Marco sa fie sanatos. Ca rezolvi tu si cu nunta apoi.
POZE
suede spune:
quote:
Originally posted by krelia
Eu sper sa nu faca mutre cand o afla ca nu va sta la prezidiu....ca acolo vreau sa fim doar noi cu nasii...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eu nu inteleg...ce trebuie sa ne tot lovim de ei?Parca e nunta lor..trebuie sa fie cel mai frumos moment din viata noastra....Ia sa ne mai lase in pace cu mofturile lor.
EU
alinush2005 spune:
Intrebare:
Cand invitatia e din partea mirilor nu a parintilor, si e de genul "noi doi...A si B va asteptam la.." se pune numele complet al celor doi miri sau doar prenumele???
...si daca se pune numele complet, la miresica se trece numele dinainte sau cel pe care il va avea dupa casatorie??
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Oana eu personal l-as trece normal ca si cum ar fi in viata, pentru ca el va fi oricum alaturi de tine, mereu in inima ta. Sub nici o forma nu l-as pune in chenar negru sau cu cruce.
Parintii divortati se trec numele lor ca atare, adica in context va fi ceva de genul
alaturi de parintii
Victor Popescu
& Fam. Popa
Viorica Ionescu
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Exact la asta m-am gandit si eu....voi scrie pe invitatiile mele numele ca si cand ar fi aman2 langa mine!
Imi pare atat de rau ca nu pot vedea sit-ul tau...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
suede spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by suede
Ce dragut..pe langa miresici o sa avem si un bebe de 2006...
Sa fie sanatos! Ca asta e cel mai important.....
Cum adica UNUL? Pe al meu unde il lasi? Ca si eu am BB care vine pe lume pe 17 august. Si mai e si olguttza care asteapta BB.
Gio nastere usoara si sa Marco sa fie sanatos. Ca rezolvi tu si cu nunta apoi.
POZE
A..scuze...dar el e primul car vine anul acesta,nu?Sau s-a mia nascut vreunul si nu stiu eu?
Vreau si eu bebe...dar mai tarziu..ii iubesc la nebunie...
EU
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Intrebare:
Cand invitatia e din partea mirilor nu a parintilor, si e de genul "noi doi...A si B va asteptam la.." se pune numele complet al celor doi miri sau doar prenumele???
...si daca se pune numele complet, la miresica se trece numele dinainte sau cel pe care il va avea dupa casatorie??
Prenumele, ca nu-i apoi bataie de cap... de ce nu alegi tu varianta cea mai usoara ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...