Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 26
suede spune:
quote:
Originally posted by addinel
la mine problema e cu atat mai trista cu cat nici unul din parintii mei nu mai este in viata.... asa ca am exclus de pe invitatii orice text care include parintii sau vreo familie (spre supaarea socrilor)... am compus ceva vesel in care suntem pomeniti numai noi doi si nasii.
Da,ai dreptate...
Eu habar n-am ce sa fac..daca ii exclud pe ai mei,nu pot sa-i exclud si pe ai lui....
Socrii tai n-au avut nimic impotriva ca i-ai exclus de pe invitatii?
EU
suede spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by suede
Ce ma fac?
Ai mei parinti sunt despartiti..cum scriu eu pe invitatii...sa nu se supere nici capra nici varza?
Simplu!
parintii
x si y a si b
cutare alea alea...va invita la nunta... copiilor
fata escu si baiat escu
....adica..puneti numele de familie in dreptul vostru...ca doar nu faci nimic aiurea...tu ai numele tau, intamplator coincide cu al tatalui (banuiesc), dar asta nu inseamna ca mama ta sa se simta prost, nu?
iar in dreptul parintilor tai, sunt ei cu prenumele lor, tatal tau fara numele "vostru", ca sa nu o "discrimineze" pe mama ta, iar mama ta, fara numle de fata/nou nume....
E ca-i simplu?
Si la mine e oarecum aceeasi situatie...parintii despartiti..dar eu am pierdut contactul cu tatal meu, iubi, la fel...mama mea s-a recasatorit, mama lui la fel, pe mine nu m-ar deranja sa apara ei 2 cu numele nou si eu doar cu prenumele....nu stiu insa cum va dori iubi...daca va vrea sa ii scriem si numele, nu doar prenumele...aplicam solutia de mai sus
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da..usor de zis,greu de facut...
Eu n-am pierdut legatura nici cu tatal original,dar de fapt m-a crescut tatal de-al doilea...Ufff...
EU
alinush2005 spune:
Buna dimineata!
M-am trezit in sfarsit si eu...ca vremea asta de afara m-a tot tras la somn...eu sunt libera si azi, de maine inapoi la muncam, asa ca ma mai rasfat si eu un pic in ultima zi de concediu...
Despre invitatii la mine situatia e si mai compicata, tata nu mai e, nici tatal lui, iar eu am doua mame, asa ca ...pentru a nu da loc de intrebari si nelamuriri si pentru a nu supara pe nimeni, dar si pentru ca mi se pare aiurea chestia aia cu crucile pe invitatia de nunta, noi am decis:
vom face invitatii pe care vor fi doar numele noastre si ale nasilor
Am vorbit asta cu familiile si au fost perfect de acord, asa ca vor fi ceva gen "noi doi...si nasii nostrii...va asteptam in ziua de...etc."
ooana spune:
quote:
Originally posted by addinel
la mine problema e cu atat mai trista cu cat nici unul din parintii mei nu mai este in viata.... asa ca am exclus de pe invitatii orice text care include parintii sau vreo familie (spre supaarea socrilor)... am compus ceva vesel in care suntem pomeniti numai noi doi si nasii.
Buna idee ai avut....dar cred ca soacra ta innebuneste!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Giova spune:
Neatza fetele!!!!
LA MULTI ANI!!!! pt. cele care au inceput numai azi munca.
Vad ca ati intrat hotarate in noul an, cu pregatiri, cameraman, fotograf.
Eu sa scap de burtoiul asta si pe urma o luna nu pot iesi din casa, ca n-am ce face cu bebele, dar din febr. incep si eu cautari, pregatiri.
Oricum botezul il vom face in Alba, sper, asa ca testam experienta cameramanului, fotografului, etc.
Marco va fi capricorn, acum sa vedem ce data-si va alege sa vina pe lume. Maxim pana in 12 ian., nu trebuie depasit termenul.
Poate 6, poate 7, poate mai repede.... .
poze Rev. 2005-2006
gio si bb Marco 38+
suede spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Buna dimineata!
M-am trezit in sfarsit si eu...ca vremea asta de afara m-a tot tras la somn...eu sunt libera si azi, de maine inapoi la muncam, asa ca ma mai rasfat si eu un pic in ultima zi de concediu...
Despre invitatii la mine situatia e si mai compicata, tata nu mai e, nici tatal lui, iar eu am doua mame, asa ca ...pentru a nu da loc de intrebari si nelamuriri si pentru a nu supara pe nimeni, dar si pentru ca mi se pare aiurea chestia aia cu crucile pe invitatia de nunta, noi am decis:
vom face invitatii pe care vor fi doar numele noastre si ale nasilor
Am vorbit asta cu familiile si au fost perfect de acord, asa ca vor fi ceva gen "noi doi...si nasii nostrii...va asteptam in ziua de...etc."
Buna draga!
Asta e viata?Unii la munca si altii acasa..nu e corect...
Te pupic..
EU
krelia spune:
in cazul in care parintii nu mai sunt printre noi...cel mai indicat este alegerea unui text hazliu...
noi doi
x si y
alaturi de parinti (atat) si de nasii
a si b
va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi
la biserica
la restaurant
etc....
Iar supararea partii in viata, ca sa spun asa (desi, suna morbid) este complet nejustificata si egoista, parerea mea...ar trebui inteleasa fara echivoc, si fara a mai necesita explicatii din partea cealalta....
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
suede spune:
quote:
Originally posted by Giova
Neatza fetele!!!!
LA MULTI ANI!!!! pt. cele care au inceput numai azi munca.
Vad ca ati intrat hotarate in noul an, cu pregatiri, cameraman, fotograf.
Eu sa scap de burtoiul asta si pe urma o luna nu pot iesi din casa, ca n-am ce face cu bebele, dar din febr. incep si eu cautari, pregatiri.
Oricum botezul il vom face in Alba, sper, asa ca testam experienta cameramanului, fotografului, etc.
Marco va fi capricorn, acum sa vedem ce data-si va alege sa vina pe lume. Maxim pana in 12 ian., nu trebuie depasit termenul.
Poate 6, poate 7, poate mai repede.... .
poze Rev. 2005-2006
gio si bb Marco 38+
Ce dragut..pe langa miresici o sa avem si un bebe de 2006...
Sa fie sanatos! Ca asta e cel mai important.....
EU
alinush2005 spune:
Eu zic sa nu va faceti probleme de socrii daca situatia impune sa nu mai treceti numele nici-unora pe invitatie...eu cred ca vor intelege...eu cu soacra doar ce am inceut subiectul, si a venit ea cu propunerea sa nu mai trecem nici un nume...
E mai bine asa, zic eu, decat cu cruci sau cu trei perechi de parinti, de sa dai dupa aia la explicatii care ce si cum...
krelia spune:
quote:
Originally posted by suede
Da..usor de zis,greu de facut...
Eu n-am pierdut legatura nici cu tatal original,dar de fapt m-a crescut tatal de-al doilea...Ufff...
pai..in cazul asta..aplica varianta voi si nasii....
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006