Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 3
philip spune:
simona, ai s avezi ca totul va fi bine, eu zic sa iei sa te distrezi si sa nu-ti mai bati capul acum cu toate. viata e frumoasa si merita sa o traiesti, dar simpatizez (sau empatizez? na, ca uitai romana acu...)cu gandurile tale...
andruska si nicole, unde ati fugit ca nici nu stiu de cand nu v-am mai vazut pe aici...
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Anca petrecere frumoasa...asa bona mai zic si eu..MP ar fi pus boticul daca am fi lasat-o singura acasa.... Uite poze cu masina...culoare nu este cea din poze...este mult mai misto
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/74c4&.src=ph&.tok=phUGCLEB2r_dBqxX
Simonaci79 spune:
Buna sera mamici! Eu sunt fericita posesoare a unui baietel de iulie-august 2005 dar am indraznit sa intru si eu sa va urez toate cele bune, pt ca nici voi nu ne-ati uitat si ne-ati urat de bine cand eram pregatite de nastere, pe ultima suta de metri!
Asa ca, VA DORESC SA AVETI UN AN NOU PLIN DE BUCURII, SANATATE, FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI ALATURI DE PUIUTII VOSTRI SI DE FAMILIILE VOASTRE
Va pupam cu drag!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
gongutza spune:
Bai mi s-a atrofiat de tot neuronul asta!Saracul....vroiam sa o intreb pe Simona ca daca e posesoare de baietel nascut in 2005 de ce nu scrie si ea aici?Pana am realizat ca ai nostri sunt de 2004
Oliv nu esti singura la scarbici la ora asta!Sunt si eu,cred ca mai bine ma mut aici,mai convenabil asa,dar oricum mai bine decat acasa,singura...
SimonaR lasa lucrurile sa curga cum au sa vina...si o sa fie bine.Sa stapaniti sanatosi Fiesta!
Si tu Olivia,sa o conduci cu placere si fara incidente majore!Buna masina!Pupam sa treaca buba!
Si ca sa inchei,ca azi mi-a murit calculatoru acasa si zau ca n-am avut rabdarea necesara pt un reinstalat de win,va urez Un an nou fericit si plin de bucurii alaturi de comorile voastre,multa dragoste si intelegere.LA MULTI ANI mamici,tatici si pitici!
Pupam cu drag
carmenp spune:
no, cine zicea ca-i dependenta, apoi dependenta e...
simona, las` ca cica pina`n febraurie tine anu` asta de doi lei, io mi-am propus pina atunci sa inghit orice numa` sa treaca odata..
ina, nu prea ai mai dat p-aci, ziceai ca raducu e plecat la bunici, hm?! ce-o hi, ce-o hi <aiacarebatedindeshte>...
ema, pup iuuu
marinaaa, n-ai mai semnat condica dupa nici un fus orar, ci faci? tot pe-acolo pe unde bate vintu` ejti?
pupaceste mama cupiii boilnaviori, gata, fug la nani, ca-s rupta, nu inainte de a ura celor care nu mai intra un an nou plin de bucurii si impliniri!
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Hi..hi..Adina..sintem in aceeasi gasca....tu ai vrut sa scrii Simonei..eu am si scris..apoi am realizat si am modificat asa cum bine se vede
Plec si eu acasa..sefii ne-au dat drumul cu 2 ore mai devreme..ura!
Asa ca ..pentru ca miine nu voi mai intra pe net..eu vreau sa va urez tuturor...un an mai bun, cu mai putine evenimente nefericite, cu multe impliniri, copii sa ne fie sanatosi (si noi pe linga ei)....noi sa fim mai buni si ...sa ne laudam numai cu lucruri bune!
Astea fiind spuse...ne auzim la anu'!!!!!!
iren spune:
Fetili, ne auzim cu bine la anu, petrecere frumoasa shi nu va imbuibatzi prea tare
LA MULTZI ANI tuturor!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
roxana1974 spune:
fetelor dragutelor
Inainte sa ma apuc de treaba am zis sa va scriu cate ceva! I-am dat pe baieti afara la aer, mi-am savrat cafelutza pe DC si imediat plec sa fac mancarica pentru diseara, avem musafiri :)
Kim, mi-a placut masina ta si de pusti e tare simpatic cum sade el in masina, cred ca-i place mult, nu? Serbanica a innebunit dupa masina noastra.
Va doresc tuturor un An Nou Fericit si La multi (b)ani :)). Cat despre imbuibat, va fi cam greu sa n-o facem, sa speram ca efectele nu vor fi dezastruoase.
Va pe toate pe toate!!
Sa ne revedem cu bine la anul :))
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
naomi_ioana spune:
Un An Nou fericit,multa sanatate,bucuri si realizari multe sa aveti,
LA MULTI ANI 2006 !