Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
Porumbel30 spune:
Dragelor, am o problema! Am citit ca Utocatalina a terminat antibioticul pt. streptococ. Dr. la care am fost pt. o analiza a secretiei mi-a spus ca am candida si un streptococ. Pt. candida mi-a dat tratament dar pt. streptococ nu, zicand ca e tarziu pt. asa ceva (la 29 saptam). Acum sunt la sfarsitul sapt. 31. Dr. mi-a dat o hartie pe care sa o arat la nastere (in care scrie de streptococ) si mi-a zis ca o sa primesc antibiotic atunci. Din experienta voastra, vi se pare normal?
Astept pareri...si multumesc anticipat pt. ele!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
utocatalina spune:
Porumbel eu am facut tratament pentru streptococul de grup B atit la 28 de sapt., cit si la 35..din pacate, streptococul asta este foarte puternic, deci nu cred nici acum ca i-am dat de cap, dar macar l-am facut pina acum sa nu-mi rupa membranele mai devreme...daca ai si tu acelasi streptococ, se impunea totusi in tratament tot ca sa nu se rupa membranele mai devreme, ca de cap, ti-am zis ca nu-i dam noi acum...cred ca abia dupa nastere cu niste ovule cu iod..tu mai intreaba-l pe doc ce fel de streptococ este si sa-ti dea totusi in antibiotic sa-l mai zapacesti nitel..Daca nu, probabil ca-ti va pune perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii, daca nasti natural..mie la cezariana mi-a zis ca nu-mi pune!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Giova spune:
Am revenit.
M-am pensat, mi-am luat mustata cu ceara, am terminat de aranjat medicamentele, unguentele si cosmeticele lui bebe.
Acum ma odihnesc putin pe forum, ca m-am obosit.
Porumbel, am vazut ca ti-a raspuns Cata, ea e in tema cu streptococul asta, eu habar n-am de cum se trateaza.
Apropo, ne dai mai multe date despre tine si bebe, ce e, data nasterii tale, unde vei naste, ca sa trec pe lista.
Acum ca te-am prins....
gio
si bb Marco 38 fix
monica70 spune:
Buna fetele!
Vad ca biata MARAKI tot in ghinion o tine! Doamne si eu speram sa fi nascut ieri sau azinoapte...macar de i-ar face cezariana mai iute daca tot nu-i dau aia nimic pentru dilatare!
Eu am avut o noapte nasoala rau,m-am invartit incontinuu,nici o pozitie nu era buna ,nu stiu daca am dormit macar 2 ore incontinuu...
Si dimineata cam la fel...Nu-i de mirare ca sunt la zero cu fizicul 
Ma duc sa beau o cafea ca poate imi revin si sper sa auzim vesti bune de la MARAKI in curand!
CATA mai ai doua zile din anul asta,vad ca te tii bine ![]()
GIOVA .....vezi ca nu s-a terminat ziua de azi inca nu te obosi !
Va pup pe toate,mai revin!
MONI 38+
si
DIANA

Porumbel30 spune:
Desi aici e mai complicat sa-ti schimbi dr. la care esti in evidenta, am sa fac tot posibilul sa ma duc la alt dr.! Si eu stiam ca e mai bine sa tratezi totul inainte de nastere si m-a surprins ca dr. a zis ca e prea tarziu de tratat streptococul asta!Of! mai ales ca nici eu nici bebe nu avem nici o problema, suntem bine amandoi! Inca o data, OF!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
J G spune:
Am inteles, Giova! da...e si mai bine. Vad ca te-ai facut bella, sa-ti fie de bine!
Ce-o fi cu Maraki?
J 34+
anasebe spune:
Ce liniste-i pe aici.
Felicitari Giova pt. cele 38 de saptamani.
Ma duc sa strang prin casa si intru mai incolo.
ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
anasebe spune:
Vedeti ca am trimis in contul comun un mesaj de "incurajare" primit de la tata.
Noi am ras pana... m-am dus la baie. Cititi-l.
ana sebe 36+
anasebe spune:
Ella, activeaza-ti si PM-ul, ca sa-ti putem trimite si mesaje private.
ana sebe 36+