Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragelor, am o problema! Am citit ca Utocatalina a terminat antibioticul pt. streptococ. Dr. la care am fost pt. o analiza a secretiei mi-a spus ca am candida si un streptococ. Pt. candida mi-a dat tratament dar pt. streptococ nu, zicand ca e tarziu pt. asa ceva (la 29 saptam). Acum sunt la sfarsitul sapt. 31. Dr. mi-a dat o hartie pe care sa o arat la nastere (in care scrie de streptococ) si mi-a zis ca o sa primesc antibiotic atunci. Din experienta voastra, vi se pare normal?
Astept pareri...si multumesc anticipat pt. ele!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Porumbel eu am facut tratament pentru streptococul de grup B atit la 28 de sapt., cit si la 35..din pacate, streptococul asta este foarte puternic, deci nu cred nici acum ca i-am dat de cap, dar macar l-am facut pina acum sa nu-mi rupa membranele mai devreme...daca ai si tu acelasi streptococ, se impunea totusi in tratament tot ca sa nu se rupa membranele mai devreme, ca de cap, ti-am zis ca nu-i dam noi acum...cred ca abia dupa nastere cu niste ovule cu iod..tu mai intreaba-l pe doc ce fel de streptococ este si sa-ti dea totusi in antibiotic sa-l mai zapacesti nitel..Daca nu, probabil ca-ti va pune perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii, daca nasti natural..mie la cezariana mi-a zis ca nu-mi pune!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am revenit.
M-am pensat, mi-am luat mustata cu ceara, am terminat de aranjat medicamentele, unguentele si cosmeticele lui bebe.
Acum ma odihnesc putin pe forum, ca m-am obosit.
Porumbel, am vazut ca ti-a raspuns Cata, ea e in tema cu streptococul asta, eu habar n-am de cum se trateaza.
Apropo, ne dai mai multe date despre tine si bebe, ce e, data nasterii tale, unde vei naste, ca sa trec pe lista.
Acum ca te-am prins....

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
Vad ca biata MARAKI tot in ghinion o tine! Doamne si eu speram sa fi nascut ieri sau azinoapte...macar de i-ar face cezariana mai iute daca tot nu-i dau aia nimic pentru dilatare!
Eu am avut o noapte nasoala rau,m-am invartit incontinuu,nici o pozitie nu era buna ,nu stiu daca am dormit macar 2 ore incontinuu...
Si dimineata cam la fel...Nu-i de mirare ca sunt la zero cu fizicul
Ma duc sa beau o cafea ca poate imi revin si sper sa auzim vesti bune de la MARAKI in curand!
CATA mai ai doua zile din anul asta,vad ca te tii bine
GIOVA .....vezi ca nu s-a terminat ziua de azi inca nu te obosi !
Va pup pe toate,mai revin!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Desi aici e mai complicat sa-ti schimbi dr. la care esti in evidenta, am sa fac tot posibilul sa ma duc la alt dr.! Si eu stiam ca e mai bine sa tratezi totul inainte de nastere si m-a surprins ca dr. a zis ca e prea tarziu de tratat streptococul asta!Of! mai ales ca nici eu nici bebe nu avem nici o problema, suntem bine amandoi! Inca o data, OF!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am inteles, Giova! da...e si mai bine. Vad ca te-ai facut bella, sa-ti fie de bine!

Ce-o fi cu Maraki?

J 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ce liniste-i pe aici.
Felicitari Giova pt. cele 38 de saptamani.

Ma duc sa strang prin casa si intru mai incolo.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Vedeti ca am trimis in contul comun un mesaj de "incurajare" primit de la tata.

Noi am ras pana... m-am dus la baie. Cititi-l.

ana sebe 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

care este contul comun?

Ella si Daniel Alexandru 38+

Mergi la inceput

Ella, activeaza-ti si PM-ul, ca sa-ti putem trimite si mesaje private.

ana sebe 36+

Mergi la inceput