Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nico sta foarte bine bb la greutate!S-ar putea si Bia sa aiba cordonul in jurul gitului, ca T mi-a zis atunci cind a vazut brahicardie (dupa aia s-a dovedit ca nu era) ca de obicei se intimpla la bbii cu cordonul in jurul gitului..dar la eco la el, nu putea sa-mi zica daca asa este...daca nasteam natural mai faceam si eu o eco la Iosup, dar asa la cezariana nu conteaza, nu? Giova asa trebuie sa fie...o data nu e problema, am vazut ca o tipa de la noi- dec a nascut natural si cordonul era infasurat de 4 ori! Hai ca bag si eu o clementina ca mi-am adus aminte de ea..

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Nico mai deschide si tu messengerul ala cind ai chef!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata de ce ti-ai pus Albania la tara? Nu stai in Ro, draguto?

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput

Giova..cred ca atunci cind am umblat la zile am atins din greseala si tara...si ce tara mi-am ales!Am schimbat!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Dar las ca si tu ai scris pe la paginile precedente ca faci 37 fix...apropo..felicitari pentru 38 fix!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Asa e Cata, mai greseste omul.
Mersi si sa speram ca ajungem la termen, nu ca eu n-as putea naste acum, dar prefer 39-40.
Am vb. cu doctorelul, prima data a zis sa astept pana merg la cabinet-miercuri, dar cand a auzit ca am 38 sapt. mi-a dat sa iau Gynozol (nu stiu cum se scrie), ca e frica sa nu nasc pana atunci. Am mai luat ovule din astea.
Il compatimesc pe Clau, ca dupa ce n-a mai vazut-o de atatea luni, acum il pun sa-mi bage ovule.

Merg in camera sa mai aranjez ceva la bebe in dulap si comoda.

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput

Foarte bine ca iei ovulele..si eu am terminat luni cu antibioticul de streptococ, desi am dubii ca i-am dat de cap, dar macar l-am ametit...e bine sa tratam tot inainte de nastere!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..ma duc si eu un pic in patuc...
Mai intru repejor..
Sa fiti cumintele..
Nicole
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza!

Giova, Cata, mi-e groaza ca trebuie sa fac analiza secretiei si ca aflu ca nu am scapat de ureaplasma pe care am descoperit-o la inceputul sarcinii.

A, Giova, ziceai de sitemul cu supraveghere... foarte bun! Ca sa se stie tipa tot timpul sub observatie.

J 34+

Mergi la inceput

Nico odihna placuta!!
Janina, tocmai ca tipa nu stie ca e supravegheata. Nu stiu cine ar sta, daca ar stii ca e supravegheata non-stop.

Am papat ultimele sarmale, acum vreau sa-mi iau mustata si numai pe urma ma ocup de lucrusoarele lui Marco.
Mai trebuie sa ma epilez pe picioare si sub brat. Sper sa o fac azi.

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput