Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Nico sta foarte bine bb la greutate!
S-ar putea si Bia sa aiba cordonul in jurul gitului, ca T mi-a zis atunci cind a vazut brahicardie (dupa aia s-a dovedit ca nu era) ca de obicei se intimpla la bbii cu cordonul in jurul gitului..dar la eco la el, nu putea sa-mi zica daca asa este...daca nasteam natural mai faceam si eu o eco la Iosup, dar asa la cezariana nu conteaza, nu? Giova asa trebuie sa fie...o data nu e problema, am vazut ca o tipa de la noi- dec a nascut natural si cordonul era infasurat de 4 ori! Hai ca bag si eu o clementina ca mi-am adus aminte de ea..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Nico mai deschide si tu messengerul ala cind ai chef!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

utocatalina spune:
Giova
..cred ca atunci cind am umblat la zile am atins din greseala si tara...si ce tara mi-am ales!
Am schimbat!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

utocatalina spune:
Dar las ca si tu ai scris pe la paginile precedente ca faci 37 fix
...apropo..felicitari pentru 38 fix!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

Giova spune:
Asa e Cata, mai greseste omul.![]()
Mersi si sa speram ca ajungem la termen, nu ca eu n-as putea naste acum, dar prefer 39-40.
Am vb. cu doctorelul, prima data a zis sa astept pana merg la cabinet-miercuri, dar cand a auzit ca am 38 sapt. mi-a dat sa iau Gynozol (nu stiu cum se scrie), ca e frica sa nu nasc pana atunci. Am mai luat ovule din astea.
Il compatimesc pe Clau, ca dupa ce n-a mai vazut-o de atatea luni, acum il pun sa-mi bage ovule.

Merg in camera sa mai aranjez ceva la bebe in dulap si comoda.
gio
si bb Marco 38 fix
utocatalina spune:
Foarte bine ca iei ovulele..si eu am terminat luni cu antibioticul de streptococ, desi am dubii ca i-am dat de cap
, dar macar l-am ametit...e bine sa tratam tot inainte de nastere!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

nicoleta raducu spune:
Fetele..ma duc si eu un pic in patuc...
Mai intru repejor..
Sa fiti cumintele..
Nicole
32+
J G spune:
Neatza!
Giova, Cata, mi-e groaza ca trebuie sa fac analiza secretiei si ca aflu ca nu am scapat de ureaplasma pe care am descoperit-o la inceputul sarcinii.
A, Giova, ziceai de sitemul cu supraveghere... foarte bun! Ca sa se stie tipa tot timpul sub observatie.
J 34+
Giova spune:
Nico odihna placuta!!
Janina, tocmai ca tipa nu stie ca e supravegheata. Nu stiu cine ar sta, daca ar stii ca e supravegheata non-stop.
Am papat ultimele sarmale, acum vreau sa-mi iau mustata si numai pe urma ma ocup de lucrusoarele lui Marco.
Mai trebuie sa ma epilez pe picioare si sub brat. Sper sa o fac azi.
gio
si bb Marco 38 fix